Evet müjde! Gebeyim galiba 🙂🤭

Bende tam yumurtlamanın 10.günü kan verdim adetim otuz günde bir ayın sekizinde bekliyorum inşallah vardır çok heves etmiştim ilk düşüğümün senesi çünkü:KK43: sizin regl kaç günde bir sanırım en son 22 Eylül regl görmüşsünüz 22 Ekim öğrendiğiniz herhalde 😻
Cok erken vermişsin. Adetlerim değişiyor eskiden 28 di ama 6 aydir 22-29 arasi oluyorum değişiyor yani. Hamile kaldiktan sonra öğrendim sebebini jc doktora gtmeme ragmen bu bayiltan adet sancisi belası ve bu değişimler icin hicbise yok dendi. Ama aslinda endometrozis kisti warmis sasirdim kendi yok olacak dedi doktorum.

Sana gelince cok erken vermissin canim adet gunu gecmeli garanticilik icin 😊 Allah bidaha yaşatmasın insallah...
Tarih unuttum ama 26 eyluldu sanirim sat bat da 22-29 belirlemistim kendime olmadim 😍

Naptin canim gittin mi ne durumdasın hamile olunca bana da haber et valla merK ediyorum 🥰
Nasipse bugün gidicem koronadan canlanamıyoruz ki ablacım mide bulantım var ve idrara sıkışıyorum normalde uykusu derin olan ben idrara çıkmak için uyandım 🙄 İnşallah hayırlı haberlerle gelirim Allah razı olsun ❤️❤️

Nasipse bugün gidicem koronadan canlanamıyoruz ki ablacım mide bulantım var ve idrara sıkışıyorum normalde uykusu derin olan ben idrara çıkmak için uyandım 🙄 İnşallah hayırlı haberlerle gelirim Allah razı olsun ❤️❤️
Bnde öyleydim geceleri acikiyordim ve hala devam ediyor 😋 uyku muyku kalmadi bende kuzum..

Back
X