- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Çok teşekkür ederim.Hayirli olsun :) sağlikla
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Umarım sizin de hayırlısıyla kucağınıza almanız nasip olur.Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende sabah kan vericem idrarda çıktı
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Umarım siz de hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Hayirli olsun inşallah bende hamile kalırımAllah kucağınıza almayı nasip etsin bende sabah kan vericem idrarda çıktı
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Ben 5 yıldan fazla bekledim, çok zorlu süreçler geçirdim, ruhen de bedenen de çok yoruldum ama asla isyan etmedim elbet bir hayır vardır, Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dedim. Şükür nasip etti, siz de gönlünüzü ferah tutun, elbet her şeyin bir zamanı var. İnşallah tez vakitte hayırlı haberlerinizi alırız.Hayirli olsun inşallah bende hamile kalırım
Çok teşekkür ederim .hayırlı olsun :)
InsallahÇok teşekkür ederim .
İnşallah en kısa zamanda kalırsınHayirli olsun inşallah bende hamile kalırım
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Ben 5 yıldan fazla bekledim, çok zorlu süreçler geçirdim, ruhen de bedenen de çok yoruldum ama asla isyan etmedim elbet bir hayır vardır, Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dedim. Şükür nasip etti, siz de gönlünüzü ferah tutun, elbet her şeyin bir zamanı var. İnşallah tez vakitte hayırlı haberlerinizi alırız.
Bilmem hiç sanmıyorum çünkü benim kadar su içen yok :) ki o gün de çok su içmiştim. Eğer varsa çıkıyor zaten su içmekle alakası yok.Bi şey sorucam kan tahlili yaptırmadan önce şu içmek değerleri etkilermi?
Tamam TeşekkürlerBilmem hiç sanmıyorum çünkü benim kadar su içen yok :) ki o gün de çok su içmiştim. Eğer varsa çıkıyor zaten su içmekle alakası yok.
hayırlı olsunNasıl demeli, nerden başlamalı bilmiyorum. Uzun süre hayalini kurduğum annelik duygusunu nihayet tatmış durumdayım.
Mutluluğumu anlatmaya kelimeler yeter mi bilmiyorum ama burada paylaşmak istedim.
Hiç beklemediğimiz bir anda adetim gecikti ama hamile olmadığımı düşünüyorum çünkü ara ara gecikirdi böyle. 5 gün sonra test yapınca hemen çift çizgi çıktı, doktora gittik kan tahlili yaptık ultrasondan bakıldı her şey normal çok güzel bin şükür. Eşimle sarıldık mutluluktan ağladık.
Umarım isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur.
Henüz daha kimseye söylemedik, biraz daha büyüsün öyle söylemeyi düşünüyoruz :)
hayırlı olsun
Teşekkür ederim sağolun . :)Hayırlı olsunnnn
sorun neydı pekiÇok teşekkür ederim. Amin inşallah. Ben 5 yıldan fazla bekledim, çok zorlu süreçler geçirdim, ruhen de bedenen de çok yoruldum ama asla isyan etmedim elbet bir hayır vardır, Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dedim. Şükür nasip etti, siz de gönlünüzü ferah tutun, elbet her şeyin bir zamanı var. İnşallah tez vakitte hayırlı haberlerinizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?