Zaten en zor aşamalardan biride karar verme aşaması.:)
İnşallah herşey istediğin gibi olur. Benim ameliyat olalı 3 hafta oldu. Ameliyat olamaya zor karar vermiştim ama süreç beklediğimden kolay ve ağrısız oldu.
Böyle olacağını bilsem daha rahat girerdim ameliyata.Bir gece önce heycandan uyuyamamıştım
evet efila ben de çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum..sen hemen başladınmı işe peki..ben
hemen bir hafta sonra başlamak zorundayım..ve şimdi nasıl beğendin mi burnuşunu..
efilacım çok teşekkür ederim ilgin için..ameliyatım sorunsuz geçti çok şükür..ama ciddi şekilde morardım ve şiştimm..gözüm kapandı yani o kadar
en zoru tamponlar varkenmiş..çıkınca çok rahatladım.asıl önemli olan burnumun nasıl olduğu.ama onun için haftaya salıya kadar beklemem gerek..dua et nolur hep olumlu tepkiler alayım ..şimdilik burun ucum fena görünmüyor..Allahım pişman etmesin artık ne diyim :18:
kime amelıyat oldunuz?
Ummunsal çok sevindim zor aşamaları atlatmışsın :) tamponları ameliyattan sonra hemen aldılarmı merak ettim ben bir hafta sonra dikişleri ve tamponları aldırmıştım
agrı sızı oluyormu nasıl geçti :)
canim tamponl;ar alinirken acidimi peki
benim tamponlar hemen ertesi gün sabah alındı canım..dikişler de haftaya alınacak.senin burnunun üstünde alçı mı vardı..benimki alçı gibi bişey değil kalıp gibi sanki..
Benim de öyleydi canım.Şimdi nasılsın ummunsal? benim de bir ay oldu ameliyat olduğumu bilmeyenler farketmesede ben hissediyorum burnumda yüzümde şişlikler var burun ucuda ekisine göre daha iyi olsada hissiz hala
daha iyiyim efila..moramalar yok denecek kadar azaldı..burun ucum taş gibi ..bişey sorucam sana ben şu an burun ucumdan memnunum ama iner mi acaba diye korkuyorum..sende nasıl oldu bu durum..
Canım dediğim gibi benim bir ay oldu burnumun şekli aynı tahmin ettiğim gibi.. Sadece sargılar açıldıktan sonraki haline yani ilk haline göre şişlikler epey bir azalmış. yani şuanki burnunun iki beden daha küçük hali gibi düşün. Ben de bilmiyorum burun ucu düşmesi zamanla mı oluyor ya da burun da çökmeler ne zaman meydana geliyor? Sürekli aynaya bakıp duruyorum zaten :)
Bugun kontrole gittim doktorum herşeyin yolunda olduğunu tabiki hala şişliklerin ver olduğunu söyledi.Nefes almamda da herhaangi bir problem yok.
Burun ucundan şeklinden memnunsan sorun yok bence. şişlikler inince resmini görmek isterim:)
Merhaba, fotoğrafınızı görmem mümkün mü?Zaten en zor aşamalardan biride karar verme aşaması.:)
İnşallah herşey istediğin gibi olur. Benim ameliyat olalı 3 hafta oldu. Ameliyat olamaya zor karar vermiştim ama süreç beklediğimden kolay ve ağrısız oldu.
Böyle olacağını bilsem daha rahat girerdim ameliyata.Bir gece önce heycandan uyuyamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?