malesef henüz şeklini de hiç beğenmedim umarım böyle kalmazşiş olması cok normal, suanki burnunun şekli sna ilerisi icin bir fikir verecek sadece, şeklini genel olarak begendiysen zamanla güzellesecegine emin olabilirsin
canım benimde tamponlarm ameliyattn bir gün sonra alındı tampon warken hiç hapşırmam gelmedi ama tampon çıkıp az biraz burundan nefes almaya başlayınca acayip şekilde hapşırmalarm başladı iilk başta felaket korktum canım yanacak diye ama ağzı açık tutarak hapşırnca çok büyük acı duymadığımı farkettim ve ondn sonra hapşırmayı önlemk için bir çaba içine girmedm hapşırma geldikçe hapşırdım:)) anlayacğın korkulacak birşey değil canım kafanı takma
malesef henüz şeklini de hiç beğenmedim umarım böyle kalmaz
inş ööledir yaa ameliyat soorası herkes bu dönemi yaşıo mu? bu arada destein için çok saol.. resimdeki burnunun amelyattan sonraki hali mi? çok güzelmş.. sana da geçmş olsn bu aradacanım şimdiden karar verme bence güzel olup olmadığına çünkü kendini boşa üzmüş olursun..benden söylemesi bunları yaşamış biri olarak tavsiye sana yerimseniben
..
ameliyat olan arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?