Evet yalnizim cok

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba armadaslar kk hezabim olmadigi icin arkadasimdan yaziyorum.
Benim cok buyuk bir derdim var baskasi icin okadr buyuk olmayabilir ama benim icin cok buyuk bir problem.
Ben arkadas gruplarinda hep sevilmeyrn kisi oluyorum hep sonradan dislanan o gruptan ayrilan kisi oluyorum. Bu sebeple hic arkadasim yok yeni tanistigim birine elimden geldigince kibar davrnip yardimci olmaya calisiyorum uyumlu davraniyorum ama hep isyenmeyen kisi oluyorum.
Ve arkadaslik kurarken cok zorlaniyorum yalnizliktan hic hoslanmayan bu sebepten psikolojisi bozulan biri olarak hep arkadassizim cok uzgun ve mutsuzum.

Hesabından yazdığınız bir arkadaşınız varmis işte??
Arkadaşın çok olması değil mesele bir tane olsun dost olsun..ben hep derim nerde çokluk orda b..luk..

Daha girişken olun

Mesela neden dışlamdığınızı bulup onu yapmayın

Örneğin burada kendinize hesap açın neden arkadaşınızın hesabından yazasınız ki

Zaman almaz para istemez vs vs

Çevrenize yaydıgınız enerji size geri döner. Bunun tek açıklaması budur. Dışlanıcam korkusu yaşarsanız bu gerçek olur. Kemal sunalın kabadayı rolunü oynadıgı bir de saf rol oynadıgı karaktere bakın. Dısarıya hangi imajı verirseniz insanlar sizi o şekilde görür ve davranır. Önce kendinizi siz kabullenin. Özgüven eksikliğiniz varsa bunu aşmaya değerli oldugunuzu kendinize hissettiremeye calısın. Bunlarla ilgili youtube da biçok video var kişisel gelişim videoları izleyin. Kafanızın içi değişmediği sürece bu böyle bi döngü olur çıkamazsınız içinden.

Back
X