- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Pink_Women
Şu an ki piyasa durumu,belirsiz faizler... çok mantıklı görünmüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun yatırım olmuş olur... krediyi bir sorun bankalara isterseniz fiyat 135e düşmüş, bikaç yılda borcu öder ev sahibi olarak ayrılırsınız ordan. satar gittiğiniz yerde üstünü tamamlayıp daha güzelini alırsınız. fiyat düşünce ben de krediye sıcak baktım![]()
Eşim araştırmış 60 bini aylık 2800 lira ile 68 bin olarak ödenecekmişkredi ödemeniz aylık ne kadar olur onu hesaplayın
ve kirayı çıkartırken o miktarıda çıkartabileceğinizi düşünün
borçsuz ev köy sahibi olunmaz rahata ermek için er ya da geç borçlanacaksın
not: şuanki ev kredileri faizi%80 buluyor bankayla konuşunca şok geçirme
400000 tlye ev bulamamak istanbulda ..?bence siz luks bi yerde ev aradiginiz icin bulamamissinizdir yani
Cok ya odemesi hic degmez bence..Eşim araştırmış 60 bini aylık 2800 lira ile 68 bin olarak ödenecekmiş
Ama haşen sıcak bakamıyorum
Hiç birine o kadar para çekmedim
Zaten pek bir eşyamda yok
Babamda para yokmuş
Arabamı satın diyor
Onuda biz yapmak istemiyoruz
Yani insanları bu kadar sıkıştıracak kadar önemli mi onu bilmiyorum inanın
Dogrudur ama cok uygun fiyatlara ev alan arkadaslarim vardi semt olarakta guzel yerlerdi..lüks yer derken etiler,yeşilköy ya da florya da mı?istanbulda orta halli bir ev fiyatı 400000.evet beylikdüzü ve bazı yerlerde
uygun fiyatlı evler var.ama oğlum leventte,gelinim ortaköyde çalışıyor.haliyle ulaşım yönünden sıkıntı yaşamasınlar istiyoruz.
örneğin ben fatihte oturuyorum,burası ulaşım yönünden iyidir.heryere rahat ulaşırsınız amma 40-50 yıllık binalar da 2+1 ler 400000 den başlıyor.biraz daha yenilerine,750000 isteyen kişiler gördü bu gözler,bu yüzden şaşırmayın derim,400000 lik fiyatlara.
vallahi burada çok konum var evle ilgili.hatta üyelerden,yardım da istedim,muhit olarak,bana da tavsiye de bulunursanız çok sevinirim,arkadaşlarınız nereden ve ne kadara aldılar.Dogrudur ama cok uygun fiyatlara ev alan arkadaslarim vardi semt olarakta guzel yerlerdi..
fiyatlarini tam olarak hatirlamiyorum bende memurdum istanbulda genellikle memur arkadaslar almisti tek maasla..vallahi burada çok konum var evle ilgili.hatta üyelerden,yardım da istedim,muhit olarak,bana da tavsiye de bulunursanız çok sevinirim,arkadaşlarınız nereden ve ne kadara aldılar.
aksi takdir de kısmetlerinin kapalı olduğunu düşüneceğim,çünkü 1.5 yıldır,kesemize ve gönlümüze göre ev bulamadık.
bir de takdir edersiniz ki,istanbul çok büyük bir yer ,herkesin alışmış olduğu muhitler var,bunun dışına çıkamıyoruz.mesela bana kayaşehir dediler,bilmem etmem,nasıl ve ne şartlarda ev bakayım oradan.bildiğim ve alıştığım yerler,fatih,eyüp,florya,küçükçekmece.