evi almak mantıklı mı?

Pink_Women Pink_Women hayırlı olsun alın mutlaka değer kaybetmez kira ödemek yerine ev borcu ödersiniz hem kredisiz almanız size avantaj sağlar. Ev alana ALLAH yardım eder bereketlenir kazancınız .

Zaten 65 bin borç alacaksınız anladğm kadaryla çalişyorsunuzda ödersiniz inşAllah...

olsun yatırım olmuş olur... krediyi bir sorun bankalara isterseniz fiyat 135e düşmüş, bikaç yılda borcu öder ev sahibi olarak ayrılırsınız ordan. satar gittiğiniz yerde üstünü tamamlayıp daha güzelini alırsınız. fiyat düşünce ben de krediye sıcak baktım :KK45:
:confused::confused:
bir ben bakamadım galiba

kredi ödemeniz aylık ne kadar olur onu hesaplayın
ve kirayı çıkartırken o miktarıda çıkartabileceğinizi düşünün

borçsuz ev köy sahibi olunmaz rahata ermek için er ya da geç borçlanacaksın

not: şuanki ev kredileri faizi%80 buluyor bankayla konuşunca şok geçirme
Eşim araştırmış 60 bini aylık 2800 lira ile 68 bin olarak ödenecekmiş
Ama haşen sıcak bakamıyorum

400000 tlye ev bulamamak istanbulda ..?bence siz luks bi yerde ev aradiginiz icin bulamamissinizdir yani

lüks yer derken etiler,yeşilköy ya da florya da mı?istanbulda orta halli bir ev fiyatı 400000.evet beylikdüzü ve bazı yerlerde
uygun fiyatlı evler var.ama oğlum leventte,gelinim ortaköyde çalışıyor.haliyle ulaşım yönünden sıkıntı yaşamasınlar istiyoruz.
örneğin ben fatihte oturuyorum,burası ulaşım yönünden iyidir.heryere rahat ulaşırsınız amma 40-50 yıllık binalar da 2+1 ler 400000 den başlıyor.biraz daha yenilerine,750000 isteyen kişiler gördü bu gözler,bu yüzden şaşırmayın derim,400000 lik fiyatlara.

aman sakin krediyle almayin fazla para odersiniz borcla alin elinizdeki birikimleri satin ve bence alin fiati da cok degil..calistikca biriktirip borclari odersiniz.

Hiç birine o kadar para çekmedim
Zaten pek bir eşyamda yok
Babamda para yokmuş
Arabamı satın diyor
Onuda biz yapmak istemiyoruz
Yani insanları bu kadar sıkıştıracak kadar önemli mi onu bilmiyorum inanın

Evet örnek vermiştim ben de boş yere bile para harcanıyor, ev için kredi olabilir diye...

Hımm anladım. Bu durumda ben de babama kıyamazdım sanırım. Maşallah, babanız büyük bir fedakarlık yapmak istemiş gerçekten...

O zaman diğer borç verebileceklerden en güvendiklerinize yönelin. Çünkü ev almak her zaman için kârlı bir iş bana göre.

lüks yer derken etiler,yeşilköy ya da florya da mı?istanbulda orta halli bir ev fiyatı 400000.evet beylikdüzü ve bazı yerlerde
uygun fiyatlı evler var.ama oğlum leventte,gelinim ortaköyde çalışıyor.haliyle ulaşım yönünden sıkıntı yaşamasınlar istiyoruz.
örneğin ben fatihte oturuyorum,burası ulaşım yönünden iyidir.heryere rahat ulaşırsınız amma 40-50 yıllık binalar da 2+1 ler 400000 den başlıyor.biraz daha yenilerine,750000 isteyen kişiler gördü bu gözler,bu yüzden şaşırmayın derim,400000 lik fiyatlara.
Dogrudur ama cok uygun fiyatlara ev alan arkadaslarim vardi semt olarakta guzel yerlerdi..

Dogrudur ama cok uygun fiyatlara ev alan arkadaslarim vardi semt olarakta guzel yerlerdi..
vallahi burada çok konum var evle ilgili.hatta üyelerden,yardım da istedim,muhit olarak,bana da tavsiye de bulunursanız çok sevinirim,arkadaşlarınız nereden ve ne kadara aldılar.

aksi takdir de kısmetlerinin kapalı olduğunu düşüneceğim,çünkü 1.5 yıldır,kesemize ve gönlümüze göre ev bulamadık.

bir de takdir edersiniz ki,istanbul çok büyük bir yer ,herkesin alışmış olduğu muhitler var,bunun dışına çıkamıyoruz.mesela bana kayaşehir dediler,bilmem etmem,nasıl ve ne şartlarda ev bakayım oradan.bildiğim ve alıştığım yerler,fatih,eyüp,florya,küçükçekmece.

vallahi burada çok konum var evle ilgili.hatta üyelerden,yardım da istedim,muhit olarak,bana da tavsiye de bulunursanız çok sevinirim,arkadaşlarınız nereden ve ne kadara aldılar.

aksi takdir de kısmetlerinin kapalı olduğunu düşüneceğim,çünkü 1.5 yıldır,kesemize ve gönlümüze göre ev bulamadık.

bir de takdir edersiniz ki,istanbul çok büyük bir yer ,herkesin alışmış olduğu muhitler var,bunun dışına çıkamıyoruz.mesela bana kayaşehir dediler,bilmem etmem,nasıl ve ne şartlarda ev bakayım oradan.bildiğim ve alıştığım yerler,fatih,eyüp,florya,küçükçekmece.
fiyatlarini tam olarak hatirlamiyorum bende memurdum istanbulda genellikle memur arkadaslar almisti tek maasla..
Bahcelievler yeni bosna halicioglu o taraflarda en uygunu beylikduzu ama orasida uzak.. nette cok goruyrm ilanlarda biraz arastrn isterseniz bulursunuz gercektn uygun fiyatta..

Çevrenizdeki insanları tanımıyorum ama ben olsam bankadan çeker paşa paşa faiz oderdım. Bi gün sıkısırsanız arkadaşından erteleme isteyeceksin idare et diyeceksin ama borç bankaya olunca öyle bi lüksün yok ağız eğmeyeceksin kimseye. Sonra konuşacaklar bak borcunu vermedi bu ay dışarda yemek mi yemiş bir de :KK57:hiç gerek yok bence:işsiz:

Ben olsam memnun olduğum evi alırdım hemen ama arkadaştan vs borç alarak değil, kalanına kredi çekerdim.
Aileden borç alınır da arkadaştan falan borç almaya sıcak bakmıyorum hiç.

bu zamanda 155 bine satılık ev
Çok zor
bir kere düşünün ve pişman olmayın sonrasında

Faiz ödemezseniz kira ödeyeceksiniz zaten. 70 bin çıkarıyorsanız çok iyi. Hem birikim yok hem 70 bin Nasıl oluyor :)
Bence alın. Kredi çekin.

Ev olarak bizimkine çok benziyor, 3+1, küçük, konumu güzel, ısınıyor vs. Biz de Ankara'da o civarlarda almıştık evi iki yıl önce. Şuan kiralar da fiyatlar da çok yüksek. kısaca yeri de iyi diyorsun. Hiç kaçırmayın.

kredıyle alın borcla falan olmaz o iş
155 bıne ev cok uygunmus antepde ımkansız bı rakam

ben olsam kaçırmam , ben de 5 ay oldu evimi alalı, 5 ayda 30 bin lira arttı..dini açıdan bakmıyorsak faiz olayı bence korkutucu değil... boşu boşuna kira ödeyene kadar kendi evine ödüyorsun, ayrıca kredi sabit kalıyor ama sen kiracı olsan her yıl kira artıyor ve evin değeri de artıyor..

Kocanla ilgili ve boşanmayla ilgili çok konun var. Ev almak iyi bi fikir mi önce onu düşün.

Kredili alırdım ben olsam. Ev değer kazanır diyosun. Kredinin faizi de çıkmış olur böylece.

Back
X