Evi tekettim

Gizeym

İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil...
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
125
139
53
37
Arkadaşlar bir akıl verin Allah aşkına.6 yıllık evliyim,3 yasında bir oğlum var.Eşimle deli gibi severek evlendik ama babası en baştan beri bizi ayırmaya calıstı.Nedeni ailemle arasındaki sorun.Düğünümüzde büyük bir kavga cıktı ve ilk günden beri babası yüzünden eşimle kavga ediyoruz.Babası benimle görüşmek istemedi,evinden kovdu beni,çocuğum oldu aramadı gelmedi biz ayağına götürdük çocugumu.Daha neler neler hangi birini anlatayım.Bunlara ragmen esimin hatrına onunla görüşüyorum.Bu sefer torun sahibi oldu adam hergün bizde emir kipleriyle konusmalar sormadan gelmeleri yatak odama kadar girmeler cocuguma yaptığım her şeye karışmalar eşime hoşlanmadığımı bu kadar sık görüşmek istemediğimi anlattım ama yok adamın o kadar yaptıgı ragmen benim yaptıgım iyi tavırların hiç önemi yok mecburmuşum gibi.En son gecen Persembe bize yemege geleceklerdi gündüz aradı oglanı hazırla dışarı cıkarıcam dıye oglum grip oluyordu evde oynayın dedim sonra o zaman arabayla avm ye götüriym dedi ben de oto koltuğu olmdan oturamaz tek basına dedim eşim akşam gelince bir sürü hakaret üstüme yürüdü bana mı soracakmış babası çocugu nereye götüreceginİ ben de dayanamadım aldım oglumu annemlere geldim.Daha ne aradı ne sordu cocugunu bile aramadı babasuyla mac izleyip yemeklere gitmiş face ye koymuş resmini babası oglumla iftar keyfi diye eşim de begenmiş benim gidişini kutluyor adam sanki.Eşim de fırsat veriyor.Ben şimdi ne yapayım?Kalbim kırık dökük yorgun.Evi terkettim için ben suçlu oldum o yüzden aramıyor eşim.Kendimin gitmesini bekliyor ama bu sefer kendimi ezdirmiycem.Yorumlarının bekliyorum kızlar.

Kayınvalide bu kadar problem çıkartsa anlayacağım.
Ama kayınpeder yahu! Adamların da böylesi hiç çekilmez.
Boşverin iyi yapmışsınız, biraz sizsizliği anlasın bakalım.

Tamam babadır, hakkı ödenmez. Fakat bu kadarda hane içine müdahale olmaz.
Bir anne kadar da kendi çocuğunu kimse anlayamaz, kalkıp kayınpeder çok çocuk mu büyüttü de karışıyor?
Ayrıca çok pardon da, ben de olsam çocuğumu oto koltuksuz ve hasta haliyle hiç bir yere salmam.
Kocamda bişey diyemez!

Tuhaf bir durum olmuş kısaca. Allah kolaylık versin size.
Eşiniz inşallah sizi anlar.

Çok tesekkür ederim.Kayınpeder degisik bir insano beni sevmez ben onu sevmem kocam için saygı duyarım sadece hep kendi dediği olsun ister herkesin hayatına karışır öz kardesleri nasıl dayanıyorsuuz bu adama der karısının kardesleri görüşmez etrafında sevilmeyen bir insan hiçbir babalık dedelik yaptıgı da yok anca huzur bozar eşim de biliyor ve bile bile ona fırsat veriyor beni ve oglumu gözden çıkardı onun için ne yapalım hayırlısı.Biraz toparlayayım kendimi dava acıcam.

Dava açicksin ama bosanrsanda kp nin istedgi olck madm bosancktn bu cocugu niye yaptn ilk gun donseydin ya evine bilemiyrum cnim bnim gzumd bosanmak hç birseyin cozumu dgl

Boşanacagımı bilseydim en basta evlenmeden sevgimizin her seyin üstesinden gelir sandım.Bu kadar hayatımıza müdahil olacagını bilemedim ayrılığın ardından arayıp sormaya bir eş whatsapp dan falan da silmiş cocuk gibi oturup belki bir gün arar diye bekleyi mi?

Kocanda dünden hazırmış gitmenize.

Bundan sonrası için ne yapıcaksınız asıl bunu düşünün bence.
Yemekler. keyifler yapılıyor. Evde eş yok.

Eşiniz gercekten szi gozdn cikarmis dha iyi anladim suan szi haklisnz ama ufack yawruya yazik dgl mi bbya bk gercekten kp ve esiniz cok thaf ne dsem blemedim arkanizda bbnz yada abinz yokmu gtsn o knussun ya adam ol ya da ayrl dye
Belki scma gelydur soyldiklerm sze ama cozum bulmaya clisyrum kusura bkmayn

Saçma degil sagolun destegınız için ben ailemin tek çocuğuyum babama hiçbir sey anlatmadım zaten KP. Kavgalı duysa böyle yaptığını çok kötü şeyler olur.Kızlar bu arada şimdi eşim aradı geliyo oğlumu göreyim dedi hastaymış 2 gündür raporluymuş yatıyormuş.Hiçbir şey olmamış gibi konuştu.Oğlum uyuyor uyanınca görücek.

Ay hadi bkalm napck sen yined yelkenleri suya indirme ki ztn bence indicerek bir insan dglsin :)

Yok indirmemama nasıl davranacağımı da bilemiyorum arkadasım.Şimdi ona bir mektup yazıyorum onu vericem.Konusunca kavga ediyoruz.Bakalım hakkımızda hayırlısı.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Fakat gel-gitleriniz olmasın, kendinizi ve çocuğunuzu yıpratmayın derim.
Burada ne hikayeler okuyoruz.

Canım eşim senin haklılığını biliyorum farkındayım babama da söylenmesi gereken her şeyi söyledim ama gitmen yanlıştı falan dedi çok da konuşamadık evimize gidelim dedi şimdi hepimiz annemlerdeyiz hiçbir şey olmamış gibi oturuyoruz bakalım.

ne saçma ya, kadınsız çocuksuz evde keyif mi olur? o ev sizle var. sen o cocugun annesisin tabiki sana sorcak hayret bişey. oh iyi yapmışın. her şey onların tekelinde değil yok öyle dünya. saçmalıktan başka bişey değil

Kayınvalideler yerlerini kayınpederlere bırakmıs.. elbette sızı uzmelerıne, kırmalarına fırsat vermeyeceksınız. torunlarını cok sevıyorlar ıse anne babasının mutlu olmaları ıcın gerekırse kendı mutluluklarından vazgecmelerı yerıne mınıgımızın annesı ve babası ayrı olarak buyumesı ıcın cabalıyorlar.

Reactions: anu
Arkadaşlar hepibize teşekkür ederim desteginiz,fikirlerini için.Son durum şu:Eşimle barışık, eve döndüm.Babasına kızdıgını,bir anlık öfkeyle beni kızdıgını falan söyledi.Bu durum iyi oldu aslında kayıneden beyle aramıza iyice soğukluk girdi artık cesaret edemez bu kadar sık gelmeye,karışmaya.Her şeyde bir hayır vardır.Yüce RABBim hiç kimsenin yuvasını bozmasın, yuvslarımıza saglık,huzur versin.Amin☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…