Evi terk ediyorum acil fikir yardim oneri!!!

bayanncimenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
18
1
1
Ben çok yanlışlar yaptım Ama yargilanmaya değil fikre öneriye yardıma ihtiyacım var hikayem şu. Sevdiğim biri vardı iki sene beraberdik onu terk ettim sürekli alkol kullanan işi gücü olmayan biriydi onu terk edip kısa süre içerisinde başkasıyla nisanlandim sonra bu süre içerisinde nişanlım eski sevgilimle aramdaki herşeyi öğrendi eski sevgilimle bi günah islemistik bu onun elinde şuan koz her tartışmada benden ayrılacağını ve aileme herşeyi söyleyeceğini söyledi ve ben bu adamla evlenmek istemiyorum ve sürekli cinsel istismarda bulunuyor rahatsız oluyorum onu istemiyorum üstüne eski sevgilimi de unutamıyorum evden gitsem kalacak hiç yerim yok hadi gittim diyelim ailem beni bulursa diye korkuyorum çok çaresizim nişanlım manyağın biri böyle olduğunu bilmiyordum onu hiç sevmiyorum lütfen fikir verin ailemi kaybetmek istemiyorum onlar benim canım kanım herseyim :(

Üst üste yazıyorum ama sen kızlık zarını kalıcı olarak diktirmişsin nasıl oluyor anlamadım ailen duyarsa iftira dersin

İşte bırakamiyorum herşeyi aileme söylemekle tehdit ediyor beni

istismar ediyor derken ?
nişanlınız sizin korktuğunuzu bildiği için tehdit ediyor..
ondan önce siz söyleyin bu adam böyle böyle beni taciz ediyor rahatsız oluyorum bu yüzden ayrılmak istedim ama beni eski sevgilinle birlikte oldun diye ailene yalan söylerim diye tehdit ediyor deyin..

Şikayet edemezmisin. Msj, tlfn konuşması vs varsa şikayet edin. Ailenize de yaşadıklarınızı anlatın

Tecavuze ugradim demissin. Sanirim eski sevgilin degil bu. :KK12:

Normalde oteki yorumlarin beni ilgilendirmez ama lutfen bu travma icin ayri destek al ...

Kimseye mecbur degilsin.Ailenin bilmesi bi adamin seni kullanmaya calismasindan daha kotu degildir. Tabi ki cok extrem aileler olmadigi surece.

Bir yakinindan/akrabandan yardim isteyebilirsin. Calisiyorsan evden ayrilman daha rahat olur ama cozum bu degil.

Muhtemelen ailene veya polise soyleyemecegini sanip blof yapiyordur.Ondan daha cesaretli ve emin konusursan geri cekilir.Ailene istirmara ugradigini soyle ayrilmak istiyorum de bunu demene ragmen ayrilmana izin vermezlerse kacmakta haklisin.

Tecavuze ugradim demissin. Sanirim eski sevgilin degil bu. :KK12:

Normalde oteki yorumlarin beni ilgilendirmez ama lutfen bu travma icin ayri destek al ...

Kimseye mecbur degilsin.Ailenin bilmesi bi adamin seni kullanmaya calismasindan daha kotu degildir. Tabi ki cok extrem aileler olmadigi surece.

Bir yakinindan/akrabandan yardim isteyebilirsin. Calisiyorsan evden ayrilman daha rahat olur ama cozum bu degil.
Bende ailemi bırakmak istemiyorum fakat iş yerim falan belli eğer evden gidersem o yerde de çalışamam. Çok sıkıntılı bi durum nişanlım manyak normal biri değil ailemi etkilemek için heryolu dener o yüzden gitmeyi tercih ettim babamda beni hastaneye götürecek kontrol ettirecek ve bamm herşey ortaya çıkacak

Back
X