Evi terk ediyorum acil fikir yardim oneri!!!

Dün cleankiller35 profili buna benzer bir konu açmıştı.

17 yaşında eski sevgilisi ile sizin gibi kötü şeyler yaşamış ve şuan nişanlı ve tehdit ediliyor. Bu olayi nişanlısı öğrenir mi öğrenmez mi ona anlatması gerekir mi gerekmez mi diye tereddütdeydi.

dertlesebilirsiniz belki, konularınız çok benziyor.. onun annesinin haberi var ama nisanlisinin haberi yok. Sende tam tersi. Biraz aynı yolları yürümüşsünüz..

Ben çok yanlışlar yaptım Ama yargilanmaya değil fikre öneriye yardıma ihtiyacım var hikayem şu. Sevdiğim biri vardı iki sene beraberdik onu terk ettim sürekli alkol kullanan işi gücü olmayan biriydi onu terk edip kısa süre içerisinde başkasıyla nisanlandim sonra bu süre içerisinde nişanlım eski sevgilimle aramdaki herşeyi öğrendi eski sevgilimle bi günah islemistik bu onun elinde şuan koz her tartışmada benden ayrılacağını ve aileme herşeyi söyleyeceğini söyledi ve ben bu adamla evlenmek istemiyorum ve sürekli cinsel istismarda bulunuyor rahatsız oluyorum onu istemiyorum üstüne eski sevgilimi de unutamıyorum evden gitsem kalacak hiç yerim yok hadi gittim diyelim ailem beni bulursa diye korkuyorum çok çaresizim nişanlım manyağın biri böyle olduğunu bilmiyordum onu hiç sevmiyorum lütfen fikir verin ailemi kaybetmek istemiyorum onlar benim canım kanım herseyim :KK43:
eger evden kaçarsan dişarda akbaba gibi bekleyen kadin tacirlerinin kolesi olursun..
aklini basina topla ..
ailen ogrenince seni kapi disari etmezya..
bence bu hatalarindan ders al..
kimseye de yaklasma cinsel yonden..y.
yasin kac 18 yasinda misin??
evden kacmsk istedigne gore...

Bu konuda nisanliyi istemiyorsunuz, eski mesajlarinizda nisanlinizi seviyorsunuz. Ya ben anlamadım ya da siz anlatım bozukluğu yaptınız. Tehdite boyun egmeyin, polise bir kez şikayet ederseniz korkudan kaçacak yer arar

Dün cleankiller35 profili buna benzer bir konu açmıştı.

17 yaşında eski sevgilisi ile sizin gibi kötü şeyler yaşamış ve şuan nişanlı ve tehdit ediliyor. Bu olayi nişanlısı öğrenir mi öğrenmez mi ona anlatması gerekir mi gerekmez mi diye tereddütdeydi.

Eğer aynı kişi değilseniz dertlesebilirsiniz. Biraz aynı yolları yürümüşsünüz..
EVLENMEDEN ONCE ..
yani evlenecegin kisiden baska hiçkimseyle beraber olmayacaksin..
olursan boyle bir sekilde onune cikar bu hata ..
yani insan biraz akilli olmali bu konularda..
arkadaslik baska cnsellik baska..
Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin..
ben bunu bilir bunu soylerim..
simdiki genclerde bu konularda bir gram akil yok maalesef ..
cogu insan onune gelrnle yatip kalkiyor..
buda benim midemi bulandiriyor..

EVLENMEDEN ONCE ..

Tecavuze bir şey demeye hakkımız yok ama kendi nefsi için bir şeyler yapanları bende desteklemiyorum. Herkes gene de kendi bilir. Kendilerine ona göre de es seçmesi gerek insan. Karsi tarafi kandirmamali yani.

Şantaja boyun eğdikçe devamı katlanarak gelir bunu unutma.
Ailene anlatıp anlatmamak sana kalmış bir şey.Kaçmak gitmek çözüm değil.Kaçarsan bu psikopat yine bulur seni.Bu olmadı başka bir psikopat bulur.Memlekette psikopattan bol ne var?
Şayet nişanlın dediğin bu insan müsveddesinin tehdit ve şantajlarına ilişkin hukuki destek istersen sana hukuki yardımda bulunabilirim.

EVLENMEDEN ONCE ..
Kesinlikle size katiliyorum. Bir de "gunah isledim deme yaptigin normal bisey" diyen var. Tamam kimse biseylere inanmak zorunda degil ama gunah isledim diyorsa inanci vardir degil mi? Inanci olan bi insana denir mi bu?

Yaşanmış olmuş ve bitmiş ,geriye değil ileriye bakmanı öneririm.
Olmuşa ve ölmüşe çare yok malesef.

Ben çok yanlışlar yaptım Ama yargilanmaya değil fikre öneriye yardıma ihtiyacım var hikayem şu. Sevdiğim biri vardı iki sene beraberdik onu terk ettim sürekli alkol kullanan işi gücü olmayan biriydi onu terk edip kısa süre içerisinde başkasıyla nisanlandim sonra bu süre içerisinde nişanlım eski sevgilimle aramdaki herşeyi öğrendi eski sevgilimle bi günah islemistik bu onun elinde şuan koz her tartışmada benden ayrılacağını ve aileme herşeyi söyleyeceğini söyledi ve ben bu adamla evlenmek istemiyorum ve sürekli cinsel istismarda bulunuyor rahatsız oluyorum onu istemiyorum üstüne eski sevgilimi de unutamıyorum evden gitsem kalacak hiç yerim yok hadi gittim diyelim ailem beni bulursa diye korkuyorum çok çaresizim nişanlım manyağın biri böyle olduğunu bilmiyordum onu hiç sevmiyorum lütfen fikir verin ailemi kaybetmek istemiyorum onlar benim canım kanım herseyim :KK43:
Bence evi terk etme onlsr senin ailen nekadar kizsalarda hic bir aile evladindan vazgecmez hem evden gidersen yazik ddgilmi annene kahrolur o adamlada hayatmi gecer be onla gorusme bidaha bence soylediklerinede kulak asma

Söylersen söyle de hatta bende senin bana tecavüz ettiğini söylerim de şikayetçi olurum içeri attırırım seni de . Korkup sinme sen onu korkut, korkuyorsan bile asla belli etme

Sen de ona eğer aileme söylersen ben de bunu senin yaptığını üzerini örtmek için bana iftira attığını söylerim, ailemle sen uğraşmak zorunda kalırsın de. Üstüne de polise gider santaj uyguladığın için şikayette bulunurum de.
Bak bakalım bir daha yanaşabiliyor mu?

doktorlar artik kizlik kontrollerinde bakire degil demiyorlar bakire degilse esnek zar diyorlar namus cinayetlerine onlem olarak yapiyorlarmis bunu

Şantaja boyun eğdikçe devamı katlanarak gelir bunu unutma.
Ailene anlatıp anlatmamak sana kalmış bir şey.Kaçmak gitmek çözüm değil.Kaçarsan bu psikopat yine bulur seni.Bu olmadı başka bir psikopat bulur.Memlekette psikopattan bol ne var?
Şayet nişanlın dediğin bu insan müsveddesinin tehdit ve şantajlarına ilişkin hukuki destek istersen sana hukuki yardımda bulunabilirim.
Hukuki destek almak isterim ama bu konuda hiç bilgim yok İnternetten araştırdım ama hiç bişey çıkmadı çevrem de böyle biride yok

Hukuki destek almak isterim ama bu konuda hiç bilgim yok İnternetten araştırdım ama hiç bişey çıkmadı çevrem de böyle biride yok
Nişanlını savcılığa şikayet edeceksen ben sana şikayet dilekçeni yazmanda yardımcı olurum, bundan sonraki aşamalarda da seni bilgilendiririm. Ama senin kararlı durman gerek.

Nişanlının tehdit ve tacizlerine ilişkin mesaj vs varsa bunları saklaman gerek.kısacası delil toplamalısın.
Bir de hala duruyorsa eski sevgiline ait mesaj vs sil gitsin.
Ailenin yapısını bilmiyorum ama her normal aile böyle bir durumda kızının arkasında olur. Önce yapman gereken biraz cesur olman aksi takdirde bu adamın elinde o senden sıkılana kadar yada Allah korusun ölene kadar oyuncak olursun.

Git savciliga sikayette bulun. Atsinlar serefsizi iceri

Önce ayrıl.. seni rahatsız ederse ki bir süre edecektir. O seni tehdit ettiğinde sende onu savcılığa şikayet edeceğini söyle. Ve sikayetde et. Telefonuna attığı tehdit mesajlarını silme kesinlikle. Ve sen asla ona hakaret mesajları atma. Savcıya gittiğinde o kişinin sana tecavüz ettiğini fakat seni tehdit ettiği için ondan ayrılmadığını bu durumu ailene ve kimseye söylemediğini o yüzden dosyanın gizli tutulmasini istediğini söyle. Niye seni tehdit ediyor diyecektir savcı sana. Sende benimle zorla birlikte oldu ve bakireliği mı kaybettim. Bu durumu ailene söylemekle tehdit ediyor. Kendisini temize çıkarmak içinde benim başkalarıyla birlikte olduğumu söyleyip beni bu şekilde kabul ettiğini iddia edip. Kendini aklayacakmıs dedi. Dersin. Senin için şuan en mantıklı yol bu.

Çünkü senin karşındaki insan sıkıntılı birisi ona inanmazlar. Ve kadın hakları çok fazla hele ki ortada cinsel istismar varsa. Bu sürecin uzun süredir böyle devvam etiigini de şöyle

Dilekceni bu şekilde yazıp savcıya birebir gorus ama. Hatta seni ölümle tehdit ediyorsa can güvenliği talep et

Back
X