Evi terk ettim

Çocuğun harcanmasını istemeyen adam evine karısına çocuğuna sahip çıkar, onlara sadakatla bağlanır. Sen doğru olanı yapmışsın kalbini ferah tut canım. Bırak sürünsün hatta şöyle ona seni kimlerle aldattıysa gitsin onlara ağlasın
Dedm aynılarını kos o bana tercih ettiklerine dedim

Yine dönsem yine pasta bn olurum o yüzden bunu çoktan hak etti
İnan ki çok rahatlayacaksin. Çocuğu madem o kadar düşünüyor niye adam olmuyor. Hem karnim doysun hem pastam dursun yok ya. Her hakkını al. Def et gitsin. Adam olmaz böyleleri.

Evet arkadaşlar büyük bir üzüntüyle 5 yıllık evimi ağlaya ağlaya terk ettim.arkadaslarimla benim ve oğlumun eşyalarını taşıdık.tam bir senedir bu anı bekledim.cok kisiyle aldatildm ben sıradan bir aldatma değl.bir kişiyle olan bişey degl.keske bi hatta 2 kişi olsa yutsam ama yutamazdm. Eşim eve gelince sok olmuş yazdiklarimi okumus.delirmis çıldırmış.pismanim falan diyor bu güne dek yaptım bundan sonra yapmicam diyor.ama hep pişkin hep üstte her zamanki gibi.yani seni cok seviyorum gibi yalvarmadı bana.cocugu harcicakmism babaszmi büyücek falan dedi.bu arada halen ailesinin haberi yok.bende soylemedim artık orası onu ilgilendirir.ben cok bile yaptım sonunda gene kötü ben oldumda neyse..cok zor br geceydi çok zor bir gündü benm için.umrim ıyi olurum.vicdanim sziliyor ama onu affedersem kendimi affetmem ben aynaya bakmamam.oda mutlu olsun inşallah inanin herşeyin herkesin ıyi mutlu olmasının pesindeyim
Çocuğun henüz küçük sanırım affet desek adamın huyu bu aynısını yaşatacak bu belli eski vs vukuatlarına bakarsak kalsan onun yanındavhayatın gençliğini tüketecek söneceksin oysa daha yaşayacak çok güzel günler seni çocuğunu bekliyor iyice düşün tart azıcık dahi sevgi kırıntısı varsa şstersen keşke dememek için onuda harca ve bitincede o kırıntılar sen onu bırakıp gidersin ve ozaman dönüp bakmak istemeyeceksin geriye hakkınızda hayırlı olsun inşallah amin

Baktımda okuyamadım bulamadım pek anlayamiyorum burayı ya
Uyenin isminin ustune tikla. Siyah arkaplanli pencere aciliyor bir daha onun ustune tikla. Sonra hakkinda diye bir bolum cikacak ona da tikla. Sonra uyenin yorumlari ve actigi konular diye yazi cikacak sayfanin asagilarinda. Actigi konulara tiklayacaksin. Cok yoruldum artik yarin baba evine donuyorum diye bir konusu var arkadasin. Okumani tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar büyük bir üzüntüyle 5 yıllık evimi ağlaya ağlaya terk ettim.arkadaslarimla benim ve oğlumun eşyalarını taşıdık.tam bir senedir bu anı bekledim.cok kisiyle aldatildm ben sıradan bir aldatma değl.bir kişiyle olan bişey degl.keske bi hatta 2 kişi olsa yutsam ama yutamazdm. Eşim eve gelince sok olmuş yazdiklarimi okumus.delirmis çıldırmış.pismanim falan diyor bu güne dek yaptım bundan sonra yapmicam diyor.ama hep pişkin hep üstte her zamanki gibi.yani seni cok seviyorum gibi yalvarmadı bana.cocugu harcicakmism babaszmi büyücek falan dedi.bu arada halen ailesinin haberi yok.bende soylemedim artık orası onu ilgilendirir.ben cok bile yaptım sonunda gene kötü ben oldumda neyse..cok zor br geceydi çok zor bir gündü benm için.umrim ıyi olurum.vicdanim sziliyor ama onu affedersem kendimi affetmem ben aynaya bakmamam.oda mutlu olsun inşallah inanin herşeyin herkesin ıyi mutlu olmasının pesindeyim
Tebrik ederim sizi ve bu guclu durusunu. Eminim cok zordur suan ama zamanla gececektir. Sabir dilerim.ve bol sans..

Kurtulmussunuz, cok sevindim. Cok mutlu olacaksiniz, eminim. Cocugunuzda huzur icinde buyuyecek. Esiniz de ne hali varsa gorsun artik.

Çocuğun babasız büyümesine sebep sen değilsin o şerefsiz. Bir de böyle acıtasyon yapmıyolar mı? Aldatmasaydın o zaman.

Back
X