Evi terk ettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fsly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunu biraz daha açabilir misiniz ?
Daha önce de evi terk edip , geri döndüğünüz için yine geri döneceğinizi düşünerek mi rahat davranıyor acaba diye yorum yapacaktım ama şu yazdığınız kafamı karıştırdı. Normalde eşin ayrılmak istiyor muydu ?
Şöyle soyleyeyim eşim ayrılmak istemiyordu ama cabalamiyorduda yani olsada olur olmasda olur havalarindaydi hep . Şimdi borç meselesinide duyunca zaten saklayacak birşeyi kalmamış oluyor haliyle . Yani alay konusu olmaktan korkan bir adamdı diyelim . Şuan tam toparlayamiyirim kelimeleri

Eşimin hataları saymakla bitmez aslında ama ben şimdi kendi kendime kiziyorum o kadar dayak yiyen aldatılan kadınlar var ama onlar pes etmiyor sen ediyorsun diyorum beceriksiz hissediyorum kendimi . Belkide hamileyim diye böyledir bilmiyorum
Kesinlikle hamilelik psikolojisi bu geçici kesinlikle öyle düşün dayak yiyen aldatılan kadınlar emin ol keyfinden kalmıyorlar gidecek yerleri olmadığı arkalarında aileleri olmadığı için kalıyorlar sanırım eşinizi de seviyorsunuz biraz pişmanlıkta var içinizde ama üzgünüm ki duygularınız karşılıklı değil herşeyden öte hamilesiniz ve bu tedaviyle olmuş yani olağan bi durum değil daha hassas olması gereken bi durum ama onun umrunda değil yaşınız kaç merak ettim bu arada

Artık çok geç anneme döndüm çünkü adam resmen seni istemiyorum dedi. Kaç sefer aradı açmadım bir saat önce mesajlastik babam babanla konuşacak artık ne olacaksa dedim . Ben sigara kullanıyordum bir ara kpde nefret eder babama sigara kullandığınıda şöyle dedi . Bende oky dedim . Haftasonu konuşmayı düşünüyorlar ailem babasıyla artık ne olur bilmiyorum. Benimki bir yerlerden para bulur kapatır krediyi baba bak borcum yok der ama bende ekran fotosu var kredilerin . Tabi kda geçerli olursa

Boşanmak istemiyorsun ki..
Çocuğu bahane etmeyin Allah aşkına.Eve dönünce çocuk doğup kavga gürültü içinde büyüsün daha sağlıklı olur zaten değil mi?
Boşan demiyorum ne haddime ama sen Zaten istemiyorsun onu görüyorum. Ders vermek istiyorsun ama ortada seni istemediğini söyleyen biri var.
Hamile olduğunu bile bile..
Çocuğunun annesini istemiyor.
Aileniz arkanızda ise ne ala..

Kesinlikle hamilelik psikolojisi bu geçici kesinlikle öyle düşün dayak yiyen aldatılan kadınlar emin ol keyfinden kalmıyorlar gidecek yerleri olmadığı arkalarında aileleri olmadığı için kalıyorlar sanırım eşinizi de seviyorsunuz biraz pişmanlıkta var içinizde ama üzgünüm ki duygularınız karşılıklı değil herşeyden öte hamilesiniz ve bu tedaviyle olmuş yani olağan bi durum değil daha hassas olması gereken bi durum ama onun umrunda değil yaşınız kaç merak ettim bu arada
27 yaşındayım . Evet malesef seviyorum yani şöyle söyleyeyim bana deger veren ilk insandı özlüyorum elimde olmadan. Korkuyorum bide herşeyden

Çocuğu bahane etmeyin Allah aşkına.Eve dönünce çocuk doğup kavga gürültü içinde büyüsün daha sağlıklı olur zaten değil mi?
Boşan demiyorum ne haddime ama sen Zaten istemiyorsun onu görüyorum. Ders vermek istiyorsun ama ortada seni istemediğini söyleyen biri var.
Arkamdalar hatta annem diyorki ona babasının yokliguni aratmayiz dayıları var dedesi var ben varım ama ben korkuyorum neden korkuyorum bilmiyorum . Duzenimin bozulmasından olabilir akraba denilen akreplerin lafından olabilir . Şimdi burda yalan söylemenin alemi yok hamileyim birde asla yalan söylemem su su durumda . Seviyorumda ama karşılıksız galiba

Arkamdalar hatta annem diyorki ona babasının yokliguni aratmayiz dayıları var dedesi var ben varım ama ben korkuyorum neden korkuyorum bilmiyorum . Duzenimin bozulmasından olabilir akraba denilen akreplerin lafından olabilir . Şimdi burda yalan söylemenin alemi yok hamileyim birde asla yalan söylemem su su durumda . Seviyorumda ama karşılıksız

Arkamdalar hatta annem diyorki ona babasının yokliguni aratmayiz dayıları var dedesi var ben varım ama ben korkuyorum neden korkuyorum bilmiyorum . Duzenimin bozulmasından olabilir akraba denilen akreplerin lafından olabilir . Şimdi burda yalan söylemenin alemi yok hamileyim birde asla yalan söylemem su su durumda . Seviyorumda ama karşılıksız

Çocuğunu sağlıkla kucağına al sevgi aşk neymiş o vakit anlarsın.

27 yaşındayım . Evet malesef seviyorum yani şöyle söyleyeyim bana deger veren ilk insandı özlüyorum elimde olmadan. Korkuyorum bide herşeyden
Genceciksiniz korkularınız hamilelikten ötürü hayat karşınıza bambaşka güzellikler getirebilir. Siz size değer veren ilk insanın var oluşunu sevmişsiniz düşünsenize çok daha değer veren birinin çıktığını hayat bu belli mi olur

Genceciksiniz korkularınız hamilelikten ötürü hayat karşınıza bambaşka güzellikler getirebilir. Siz size değer veren ilk insanın var oluşunu sevmişsiniz düşünsenize çok daha değer veren birinin çıktığını hayat bu belli mi olur
İnşallah . Çok teşekkür ederim 💕

Şöyle soyleyeyim eşim ayrılmak istemiyordu ama cabalamiyorduda yani olsada olur olmasda olur havalarindaydi hep . Şimdi borç meselesinide duyunca zaten saklayacak birşeyi kalmamış oluyor haliyle . Yani alay konusu olmaktan korkan bir adamdı diyelim . Şuan tam toparlayamiyirim kelimeleri
Evi bir anlık sinirle terk etmişsiniz ama eşiniz geri gelir , özür diler , pişman olup tekrar yapmayacağını söyler ve geri dönersiniz diye düşünmüşsünüz. Yani aslında evi terk etmek istememişsiniz gibi hissettim ben. Eşiniz de muhtemelen devamlı aramanıza, daha önce de aile evine gidip geri gelmenize dayanarak rahat davranıyor gibi. Böyle şeyler ailelere yansıyınca daha da büyüyor. Burada başka okuyanlar olursa diye yazmak isterim, boşanma niyetiniz yoksa evi terk etmeyin, fevri bir şekilde ailelere sorunlarınızı hemen taşımayın (sağlıklı karar almak adına).
Konu sahibi öncelikle sakin olmaya çalışın, eşinizi devamlı aramayın, mesaj atmayın. Zaten şuan aile evindeymişsiniz, durumu aileniz biliyor. Eşinizin ailesi de durumu bilsin artık. Konuşursunuz etraflıca. Dediğiniz gibi ailesi bildikten sonra eşiniz boşanmak isterse yeni bir yol alırsınız. Eğer ki ailelerin yuva yıkılmaması adına eşinizle konuşması vs bir işe yararsa ve eşiniz yapıcı olmaya çalışırsa tekrar denersiniz. Ancak devam etseniz dahi borsa gibi işleri tamamen biteceğini sanmam. Aile ekonomisini etkilemeyecek şekilde devam etmesi belki ikiniz için orta yol olur. Yoksa eşiniz yalan söyleyerek devam eder. Bilemedim ne diyeceğimi.
Aslında teorik olarak boşan demesi çok kolay ama yuva yıkmak kolay olmuyor gerçek hayatta. Rabbim yardımcınız olsun ve inşallah hayırlısı neyse o olsun.

Evi bir anlık sinirle terk etmişsiniz ama eşiniz geri gelir , özür diler , pişman olup tekrar yapmayacağını söyler ve geri dönersiniz diye düşünmüşsünüz. Yani aslında evi terk etmek istememişsiniz gibi hissettim ben. Eşiniz de muhtemelen devamlı aramanıza, daha önce de aile evine gidip geri gelmenize dayanarak rahat davranıyor gibi. Böyle şeyler ailelere yansıyınca daha da büyüyor. Burada başka okuyanlar olursa diye yazmak isterim, boşanma niyetiniz yoksa evi terk etmeyin, fevri bir şekilde ailelere sorunlarınızı hemen taşımayın (sağlıklı karar almak adına).
Konu sahibi öncelikle sakin olmaya çalışın, eşinizi devamlı aramayın, mesaj atmayın. Zaten şuan aile evindeymişsiniz, durumu aileniz biliyor. Eşinizin ailesi de durumu bilsin artık. Konuşursunuz etraflıca. Dediğiniz gibi ailesi bildikten sonra eşiniz boşanmak isterse yeni bir yol alırsınız. Eğer ki ailelerin yuva yıkılmaması adına eşinizle konuşması vs bir işe yararsa ve eşiniz yapıcı olmaya çalışırsa tekrar denersiniz. Ancak devam etseniz dahi borsa gibi işleri tamamen biteceğini sanmam. Aile ekonomisini etkilemeyecek şekilde devam etmesi belki ikiniz için orta yol olur. Yoksa eşiniz yalan söyleyerek devam eder. Bilemedim ne diyeceğimi.
Aslında teorik olarak boşan demesi çok kolay ama yuva yıkmak kolay olmuyor gerçek hayatta. Rabbim yardımcınız olsun ve inşallah hayırlısı neyse o olsun.
Amin çok teşekkür ederim . Yok hiç aramıyorum zaten hep kendisi arıyor yazıyor . Aramalarına dönmuyorum sadece mesaj olarak döndüm bugün

Aileler konuşsun görüşülsün sonra duruma bakarsınız. Öncelikle bebeğinizi düşünün çok özel zamanlar yaşıyorsunuz kendinizi sıkıntıya sokmayın. Borsada çok büyük meblağlar mı kaybetti, neden böyle yüksek tepki verdiniz bilmiyorum. Ama barışma yoluna giderseniz oturup sakince konuşup anlamaya çalışın. Yüksek tepki verip azarlayarak konuşmak hiçbir işe yaramıyor. Karşıdaki direkt savunma moduna geçiyor olay büyüyor. Boşanıp boşanmama konusunu bilemiyorum işin içine çocuk girdi mi ki gebesiniz şu anda daha detaylı düşünülmesi gereken bir şey bu.

Konuştum ailemle en azından oğullarının yediği haltı bilsinler diyor babam . Ama işte insan sonrası karanlık bana
Bence hiç korkmayın saglıgınız yerinde eliniz ayagınız saglam, size saygı duymayan önemsemeyen birini hiç istemeyin vurun tekmeyi gitsin..

Bahsettiğin kaybedilen para ne k
3 kredi ödediğimizi bilmiyordum sadece arabanın kredisi var diye diye biliyordum . Zaten tedavi esnasında patlak verdi bu kredi meselesi hemen tedaviye sra verdim ama olan olmuştu . Eş kisisi maelesef ayakta uyutmus beni çok geç farkına vardım
Bahsettiğin kaybedilen paranın miktarı ne? Araba dışındaki krediler düşük rakamlı krediler mi ki maaşından ödeyebiliyor? Siz kalan maaşla geçinebiliyor musunuz ki?

İnanın uyuyamıyorum . Tamam evi terk ettim ama adam bana gelme dedi . Konuştuk biraz önce bana herşeyde sen bilirsin sen bilirsin diyor . Kafayı yiycem . Hadi doğum yapana kadar annemgilde kaldım diyelim ya sonrası diyorum . Yeniden aile evine dönmek birsuru dedikodu dinlemek . Toplum baskısı . Bir yandan yeni doğmuş bir bebe . Bilmiyorum nasıl olacak . Yaşadığım yer küçücük bir ilçe iş imkanım kısıtlı önlisans mezunuyum . Ama iş bulmak gerçekten sıkıntı
madem eve geri dönme niyetiniz vardı ne diye evi terk ettiniz adamın burnu sürtsün anlasın yalvarsın diye o da hiç alttan almamış gerçi altan almayan haliyle bile sizin o eve dönesiniz var
hiç çalışıp çocuğuma bakayım gibi düşünceniz yok babanız boşuna babasının falan aramasın nasıl olsa eve döneceksiniz

Pek sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş zaten belli ki keşke çocuk yapmasaydınız en azından.

madem eve geri dönme niyetiniz vardı ne diye evi terk ettiniz adamın burnu sürtsün anlasın yalvarsın diye o da hiç alttan almamış gerçi altan almayan haliyle bile sizin o eve dönesiniz var
hiç çalışıp çocuğuma bakayım gibi düşünceniz yok babanız boşuna babasının falan aramasın nasıl olsa eve döneceksiniz
Eve dönme
Aileler konuşsun görüşülsün sonra duruma bakarsınız. Öncelikle bebeğinizi düşünün çok özel zamanlar yaşıyorsunuz kendinizi sıkıntıya sokmayın. Borsada çok büyük meblağlar mı kaybetti, neden böyle yüksek tepki verdiniz bilmiyorum. Ama barışma yoluna giderseniz oturup sakince konuşup anlamaya çalışın. Yüksek tepki verip azarlayarak konuşmak hiçbir işe yaramıyor. Karşıdaki direkt savunma moduna geçiyor olay büyüyor. Boşanıp boşanmama konusunu bilemiyorum işin içine çocuk girdi mi ki gebesiniz şu anda daha detaylı düşünülmesi gereken bir şey bu.
İşte bende onu anlatmaya çalışıyorum bazı arkadaşlarda çalışıp hiç cocuguma bakarım düşüncesi yok demiş . Benim bugüne kadar bulunduğum ilçede cv birakmadigim tek bir yer kalmadı bunu biliyormu acaba . Yaşadığm yer öyle küçük bir yetki markete bile torpille girebilirsin o derece yani buladim bulduklarimda olmadi

Cok mu para kaybetti borsada neden istemediniz borsadan para kazanan çok oluyor kumarda aynı değil diye biliyorum
Ben öğretmenim mesela bizim okuldaki hocaların bazilari da cok ilgili borsayla

Cok mu para kaybetti borsada neden istemediniz borsadan para kazanan çok oluyor kumarda aynı değil diye biliyorum
Ben öğretmenim mesela bizim okuldaki hocaların bazilari da cok ilgili borsayla
40 binden fazla kaybetti. Bide üstüne iki kredi eklenince . Ve en çok zoruma giden su oldu hadi ben desemki lüks yaşamak istiyorim kuaförlerden çıkmıyorum bı giydigimi bir daha giymiyorum adamı zora soktum oda benden gizli iş yaptı . Tamam derim ama inanın yaprak biberimden tütün salcama bulgurama ekşime kadar elimde yapan kendim yapan biriyim yeterki masraf olmasın diye . Bebeğime yetebilelim diye . Kışın zeytin toplama işine giderim her yerim çizilir yara olur niye giderim kocam çalışıyor bende azda olsa katkım olsun yevmiye karşılığında zeytinyağı alırım yine yemem o parayı

Zor bir durum ama bu durumun kalıcı olmadığını bilin..Süreçler değil sonuç önemli.Çok şükür ki aileniz arkanızdaymış. Babalar aileler bir konuşsun bakalım oluru var mı ki olsa bile anladığım kadarıyla sorumsuz ve lakayt bir eş sanırım. sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşaallah .Daha sonrasında küçük bir ilçede yaşıyorum demişsiniz internet üzerinden iş yapabilirsiniz becerikli bir insansınız salçamı vs kendim yapıyorum yazmışsınız hemen karamsarlığa düşmeyin her şerde bir hayır vardır .Sıkıntı sizi güçlendirecek böyle düşünün ayrıca bebekler mukakkak kısmetiyle gelir siz güçlü durun olumlu şeylere odaklanın sakin kalmaya çalışın ya aileniz yanınızda olmasaydı yalnız değilsiniz unutmayın .Umarım bebeğiniz ve sizin için herşey gönlünzce olur.

Back
X