- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
Sizce başarabilir miyim?Tek başıma kimseye haber vermeden gitmek istiyorum. Ama başarabilir miyim? ..hemn is bulabilir miyim? O zamana kadar Nerede kalacağım. .aklımda deli sorular..sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin vermiyolar diye bişey dememiş haber vermeden kaçmak gitmek ayrılmak istiyorum demiş. :)İzin vermiyorlar diye bir bahanen var ama hiç de geçerli değil.
Çocuk gibi kaçmak niye kocaman kadınsın.
İşini bul,paranı biriktir git nereye istiyorsan.
Dünkü konusunu okursanız :)İzin vermiyolar diye bişey dememiş haber vermeden kaçmak gitmek ayrılmak istiyorum demiş. :)
Heee... O zaman başka. Çünkü pek takılmıyorum burada normalde :)Dünkü konusunu okursanız :)
Babası işini beğenmiyor izin vermiyor çalışmasına vs vs
Ewet sokaklar güvensiz. .insanların neden geriye bile bakmadan alıp başını gitmelerini şimdi daha iyi anlıyorum. .çıkmaza sokuyorlar çünkü. .umutkpss ve diğer arkadaslarm çok tşk ederim size..Burada paylaşıyorum beni boğan her şeyi. .
Şimdi de ablamn sonuçları geldi anlatmistm Lenf kanseriydi. .kendi derdimi bir kenara koyup bn bakmistm bir seneye yakın. .sonra iyilesti. .ama dün Dr ile görüştü karnında bezeler varmış. .Ped çekilecek Dr çağırdı. .ona moralim çok bozuldu. .kimseyi dusunmeyecegim diyorum. .ams olmuyo. .babam bir kere tatlı söz söylese sacimi sivazlasa unutuyorum. .sürekli birilerini düşünmekten yoruldum. ..