Evi terkedecegim.

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Sizce başarabilir miyim?Tek başıma kimseye haber vermeden gitmek istiyorum. Ama başarabilir miyim? ..hemn is bulabilir miyim? O zamana kadar Nerede kalacağım. .aklımda deli sorular..sizce ?

Birincisi sorun ne... Ölüm korkusu mu... Tacize uğrama korkusu mu... Yoksa çeşitli şiddetten mi bahsediyoruz. İlk önce bunu sapta.. İkincisi kaçtın diyelim. Nerede kalıcan, nereye gidicen, elinde bir miktar para var mı (çalışmasanda) yoksa kaçmaya kaçarsın onda bişey yok. Bir arkadaşıma dolabımdaki kıyafetleri çaktırmadan ona gotururum. Sonra bi bakmışsın arkadaşımla buluşuyorum diyip tüymüşsün. İş bulmaya bulursun iş ayırt etmezsen bir gün içinde bile işe girersin. Ama dediğim gibi eğer gerçekten buyuk bir sorun varsa kaçma konusunu sistrmli yapman lazım

Ewet sokaklar güvensiz. .insanların neden geriye bile bakmadan alıp başını gitmelerini şimdi daha iyi anlıyorum. .çıkmaza sokuyorlar çünkü. .umutkpss ve diğer arkadaslarm çok tşk ederim size..Burada paylaşıyorum beni boğan her şeyi. .

Şimdi de ablamn sonuçları geldi anlatmistm Lenf kanseriydi. .kendi derdimi bir kenara koyup bn bakmistm bir seneye yakın. .sonra iyilesti. .ama dün Dr ile görüştü karnında bezeler varmış. .Ped çekilecek Dr çağırdı. .ona moralim çok bozuldu. .kimseyi dusunmeyecegim diyorum. .ams olmuyo. .babam bir kere tatlı söz söylese sacimi sivazlasa unutuyorum. .sürekli birilerini düşünmekten yoruldum. ..

Ewet sokaklar güvensiz. .insanların neden geriye bile bakmadan alıp başını gitmelerini şimdi daha iyi anlıyorum. .çıkmaza sokuyorlar çünkü. .umutkpss ve diğer arkadaslarm çok tşk ederim size..Burada paylaşıyorum beni boğan her şeyi. .

Şimdi de ablamn sonuçları geldi anlatmistm Lenf kanseriydi. .kendi derdimi bir kenara koyup bn bakmistm bir seneye yakın. .sonra iyilesti. .ama dün Dr ile görüştü karnında bezeler varmış. .Ped çekilecek Dr çağırdı. .ona moralim çok bozuldu. .kimseyi dusunmeyecegim diyorum. .ams olmuyo. .babam bir kere tatlı söz söylese sacimi sivazlasa unutuyorum. .sürekli birilerini düşünmekten yoruldum. ..

Kimseyi dediğin kişi ablan ve kanser şüphesi var. Sende şımarıklık yapıp evimi terkedeceksin senin arkadaşın olsam. İki tane sana patlatırdım. Benim babam bana işe gitmiyorum diye bıçak çekti. Hastalandı saatlerce agladım yani kanser oldu. Çocuk gibi baktık. Yemedik yedirdik. İşyerinden et verdiler hepsini babama verdim. Çünkü aile olmak bunu gerektirir. Hastalığı Atlattı çok şükür. Aklını başına topla çocuk gibi davranmayı bırak. Ablana ailene köstek olcagına destek ol.

Back
X