Hayal mi yoksa gerçekleştirebilir miyim 🥺

Sağlıklı olan haftada 1 kiloya kadar yani İlk ay 5 kilo makul, bunu takip eden aylarda 4'er kilo. Aksi takdirde yağ yerine kas kilosu kaybedersiniz, metabolizmanız düşer sonra verememeye başlarsınız ve diyeti bırakınca misli ile de geri alırsınız.

Bu yeni bir ilaç değil, firmanın benzer bir ürünü daha vardı sonradan bir sürü zararı ortaya çıktı. Kötü bir şey yaşamamanıza sevindim. Uğraşsız kilo verme fikri güzel geldiği için herkes kontrolsüz bir şekilde alıp kullanıyor. Ama 10 kilo 20 kilo verilemeyecek gibi değil, bu riski almaya değdiğini düşünmüyorum. Herkes mucize bir ilaçmış gibi bahsettiği için belirtmek istedim
Haklısınız ama bazen ne yaparsanız yapın veremiyosunuz moda giremiyorsunuz ama hızla da kilo alıyorsunuz o esnada işinizi kolaylaştıracak bişi size iyi geliyor . Her ilaç gibi elbet yan etkileri var ama bende korkunç öldürücü birseymis gibi lanse edilmesini bilemiyorum ne ben ne çevrem öyle bir etki görmedi m bunyeden bünyeye değişir tabi en doğrusu doğal süreç

Hormon ilaçlarını bırakınca 30 kg verir mi kendiliginden bilemiyorum . Muhtemelen ozempic veya tüp midedir. Bende bunu anlamıyorum ne yaptirdiysan söyle yani ne var bunda önemli olan sonuca ulaşabilmiş olmak . Ha ozempic ha tüp mide
Aynen ya,insan ne yaptırdıysa söyler,ama muhteşem bi dönüşüm olmuş,kadın afet olmuş

Şu sıralar bazı planlarımız var o yüzden şimdi başlayamıyorum :(
Sen şimdiden aç kalmayı göze alamıyorsun sence 2 ayda 20 kg vermek mümkün olsa bile verebilecek kapasiten var mı?

Planların galiba birilerinin zorla ağzına yemek tıkması?

Arkadaşlar benim çok hızlı kilo vermem lazım şu an değil ama Ekim'de ve kasımda 10ar kilodan olmak üzere 20 kilo vermek istiyorum. Bu sizce mümkün mü? Elbet deneyimleyenler vardır. Tecrübeli insanlardan akıl almak istiyorum. Bu mümkün değilse buna heveslenmiycem. En azından daha azını kabullenicem başta. Eskiden ayda 5 kilo verdiğim olmuştu ama 10 kilo verilir mi merak ediyorum
Diyetine ve sporuna sadık kal gerisi gelir

Back
X