merhaba arkadaslar canım cok sıkkın 10 aydır nısanlı oldugum kısıden ayrılmaya karar verdım ailemden kımse sevmıyor onu ve aılesını .ki zaten oyle bir aileki saygı nedır bılmıyorlar yakında evlendırelım dedıler fkt ben artık evlenmek ıstemıyorum sızce ne yapmlıyım . ailemın gonlunu koymak ıstemıyorum . mutsuz olacaksın evlenme dıyorlar .. babası evlerı varken kıraya gecın dıyor bıze aylarca oyaladılar oyaladılar sımdı durmuslar kıraya gecın .ş ayıp nedır bılmez bunlar .. borc harc dolu oğlunun borcu bir sürü off sıkıldım sıkıldım akıl verın ne yapayım ayrılayımmı
merhaba arkadaslar canım cok sıkkın 10 aydır nısanlı oldugum kısıden ayrılmaya karar verdım ailemden kımse sevmıyor onu ve aılesını .ki zaten oyle bir aileki saygı nedır bılmıyorlar yakında evlendırelım dedıler fkt ben artık evlenmek ıstemıyorum sızce ne yapmlıyım . ailemın gonlunu koymak ıstemıyorum . mutsuz olacaksın evlenme dıyorlar .. babası evlerı varken kıraya gecın dıyor bıze aylarca oyaladılar oyaladılar sımdı durmuslar kıraya gecın .ş ayıp nedır bılmez bunlar .. borc harc dolu oğlunun borcu bir sürü off sıkıldım sıkıldım akıl verın ne yapayım ayrılayımmı
Nışanlınızı seviyo olsaydınız şuan kafam çok karşık demezdiniz borçları var bi dünya oğlunun tarzı bi cümle kullanmazdınız.. Gerçekten seven insan borca harca takılmaz sevdiği adamla her türlü zorluğa birlikte göğüs germek ister.. Siz kafanızda öldürmüşsünüz zaten nışanlınızı bence beklemeyin boşuna ayrılın siz bu saatten sonra evlensenizde mutlu olmazsınız.. evlendikten sonra ayrılmanız daha kötü olur!..merhaba arkadaslar canım cok sıkkın 10 aydır nısanlı oldugum kısıden ayrılmaya karar verdım ailemden kımse sevmıyor onu ve aılesını .ki zaten oyle bir aileki saygı nedır bılmıyorlar yakında evlendırelım dedıler fkt ben artık evlenmek ıstemıyorum sızce ne yapmlıyım . ailemın gonlunu koymak ıstemıyorum . mutsuz olacaksın evlenme dıyorlar .. babası evlerı varken kıraya gecın dıyor bıze aylarca oyaladılar oyaladılar sımdı durmuslar kıraya gecın .ş ayıp nedır bılmez bunlar .. borc harc dolu oğlunun borcu bir sürü off sıkıldım sıkıldım akıl verın ne yapayım ayrılayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?