evilikten dönüyorum (aylrılıyorum

sng457124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
109
0
26
35
İstanbul
merhaba arkadaslar canım cok sıkkın 10 aydır nısanlı oldugum kısıden ayrılmaya karar verdım ailemden kımse sevmıyor onu ve aılesını .ki zaten oyle bir aileki saygı nedır bılmıyorlar yakında evlendırelım dedıler fkt ben artık evlenmek ıstemıyorum sızce ne yapmlıyım . ailemın gonlunu koymak ıstemıyorum . mutsuz olacaksın evlenme dıyorlar .. babası evlerı varken kıraya gecın dıyor bıze aylarca oyaladılar oyaladılar sımdı durmuslar kıraya gecın .ş ayıp nedır bılmez bunlar .. borc harc dolu oğlunun borcu bir sürü off sıkıldım sıkıldım akıl verın ne yapayım ayrılayımmı

Mutlu olmayacağına inanıyorsan ki bu kadar kafan karışmışsa zaten inanmışsınız, hiç durmayın derim. 10 ay nedir ki, ben 3 yılı sildim. Çok şükür vakit geçince de ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.

Borcu harcı bilmem neyi varmış, mecbur musunuz derdine ortak olmaya? Değeceğine inansanız hadi sabredin diycem de, bi daha mı gelceksiniz dünyaya. Hayat çok güzel vallahi, hiç kafa yormaya değmez...

Allah yardımcınız olsun.

bu açıklamanız üzerine şunu söyleyebilirim ; madem istemiyorsunuz, madem aileniz de sıcak bakmıyor, ayrılın
nişanlınızın neden bir sürü borcu var? acaba nişanlınız sorumsuz, saçma sapan borçlar yapıyor diye mi ailesi kendi evlerini vermek yerine kiraya çıksın diyor. böylece evlilik sorumluluğunu almasını istiyor olabilirler mi?
biraz daha açıklarsanız ona göre daha iyi yorum yapılabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bencede çok dogru bir kara vermişsin nasıl başlıyorsa öyle gidiyor hele ki ailenle problemleri varsa ailende istemiyorsa sorunlar daha da büyür ilerde pişman olmaktansa saygısız insanlarla hiç ugraşılmıyor yani seni sevmeyebilirler ama oğlunu bile düşünmeyen bir aile var karşında keşke demektense iyiki evlenmemişim demek çok dA iii

Nişanlım diye bile bahsetmemişsiniz. Sevginiz bitmiş, ayrılmanız en iyisi.

BORÇ HARÇ İÇİNDE SAYGISIZ BİR AİLEYE GELİN OLMAK !
ZOR ZANAAT
VE AYRICA NEDEN ?
GENELDE BİZLER BU SORULARA
AMA BENİ ÇOKKK SEVİYOR FİLAN DİYE CEVAP VERİRİRZ
ÖYLE BİLE OLSA SEN SEVİYORMUSUN ?
O SIKINTILARA SIRF O SENİ SEVİYOR DİYEMİ KATLANACAKSIN!
NEDEN PEKİ ? BAŞKASININ SENİ SEVEMEYECEPĞİ BİR NOKSANINMI VAR
BAK ARKADAŞIM
BELKİ BİR SENE BELKİ İKİ SENE SIKARSIN DİŞİNİ SAYGISIZLIK YOKSULLUK ...
SONRA tek yapabildiğin adını DUL A ÇIKARMA OLUR
AYRIL EN DOĞRUSU BU ŞÜPHE İNSANIN İÇİNİ KEMİRİR MUTSUZLUK ENDİŞEN VARSA
BAŞLAMA BIRAK YARIM KALSIN

Nışanlınızı seviyo olsaydınız şuan kafam çok karşık demezdiniz borçları var bi dünya oğlunun tarzı bi cümle kullanmazdınız.. Gerçekten seven insan borca harca takılmaz sevdiği adamla her türlü zorluğa birlikte göğüs germek ister.. Siz kafanızda öldürmüşsünüz zaten nışanlınızı bence beklemeyin boşuna ayrılın siz bu saatten sonra evlensenizde mutlu olmazsınız.. evlendikten sonra ayrılmanız daha kötü olur!..

Yazdiklarinizdan bende sevginizin agir basmadigini anladim.
Rabbim hayirlisini nasip etsin.
O kisi ve o kisinin ailesi ile olacak olan geleceginizden endise duyuyorsaniz yol yakinken dönün bence.

çok garip ifadeler kullanmışsınız: nişanlı oldugum kişi, oğlu gibi.ruh yok kelimlerinizde.bence evlenmeyin ikinize de yazık.evlilikler aşk ve sevgi üzerine olmalı.ayrıca oyalamak ne demek ?

evliliğe bakış açınız nedir biraz bunu düşünün.

sanırım görücü usulu ile nişanlandınız.

Her şey para değil öncelikle... Tüm evlenen yuva kuran gençler borçla harçla yuva kuruyor ve çoğumuz kirada oturuyoruz k.p. evi varken eğer buysa sorununuz bir kere daha düşünün derim.. Ama istemiyorsanız ailenizi falan bahane etmeden uzatmadan nişanlınızla konuşup bitirin..

Son düzenleme:
bana da ev meselesinden çıktı bu husumet gibi geliyor. ama ailesi de vermek zorunda değil ki...
o zaman senin ailen versin bir ev de oturun.ailene gönül koyar mısın evi olsa da kiracısı otursa sana vermese. bence hiç koymazsın. ama konu eş ailesi olunca kız alırken her şeyi yapmak zorunda gibi bakılıyor.

Sebep sadece buysa, ev için mi nişanlandınız derim

Ama saygısızlık, anlaşamama vs. varsa veya arada kültür farkı varsa aileni haklı bulurum.

yolun başındayken dönmek en mantıklısı hele ki aile onay vermiyorsa kimse istemeyip sadece siz istiyorsanız görmediğiniz bir sorunyada sorunlar sizi bekliyordur ve aile bunu önceden farketmiştir. Ben bu konuda muzdaribim dinlemedim ailemi ki onaylarını hep alırım bir şey yaparken bu konuda nasıl hata yaptım anlamıyorum sonuç kötü boşandım. Oyüzden büyüklerin sözlerine tecribelerine kulak vermek en mantıklısı

oğlunun borcu harcı çok of sıkıldım cümlesi zaten her şeyi anlatıyor..

duygularınız bu yöndeyse tabi ki ayrılın oğlana da yazık...

Eğer sadece problem evse herkes hazır eve konarak evlenmiyorlar ,birlikte göğüs gerip zaman geçince ev alan ya da kendi eşyalarını kendi alıp evlendikten sonra da mutlu olan çiftler gayet çok.. Ama problem sadece ev değilse sevginiz bittiyse (ki oyle gözüküyor yazdıklarınızdan ) boşuna kimseyle evlenme umudu vererek devam etmeyin.. Ailesinin saygısızlığı konusunda birşey diyemeyeceğim ama cocuğa da yazık

Problem sadece evse bile ayril.
Ev olmasa tamam dicem kirada da gecinilir ama evleri var da vermiyorlar. Oldu.
Zaten saygisiz bir aileymis, ailen de istemiyomus. Bosver gitsin.

saygısızlarsa ve bu durum size tersse ayrılın, fakat kayınpederiniz size kiradaki evini tahsis etmek zorunda değil ne yazık ki...

Arkadaşım senin durumundaydı sözlüsünün ailesi ilgisizdi para yok diyip duruyolardı kız sözlüsünün borcunu kapatıyor harçlık veriyordu sonra pes etti attı sözü birkaç ay sonra başkasıyla tanıştı evlendi çok mutlu kocası çok efendi ailesi çok iyiler şimdi bebek düşünüyolar çok iyi yaptı mutluluk herkesin hakkı sende madem mutlu olamam onunla diyosun ayrıl yol yakınken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…