• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim Benim Bakın Kızlar Yeni Ekledim..

canım benim neden hep boş kalacak öyle deme deneme şansınız olduğu müddetçe ümit var demektir emin ol beterin beteri var.canını sıkma birgün bizlerinde mucizeleri gelecek allah sağlık sıhhat huzur versin yeterki

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım,.çok güzel bir evin var en kısa zamanda çocuk sesleriylede çınlar inşallah...

ve diğer arkadaşlar lütfen karamsarığa, umutsuzluğa kapılmayın. rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah..

çok güzel bir evin war hayırlı ve mutlu sağlıklı bir şekilde oturursun bebiş içinde sağlıklısı ve hayırlısı üzülme hayırlı değilmiş allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etmiş

çok geniş çok ferah valla evin. Allah ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın.

çok güzel bir evmiş maşallah çok da ferah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

ayyy cnm evin çok güzel çok beğendim benim evim kira olduğu için istediğim gibi dekore edemiyorum tayinciyiz bide valla böle görünce özeniyorum yaaa

Çok guzel mutlulukla otur ıncınde ıns. ya bısıy soracagım konuyla alaksı yok ama ben kımseye ozel msajgondermıyorum ve alamıyorumda nerden açacagım bu ozel mesaj yaırnı arıorum kullanıcı panelden bulamıorum bıtanecık arkım var onada msj atamıorumkafayı yıyecegım=)

Çok guzel mutlulukla otur ıncınde ıns. ya bısıy soracagım konuyla alaksı yok ama ben kımseye ozel msajgondermıyorum ve alamıyorumda nerden açacagım bu ozel mesaj yaırnı arıorum kullanıcı panelden bulamıorum bıtanecık arkım var onada msj atamıorumkafayı yıyecegım=):1shok::uhm:

tam olarak bilemicem ama attığın mesaj sayısıyla olacak gibi kullancının ismine tıkla panelinde buton olması lazım belli mesaja geldiyse iletişim bilgileri diye yazr ordan göndrebilirsin

Özel Mesaj kullanımını kapatmışsınız. Bu nedenle Profilinizden tekrar Özel Mesaj kullanımına izin verene kadar, Özel Mesaj gönderemez ve alamazsınız.
bole dıo ama ben kapatmadım kı kapatlı ıse açaçak yer bulamıorum ya:S

cnm bizim bu yeni mesajlar falan butonları varya üstte orda kullanıcı paneli var oraya tıkla panelinde sol tarafta gerekli bilgilerine gir ve düzenle mesajla ilgili başarılar.

canım çok renkli yahh ne biliyimm ben böyle bi evde yaşayamazdım çok çok renkli bi oda olucak beni rahatlatacak olgunlaştıracak durultacak acaba eşyaların markasını sorsam :)

:D koltukarım Aytuba mabilya bi ara yurtdışına ihraç ediliyodu ama yeri kapanmıştı... ayrıca ben bu evi kuralı 4 YIL OLDU ARKDAŞLAR :))

evin çok güselmiş insanın içini açıyo :) Allah güle güle oturmayı nasip etsin..

Güle güle oturun eviniz çok tatlı modern ve sıcak. Allah inşallah sıcak yuvanıza bir yavru nasip eder.

canım arkadaşım evin çok şeker bayıldım. şen kahkahaların duyulacak bir gün o boş odada o gün dolusunu koyacaksın inşallah,şuan gözlerim yaşardı inanamazsın biz biliriz o acıyı ama geçicek....

İnşallah şerifcim en kısa zamnda ikizmizinde acısını tatdığı ve çok istedği yavrularım geliceck........
teşekkür ederim arkdaşlarım........

Back
X