evim çok kalabalık:(

veduha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
5
0
36
İzmir
komik bir başlık olduğunun farkındayım.Ama sorun benim açımdan oldukça ciddi...Bulunduğumuz şehirdeki bir yaz okulu için eşim yeğenlerini 1.5 aylığına bize çağırdı.Yeğeninin bir başkasıyla da beraber çalışma planı var, kayınvalidemle beraber yaşadığımı da düşünürsek evimde nefes alamayacak durumdayım.Eşim en ufak bir ima olduğunu düşünse misafir sevmeyen damgası yapıştırıyor maalesef.Bu konuda çok canımı sıkıyor.Azcık öneri istiyorum sizden:)

insan misafirde sevmeyebilir bunun nesi kötü, herkes misafir sevmek zorunda değil sonuçta

eşin sana sormadımı canım, böyle bi düşüncem var ne dersin diye, emrivakiyse seni hiçe sayması çok acı

Eşinize göre ne olacak,işten gelecek yemeğini yiyecek,ayaklarını uzatacak,oh miss....Siz?Yemekti,bulaşıktı,çamaşırdı,misafirdi ,yıpratın kendinizi...Cingar çıkarın,ne bekliyorsunuz?Kimse sizin istmediğiniz şeyi size yaptırmamalı...

uzun süreli yatılı misafir gerçekten zordu insan kendi evinde misafir gibi olur bir rahat edemez bir işin olsa ertelersin yapmazsın ama misfirler varken hiçbirşeyi aksatamazsın
kolay gelsin

bende öle yatılı misafir uzun süreli sevmem

Ayrımda yapmam eşimin tarafı benim taraf diye ikiside aynı benim için..

Kendi kuzenlerim bile gelip kalsa öle günlerce sıkılıyorumm..

Mecburi olmadıkça gelmesinler efendim yatmaya misafirlerse gelsinler dönsünler hekesin bi düzeni var..

Ama mecburiyettir kalması gerekir ölüm kalım düğün bişi olur o ayrı..

misafir severim aslında.Sahiden...Eşim çağıralım mı demişti ama ben biliyorum ki onun çağıralım mısı zaten çağıracağımdır.Evet o geç saatlerde eve geliyor.misafirlerle ilgilenme neredeyse her boyutuyla benim işim.sağolsunlar öyle her işe girişen bi yapıları da yok maalesef.sofra saatlerce benim kaldırmamı bekliyor.
İşte böyle..çok duaya ihtiyacım var..bugün artık herkese iş paylaşımı yaptım.ne yapayım bana da yazık...

çok iyi yapmışsın ellerine sağlık iş paylaşımı için.fazla yüz verme yüz verince astarını isterler,istemediğin bi şeyi yapıyolarsa surat as her şeyi de mesela şu hareketini hiç sevmiyorum v.s de dobra ol.

teşekkürler çitlenbik aslında yapıma hiç uygun değil ben sineye çeker kahrolur otururum.ama artık bazı insanların onlarla direkt konuşmadan anlamadığını farkettim.kendimi koruma mekanizması bi yerde...yıllarca sustum çünkü anlaşılmayı bekledim ama bazıları "ben" eksenli yaşıyor maalesef..:85::85:

en son buna benzer bi konu açıldığında baya bi banlanan olduydu o konu geldi aklıma :) kaynı maynı toplam 15 kişi aynı evde yaşayan biri yazdıydı.

bende zorlanıyorum yatılı misafirde.en güzeliiii gece herkes evine gidecek kardeşim..zeten bi ton iş çıkıyoooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…