• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim evim güzel evim

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazar boncuklarını dizelimmm maşallahhh çok güzel eviniz varrr..
mutfağınıza özellikle bayıldımmmm :nazar::nazar::nazar:
güzel günlerde oturun inşşş

ay masallah o kadar begendımkıı aslında salon benım tarzım degıl mutfagı cok begendım kendı mutfagıma benzettım hatta :) nasdıl becerdıysem bırde ben o ada tıpı olanların taburemı neyse onlarıda sevmıyorum sen yasıyosun ama :) olsun
evı sıfır mı aldınız? hol cok guzel
ipli perdeye bittim ısıklandırmada harıka
acaba bendemı yapsam dıye dusunuyorum dun bı arkadasın aynasıda ısıklıydı aklıma takıldı :)
gule gule oturun ınsallah

ay masallah o kadar begendımkıı aslında salon benım tarzım degıl mutfagı cok begendım kendı mutfagıma benzettım hatta :) nasdıl becerdıysem bırde ben o ada tıpı olanların taburemı neyse onlarıda sevmıyorum sen yasıyosun ama :) olsun
evı sıfır mı aldınız? hol cok guzel
ipli perdeye bittim ısıklandırmada harıka
acaba bendemı yapsam dıye dusunuyorum dun bı arkadasın aynasıda ısıklıydı aklıma takıldı :)
gule gule oturun ınsallah
evimizi 0 aldık fakat mütayit saten alcı bile yapmamıştı bilerek ucuz aldık yani herşeyini komple değişyirdik zevkimize göre :1: bide ada sandalyeleri o kadar rahat ki 65 yaşındaki annem bile rahat oturuyor teşekkürler..

baska oda yokmu
tv varmı? yatak odasınıda gormek ıstıyorum bırde ben :)
mutfakta benımde yer fayans ancak o kadar pısman oldumkı beyaz lamınat yaptırsaydım dıyorum ayaklarım donuyor halımda kucuk :49:

evimizi 0 aldık fakat mütayit saten alcı bile yapmamıştı bilerek ucuz aldık yani herşeyini komple değişyirdik zevkimize göre :1: bide ada sandalyeleri o kadar rahat ki 65 yaşındaki annem bile rahat oturuyor teşekkürler..

bızde 1 ay once tasındık evımıze canım
bılırım nekadar zor oldugunu
ev cok guzel ya masallah hanı bı kosesıne soyle nazarlıklar fılan as :51:

baska oda yokmu
tv varmı? yatak odasınıda gormek ıstıyorum bırde ben :)
mutfakta benımde yer fayans ancak o kadar pısman oldumkı beyaz lamınat yaptırsaydım dıyorum ayaklarım donuyor halımda kucuk :49:

salonda ünite var onun resmini çekmemiştik kapakları değişi,yordu bu resimler baya önce çekilmiş pc de olan resimler özelli,kle burası için çekilmedi üst banyonun aynası yok o zaman şimdi var yani eski resimler birkaç aylık:1:

Evinizi çok beğendim özellikle mutfağı tam istediğim gibi.
Güle güle oturun :nazar:

Güle güle otur evini çoooooook beğendim.. Yanlız en güzel kısmı banyosu bence. Birde yerlerdeki led aydınlatmalar mükemmel duruyor. Güle güle kullan.

eviniz çok güzelmiş modern ve şık iyi günlerde oturunuz:nazar:

evinizi çok beğendim güle güle çocuklarınzla birlikte sağlıklı sıhhatli oturun inş...aslında 6 sayfasyıda okudum ama evinizi nerden aldığınızı yazdığınızı görmedim.istda mısın? led ışıklar ve ip perde detayları bi harika:)

Back
X