Evim evim temiz evim Stv

SENA45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
26
0
86
İzmir
merhaba kızlar samanyolu tv de başlayan evim evim temiz evim programını severek izliyorum fakat bazı yarışmacılar o kadar yavaş hareket ediyorlar ki onları izlerken canım çıkıyor adeta.mesela dünkü yarışmacı temizlikten hiç mi hiç anlamıyordu mutlaka izlemenizi tavsiye ederim ben temizlik aşığı bir insan olarak izliyorum ama kendi evimden başkasının evini temizleyemem.siz neler düşünüyorsunuz hadi paylaşalım canlarım...

burdan okudumda bi bakayim dedim ay halmi kalir insanda tam anlamadim yarismayi onceden mi kirletiyolar mutfagi butun evmi temizleniyor :26:
kimin evi ?

burdan okudumda bi bakayim dedim ay halmi kalir insanda tam anlamadim yarismayi onceden mi kirletiyolar mutfagi butun evmi temizleniyor :26:
kimin evi ?
bütün ev deıl canım mutfak salon ve banyo.3 saat süre veriyorlar.yarışma için özel kirletmiyorlar cnm.mesela bugün 2 bekar erkeğin kaldığı evi temizledi kadın banyoyu yetiştiremedi süresi yetmedi yani.

herhangi birinin evi canım mesela çalışan temizliğe yetişemeyen vb.ev sahibi kadın annesine seyahate gitmiş 4 çocuğu ve esi evde kalmıs yarışmacının biri orayı temizledi berbattı yaa evi ne hale ggetirmişler.

bütün ev deıl canım mutfak salon ve banyo.3 saat süre veriyorlar.yarışma için özel kirletmiyorlar cnm.mesela bugün 2 bekar erkeğin kaldığı evi temizledi kadın banyoyu yetiştiremedi süresi yetmedi yani.

degisikmis cevaplar icin tessekurler ama ne bileyim tuhaf bi yarismaymis :1:

evi önceden kırletıyor yapımcılar zıra bır ev çöp ev halıne dönemez tabıı ıstısnalar vardır da herkezın evı mı o kadar pis?cok komık bence bu program dogru duzgun temızlık yapmadan yuzeysel gecenler var öyle temızlık mı olur :27: kadın bugun lavabonun tıkanmıs oldugu suda bulasık yıkadı hemde bezle resmen ıgrendım:1:

Back
X