- 18 Temmuz 2014
- 1.000
- 133
- 173
- Konu Sahibi kelebek.hill
Güle güle kullan çok güzelmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiloşumm herşeyinn çok güzelll güle gülee kullan tatlımmm![]()
Güle güle kullan çok güzelmiş :)
Gerçekten çok zevklisin kolay kolay beğenmem ben ama yatak odan hoş :)
Allah'mmm banada nasip etsin inşAllah ..
Çok mutlu olun Rabbim mutluluğunuzu , huzurunuzu eksik etmesin :)
Canım çok güzel herşeyin yine zevkini konuşturmuşsun maşallah aşkla huzurla kullanın:)
Sağol Nehircimmm eminim senin de eşyaların en az bu kadar güzel olcak..güzel dileklerin için teşekkürlerr
Sağol canım benim :) Maşallah çok az kalmış 24 gün heyecan doruktadır sanırımRabbim gönlüne göre versin herşeyi![]()
Evet gercekten cok az kaldi canm yaa heyecan basladi artk yavas yavas ama bi isler pesinde olunca surekli oturup heyecanimizi yasayamiyorz :) ama son hafta baya yasarizz sanirmm![]()
Aynen ben de oyle dusunuyorm Nehircimm napcam etcem diye dusunmekten heyecana firsat yok su anSon hafta zaten iş olsa da olmasa da dolu dolu yaşarsınız eminim kuzum şimdi tabi koşuşturma var heyecanlanmaya zaman yok kına gecesi ve sonrasında görürüm seni![]()
Aynen ben de oyle dusunuyorm Nehircimm napcam etcem diye dusunmekten heyecana firsat yok su an![]()
Tam belli olmuyor henuz hali perde de yok ama buyuk esyalarim geldi sukur..
Salon:
Eki Görüntüle 1224312
Oturma odam:
Eki Görüntüle 1224315
Mutfak:
Eki Görüntüle 1224316
Yatak odam:
Eki Görüntüle 1224320 Eki Görüntüle 1224321
Sagol canm Nehircimm amin ins :)Çok güzeller canım sağlıklı huzurla kullanın![]()
Cok tesekkurlerr amin insallahhÇok güzeller iyi günlerde kullanınn![]()