Evim kurtlandı

Nasil bir kurt? Tombul mu, ince mi? Cok mu kucuk?

Bir kere annemin kuruttugu kislik sebzelerden oturu mutfak tavaninda bir kac tane gorduk. Aradik taradik kislik kurutmaliklardan olmus nasil olduysa. Attik hepsini. Kelebek oluyorlar onlar sonra..Kurtta minik ince yapiliydi. 1 cm uzunlugunda bile degildir.

Eger sizinkisi cok minik ve bir suruyse sinek kurt atmis ta olabilir.

Buarada bebeginiz hayirli olsun. Allah sizden razi olsun🙏

Nasil bir kurt? Tombul mu, ince mi? Cok mu kucuk?

Bir kere annemin kuruttugu kislik sebzelerden oturu mutfak tavaninda bir kac tane gorduk. Aradik taradik kislik kurutmaliklardan olmus nasil olduysa. Attik hepsini. Kelebek oluyorlar onlar sonra..Kurtta minik ince yapiliydi. 1 cm uzunlugunda bile degildir.

Eger sizinkisi cok minik ve bir suruyse sinek kurt atmis ta olabilir.

Buarada bebeginiz hayirli olsun. Allah sizden razi olsun🙏
Siyah minik kurtlar az once baktimgene cikmis 5 6 tane 😝. Sagolun bu arada

İlk mesajınızda ne alakası var yeaa diye bir garipsemiş olsam da, şu heves durumu gerçekten içimi bir hoş etti tam anlamıyla. :KK200: Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu, birlikte, hep mutlu olun inşallah.

Kurtçuk olayının kusmuktan olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa biz evi kurtçuklara bırakıp başka eve çıkmıştık. Sağ olsunlar kızlarım beni kusmukla epey terbiye ettiler. Ama uzun süre nemli kalmış halıda bir şeyler üremiş olabilir. Sildikten sonra evi de halıyı da iyice bir havalandırmak lazım. Ve evde bir şey bozulmuş olabilir. Bu hafta evde bir iki güve gördüm. Aradık taradık. Meğer erişte bozulmuş. Erişte nasıl bozulur ya, bir de yepisyeniydi, içim acıdı. Neyse... Evdeki kuru gıdaları da bir kolaçan edin bence.
Tesekkir ederim 😍. Ben buyuk bir ihtimal halida oldugunu düşünüyorum hali temiz ama islak sildim herhal ondan oldu yikamaya veremeyeyim dedim ama mecbur verecegim cunku gene cikmis kurtlar biraz once baktim

Yardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum
Bu saydiklarinizdan olmaz. Muhtemel evde bir yiyecek kurtlandi. Findik kestane mercimek vs bir bakin isterseniz

Parkeler kurtlanabilir,annemin evinde başımıza geldi,hem kurt hem de kanatlı karinca gibi iğrenç böcekler oluşmuş parkelerin içinde.Komple söktürdüler o şekilde kurtulduk.

Evlat edindiğinizi belirtmenize ne gerek var ben oraya takıldım, bebeği size zorla mı verdiler?
Valla ona bende takıldım :D

kızım biberonla sütü döküyor falan dese anlarım da evlat edindik kısmı neden onu anlamadım.. sanki evlat edindikleri için ev kurtlanmış gibi. Anlamadım

Bebekten olmaz yoksa kimsenin evinde yaşanmazdı :) muhtemelen evin genelinde vardır. Tahta kurusu ise komşulara da bi sorun ilaçlama şirketi ile görüşün. Parke altları mutfak dolabı arkaları bazaların astar altları aklınıza gelmeyecek yerlerden çıkabilirler.

Benimde misafir odamda tarhana vardı ona guve gelmiş koltuk altlarınada kurt bırakmıştı
Odada yiyecek vardır belki
Bnm bulunduğum yer cok nemli geçen ay çörek otu kurtlanmıştı mesela dolapta goruyodum temizliyorum ama çörek otundan geldiğini hiç tahmin edememiştim poşetin içi kurt doluydu
Agzı kapalı sandığınız şeylerdende gelebiliyorlar

Şurda okuduğum gelmiş geçmiş enn gereksiz yorum gerçekten. Bakın en gereksiz diyorum.

En.
Ben kedimden bahsederken bile falandan aldık, filandan aldık, demiyorken, bir insan, evladından nasıl böyle bahseder, yeni bebeğimiz oldu falan denilenibilir....o bebeğin yerinde olmak istemezdim.

Ben kedimden bahsederken bile falandan aldık, filandan aldık, demiyorken, bir insan, evladından nasıl böyle bahseder, yeni bebeğimiz oldu falan denilenibilir....o bebeğin yerinde olmak istemezdim.
Kadın demiş ki çok heyecanlı ve hevesliyim bebeğimi herkes duysun istiyorum diye. Yani anlam veremiyorum size gerçekten. Bizim millet bayılıyo anlamadan dinlemeden yargılamaya ya.

Daha yeni evlat edinmiş, iyi bir şey yaptığını düşünüyor, mutlu, hevesli , herkese duyurmak istiyor, paylaşmak istiyor. İleride yavrusunun canını yakacaklar, bundan dolayı üzecekler diye bu defa da herkesten saklamaya çalışacak. İkisi de normal bir süreç. Anlayışla bakın...

Kadın açıklama yapmış demiş ki yeni evliyim hemen çocuk nasıl oldu demesinler diye öyle yazdım. Hemen yargılamayın insanımız çok tuhaf oldu yahu hemenn atağa geçiyorsunuz. Şikayet etmemiş öf bıktım dememiş.
Neyse konuya gelirsem de yün yorgan var mı evde o da kurt yapıyor sonra kelebek oluyor. Bakliyatlara bakın koltuk altlarında mama meyve sebze kalıntısı var mı bakın Bebekli evde bu kalıntılar çok oluyor. 😂

Yardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum
Laminant parke değil de, eskiden kullanılan tabanlarda kurtlanma olabilir. Hangi ağaç kullanıldığı, ağacın ayın durumuna göre kesilmesi falan etkili oluyor. Agactaki lavralar zamanla büyüyor ve tabanları yemeye başlıyor. Eğer tabani sökmeden laminant parke yapıldiysa onu da yiyor.

K
Parkeler kurtlanabilir,annemin evinde başımıza geldi,hem kurt hem de kanatlı karinca gibi iğrenç böcekler oluşmuş parkelerin içinde.Komple söktürdüler o şekilde kurtulduk.
Annemde biraz once onu dedi parkeden geliyo olmasin diye parkeyi gecen yil yaptirdik ins ondan degildir

Back
X