Evim kurtlandı

Kadın açıklama yapmış demiş ki yeni evliyim hemen çocuk nasıl oldu demesinler diye öyle yazdım. Hemen yargılamayın insanımız çok tuhaf oldu yahu hemenn atağa geçiyorsunuz. Şikayet etmemiş öf bıktım dememiş.
Neyse konuya gelirsem de yün yorgan var mı evde o da kurt yapıyor sonra kelebek oluyor. Bakliyatlara bakın koltuk altlarında mama meyve sebze kalıntısı var mı bakın Bebekli evde bu kalıntılar çok oluyor. 😂
Mutfakta yunlerde yok sadece oturdugum odada. Cok kotuyum umarim gecer . Aman ne derlersr desinler her kafadan bir ses cikiyo

Mutfakta yunlerde yok sadece oturdugum odada. Cok kotuyum umarim gecer . Aman ne derlersr desinler her kafadan bir ses cikiyo
Koltuk altlarında ki sunta gibi şeyler olur ya onları kontrol edin ıslak kalmışsa kurt olmuştur.

Valla ona bende takıldım :KK70:

kızım biberonla sütü döküyor falan dese anlarım da evlat edindik kısmı neden onu anlamadım.. sanki evlat edindikleri için ev kurtlanmış gibi. Anlamadım
Hoh yok artik oyle bir dusuncem olsa cocugun gunahina girmem ben yorumlardada belirttim çocuğumu seviyorum sadece hevesliyim biraz arada soyledim o kadar

Koltuk altlarında ki sunta gibi şeyler olur ya onları kontrol edin ıslak kalmışsa kurt olmuştur.
Biraz once kaldordim koltugu havaya diktim sunta kismini süpürdm yok ama koltuklarin altındanda cikti biraz kurt tam cam kenarında cicegin önünde çiçekten olurmu

Gecen yil yaptirik ama altindaki sökülmedi onun üstüne taktırdım ondan miki
alttaki daha cok havasiz kalip iyice kuflenmeye sebep olmus olabilir
halaminda parkeleri kurtlanmisti kadin komple degismek zorunda kaldi

Bazı yorumları görünce gerçekten hayrete düşüyorum.
Ben kedimden bahsederken bile falandan aldık, filandan aldık, demiyorken, bir insan, evladından nasıl böyle bahseder, yeni bebeğimiz oldu falan denilenibilir....o bebeğin yerinde olmak istemezdim.
Hani bir tayfa vardır, sokak hayvanlarına yardım edenleri eleştirir de eleştirir, klasik argümanları da şudur; “o kadar muhtaç insan varken neden sokak hayvanlarına yardım ediyorsunuz”dur. Lakin kendisi yaralı parmağa bile işemekten acizdir. Kusura bakmayın da tam da buna benzer bir eleştiri olmuş sizinkisi de. Kadın herkesin kolay kolay göze alamayacağı bir şey yapmış. Bir “canı” evlat edinmiş. Gereksiz duygu sömürüsü kasmışsınız kusura bakmayın. Başlık sahibinin niyetinin kötü olduğunu asla düşünmüyorum. Öyle bir yazmışsınız ki sanki konu sahibi; çocuk kurtladı evi, nerden geldi bu demiş gibi lanse etmişsiniz. Kaldı ki çok ama çok hayırlı birşey yapmışlar hem konu sahibi hem de eşi. Yani her yazılan şeyden muhakkak bir kelime bir cümle bulup, ana fikre değil de, olumsuza odaklanmayı nasıl başarıyoruz hayret ediyorum.

eğer parkelereniz eskiyse onun içinde de kurt oluşabilir bizim bir tanıdığımızın olmuştu parkeden dolayı kurtlanmıştı kurtun olduğu bölgedeki parkeleri değiştirdi bu sorundan kurtuldu

eğer parkelereniz eskiyse onun içinde de kurt oluşabilir bizim bir tanıdığımızın olmuştu parkeden dolayı kurtlanmıştı kurtun olduğu bölgedeki parkeleri değiştirdi bu sorundan kurtuldu
Yaa parkeleri yeni değiştirdik inslalh sokturmek zoruda kalmayiz

Güve kurdu olabilir, kuruyemiş vs unutmuş olabilirsiniz bir yerde

Bazı yorumları görünce gerçekten hayrete düşüyorum.

Hani bir tayfa vardır, sokak hayvanlarına yardım edenleri eleştirir de eleştirir, klasik argümanları da şudur; “o kadar muhtaç insan varken neden sokak hayvanlarına yardım ediyorsunuz”dur. Lakin kendisi yaralı parmağa bile işemekten acizdir. Kusura bakmayın da tam da buna benzer bir eleştiri olmuş sizinkisi de. Kadın herkesin kolay kolay göze alamayacağı bir şey yapmış. Bir “canı” evlat edinmiş. Gereksiz duygu sömürüsü kasmışsınız kusura bakmayın. Başlık sahibinin niyetinin kötü olduğunu asla düşünmüyorum. Öyle bir yazmışsınız ki sanki konu sahibi; çocuk kurtladı evi, nerden geldi bu demiş gibi lanse etmişsiniz. Kaldı ki çok ama çok hayırlı birşey yapmışlar hem konu sahibi hem de eşi. Yani her yazılan şeyden muhakkak bir kelime bir cümle bulup, ana fikre değil de, olumsuza odaklanmayı nasıl başarıyoruz hayret ediyorum.
Ne desem bilmiyorum cok iyi bakıyorum neşesi yerinde bebek gayet mutlu diyoya yorum sahibi bebegin yerinde olmak istemezdim diye bebegim bizimle karşılaştığı icin gayette sansli bence bizimle olmasaydi Allah korusun cocuk esirgemeye gidecekti . Cocuk esirgemeye kurumu ziyareti yapmıştık cocuklari gozumuzun onunde dövüyorlardı bi gidin bakin isterseniz

Back
X