Evim var ama kiracıyım !

Ebruliberre

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
618
279
Merhaba kızlar
Bu bdv de 2.konum.Benim derdim kira da oturmamız.Esim evlenmeden önce ailesinin oturdugu evi satın almıs.Hala da orada oturuyorlar.Üstelik kv baska bir dairesi var ve orada iyi bir kira geliri var.Ve bize kirada yardım bile etmiyolarlar etseler bile benim kiramın bir cüzü belki ayda yılda bir.Ki evlenmeden önce her ay yardım ediceklerini söylediler.Biz büyük sehirdeyiz ev sahibimiz kiramızı bayaga bir yüksellti ve esimde ailesiyle konusup ev almak istedigimizi soyledi babası bu durum üzerine evi satılıga cıkarttı (cünkü ev eşimin) ve bana da "merak etmeyin size ev alıcaz" dedi.3 ay oldu evi kimse arayıp sormaz mı sesleri cıkmıyo yazıyı sadece apartmanın girisine asmıslar oradayken görmüstüm.bu yazıyı kim görücek kim arıycak ki ? İnternete vermeden satılamaz ki ? Kv benimle bu konuyu hic konusmuyo zaten.Kısacası bana inandırıcı gelmedi agzımıza bi sakız attılar sonra bizi eve yolladılar.esim o evi almasa kaderime razı olurdum ama almıs ve bizim kira da oturmamız hic adîl degil diye düsünüyorum.Ben kimseye saygımı bozmadım bu konuyu hic konusmadım artık gerekli şahıslarla konussam mı ne yapsam bilemedim.1 yıl oldu evleneli bir de cocuk soruyorlar bu sartlar altında asla cocuk düsünmüyorum !

bence sız hıc bırsey demeyın haklıyken haksız yere cıkarırlar sızı kotu olunur
hep esınız muhattap olsun bu konuda
iş esınızde bıtıyor
ınsanın zoruna gıder tabı evı olupda oturamamak
hanı sızden once boyle anlasılmıstır belkı ama kırada sıkıntı yasıyorsanız ve soz de vermıslerse kesınlıkle yapmaları gerek

Kayinvalidenin evi nerde?
Masallah hem kira gelirleri var, hem su an kira odemiyorlar, hem de evlatlarinin evine coreklenip onu zorluk icinde birakiyorlar. O ev esinin hakki bence, ev satilmasin niye satiliyor, siz gecin oturun, kayinvalideler de kendi evine gitsin. Olmaz ya kendi evladi maddi zorluk icindeyken boyle yapan aileleri anlamiyorum. Belki bana kizan olur ama o evi esin almis olmasaydi is degisirdi, ama ev esinin yani.

bence sız hıc bırsey demeyın haklıyken haksız yere cıkarırlar sızı kotu olunur
hep esınız muhattap olsun bu konuda
iş esınızde bıtıyor
ınsanın zoruna gıder tabı evı olupda oturamamak
hanı sızden once boyle anlasılmıstır belkı ama kırada sıkıntı yasıyorsanız ve soz de vermıslerse kesınlıkle yapmaları gerek

Evet kira da sıkıntı yasıyoruz.kp söz verdi ama hic bir sey yapmıyorlar sanki :KK43:

Kayinvalidenin evi nerde?
Masallah hem kira gelirleri var, hem su an kira odemiyorlar, hem de evlatlarinin evine coreklenip onu zorluk icinde birakiyorlar. O ev esinin hakki bence, ev satilmasin niye satiliyor, siz gecin oturun, kayinvalideler de kendi evine gitsin. Olmaz ya kendi evladi maddi zorluk icindeyken boyle yapan aileleri anlamiyorum. Belki bana kizan olur ama o evi esin almis olmasaydi is degisirdi, ama ev esinin yani.

Evet canım haklısın o evde oturamayız biz farklı sehirdeyiz ama evin satılması gerekiyor ve formaliteden bi yazı astılar inandırıcı gelmedi bana

Evet kira da sıkıntı yasıyoruz.kp söz verdi ama hic bir sey yapmıyorlar sanki :KK43:
işlerıne gelmıyordur rahatları bozulacak sanıyorlar agırdan satıyorlar
NAZ24 NAZ24 arkadasımıza katılıyorum bıdaha cocuk derlerse sıkıntımız cozulsun bazı seyler garantılensın ozaman cocuk olur acelesı ne dersınız

işlerıne gelmıyordur rahatları bozulacak sanıyorlar agırdan satıyorlar
NAZ24 NAZ24 arkadasımıza katılıyorum bıdaha cocuk derlerse sıkıntımız cozulsun bazı seyler garantılensın ozaman cocuk olur acelesı ne dersınız

Haklısınız arkadaslar kiracıyız zorlandıgımızı görüyorlar insan bir seyler yapar gamsız bir aile cok kafama takıp üzülüyorum :KK43:

Haklısınız arkadaslar kiracıyız zorlandıgımızı görüyorlar insan bir seyler yapar gamsız bir aile cok kafama takıp üzülüyorum :KK43:
sen hıııııccc uzulme gunlerını bosuna kotu gecırme
esını destekle pohpohla aılesıne karsı doldurmadan olması gerekenı arada bı hatırlat
erkekler bıraz bu konuda cekıngen oluyo aılesıne yanlıs yapcakmıs gıbı sucluluk duyabılıyorlar.

Haklısın canım ama cekindim ev konusunu hic acmadım kv
Bunda çekinecek bişey yok canım sende Dünya'ya getireceğin evladının geleceğini düşünüyorsun bebek rızkıyla gelir ama tedbir almak lazım sen bidaha soran olursa KV kp direk söyle kiradan kurtulmadan olmaz diye:KK12:sen sustukça onlar kabul ettiğini düşünür düz mantık :63:saygıdan susuyor demezler:110:

sen hıııııccc uzulme gunlerını bosuna kotu gecırme
esını destekle pohpohla aılesıne karsı doldurmadan olması gerekenı arada bı hatırlat
erkekler bıraz bu konuda cekıngen oluyo aılesıne yanlıs yapcakmıs gıbı sucluluk duyabılıyorlar.

Evet esim ailesine karsı cok cekingen ama bana sürekli merak etme ev alıcaz diyip duruyo artık inancımı kaybettim boyle bir aile ..?

Kendinize ait birşey için başkalarına bu kadar söz hakkı verirseniz olacağı bu.
Daha evlenmeden onların o evi boşaltıp sizin oraya oturmuş olmanız gerekirdi.
Eşiniz niye bu kadar pasif. Mantıken kirada olsanız bile kendi evimin kira geliri ile kiramı öderim diye düşünmesi lazım.
Hem durumumuz yok diyorsunuz hem evin fotoğraflarını internet sitelerine koymuyorsunuz.

Eşiniz diyemiyorsa siz deyin. Ya da kv lerin kira aldıkları eve taşının. Ödeşmiş olursunuz.

Evin camına satılık yazıp altında kimin numarası var? Belki soran var ama söylemiyorlar size.
Eşinizde iş bitiyor. Onda bitmezse sen bitir.

Esin de memnun halinden o zaman. Sen hic acma konuyu bi daha. Arkadaslar da soylemis zaten, is esinde bitiyor. Bi gun onun da canina tak eder elbet.
Sen calisiyor musun?

Ben calısıyordum ama bıraktım evlenince is yerim cok uzak diye ama bu sezon basvuru yapıcam calısmadan olmuyor cünkü

X