- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Canım eve gidince yazayım, bakmam lazım fiyatlar aklımda değil bir de boyutları var o dolabın. Akşam ayrıntılı yazayım olur mu. Yürüyorum şimdi bakmam çok zor.cnm ya durup durup evinin fotolarına bakıyorum bizde evimize tadilat yaptıracaz ama bütçe biraz kısıtlı koçtaştan yaptırırız diye düşünüyorduk ama senin fotolara bakınca ikeadan yaptıracam galibaikeaya gittiğimizde banyonun mutfağın metre karesini söylediğimizde ortalama fiyat çıkarırlar mı bir bilgin var mı cnm birde banyodaki sadece lavabonun altındaki dolabin fiyatını hatırlıyor musun:26:
Canım eve gidince yazayım, bakmam lazım fiyatlar aklımda değil bir de boyutları var o dolabın. Akşam ayrıntılı yazayım olur mu. Yürüyorum şimdi bakmam çok zor.
Bizim mutfak da küçük ve kare. :) akşam döneceğim sana.tamam tatlım valla yazarsan çok sevinirim bizim mutfak çok küçük kare koçtaş bildiğim kadarıyla hazır dolapları getirip takıyorlar ikea da ayrı ayrı alma imkanı var mı mesela sadece lavabolu tezgahı alsak olur mu of o kadar çok soru var ki aklımdasanırım evin ölçüleriyle birlikte sorularımı yazdığım kağıdı alıp ikeaya gitmem lazım
tamam tatlım valla yazarsan çok sevinirim bizim mutfak çok küçük kare koçtaş bildiğim kadarıyla hazır dolapları getirip takıyorlar ikea da ayrı ayrı alma imkanı var mı mesela sadece lavabolu tezgahı alsak olur mu of o kadar çok soru var ki aklımdasanırım evin ölçüleriyle birlikte sorularımı yazdığım kağıdı alıp ikeaya gitmem lazım
Rica ederim canım umarım istediğin gibi yapabilirsin.cnm günaydın
çok teşekkür ederim cnm ya üşenmemiş yazmışsın hakkını helal etçok açıklayıcı olmuş hele mutfak planlayıcısı süper bir uygulamaymış öğrenmiş oldum sayende çok teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim.Çooooook beğendim kesinlikle tarzı olan bir ev olmuş, harika. hiç klasik değil, kendine özgü bir tarzı var. Tam da benim de yapmak istediğim ama çok beceremediğim gibikıskandım resmen (aman yanlış anlamayyın güzel dileklerimle kıskandım )
Köşe takımın ve berjerin ikea dan mı memnunmusun ? bende o tarz bişey almayı düşünüyorum...
Evinize bayildim, fotograflara hayranlikla baktim, dekorasyon zevkiniz harika. Mutlulukla oturun insallah. :)
evet canım ikisi de çok rahat. sütlü kahve berjer kendi etrafında dönüyor. yalnız köşe takımını sıfırdan kendin monte ediyorsun. minderlerin ve koltuğun kasasının kumaşını kendin geçiriyorsun. kılıfi kasa ve minderler ham halde alınıyor. mesela kasanın kılıfını düzgün cırtcırtlamadığında deforme olmuş gibi durabilir. biraz özen gerekiyor. yalnız biz uzanmalı köşeyi film odamızda kulanıyoruz. sürekli uzanıyoruz film izlerken. günlük kullanımda misafir için falan çok yayık oturuluyor. misafirlerin sık oturacağı bir odada kullanacaksan çok konforlu olmayabilir dik oturma için.
Eviniz çok güzel yagünlük bakıp bakıp kafamda fikir olusturuyorum yani bizde kendimiz için böyle bir oda düşünüyorum. Peki monte etmesi zormu :26: ve ilginiz için çok teşekkürler :)
teşekkür ederim.montesi zor değil sadece zahmetli. zaten kılavuzu oluyor. sırasına uyduğunda bir sıkıntı yok. her adım kılavuzda var. iki kişi çok daha kolay yapılır. tek kişi biraz zorlar.
:26: Telden yapabilecek miyim derken yanlışlıkla konuyu açmışım birkaç resimle. Geri kapayamayacağım için devamını koyayım dedim. çok dağınık oldu kusura bakmayın. Salon ve bir odanın resmini çekemedim. Onlar daha sonra.
hey sennn !
Terk et bu evi !!
Benım evim burasıı !!!!!!!!!
Huhuhuhuhuuuuuuwwwwwwwwww ! ! !
haha çok hoşsun.çok teşekkür ederim.
senin profil fotonda ukela bi tip ya
sigara duman felan
ben direk atarlandım
çıkın lan evimden
yiyosa gel kapışalım felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?