evim

nayinomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
53
31
Merhaba

Benim derdim aslında şükür ettigim ama bazen cok uzuldugum bi konu

Yeni tasindim

Eski oturdugum ev sıfır daireydi temizdi guzeldi ama tasinmak zorunda kaldik ve ev bulamadigimiz icin mecburi eski bi daire kiraladik

Idare ediyorum bi sekilde

Ama mutfak canımı sıkan olay iste bu
Dolaplar eski dogru durust bi muslugu yok

Ve ben bu dolaplari kullanmiyorum kucuk bi plastik dolabim vardi gunluk kullandiklarimi oraya koyuyorum ama boyle yeni mutfak dolaplari duzenleri gorunce cok agliyorum :KK43:

Allahim insallah herkese ev sahibi olmayi nasip eder ve banada hayirli bi sekilde....

İnşallah dilediğiniz gibi bir eviniz olur.

Musluğu değiştirebilirsiniz aslında, çok maliyetli birşey değil.

Dolap kapaklarını yapışkanlı kağıtla kaplayanlar da var, çıkarınca dolaba zarar gelmiyormuş. Belki denemek istersiniz.

İnşallah dilediğiniz gibi bir eviniz olur.

Musluğu değiştirebilirsiniz aslında, çok maliyetli birşey değil.

Dolap kapaklarını yapışkanlı kağıtla kaplayanlar da var, çıkarınca dolaba zarar gelmiyormuş. Belki denemek istersiniz.

Cok tesekur ederim ama dolaplar eski ve benim midem almiyo malesef :KK43:

Merhaba

Benim derdim aslında şükür ettigim ama bazen cok uzuldugum bi konu

Yeni tasindim

Eski oturdugum ev sıfır daireydi temizdi guzeldi ama tasinmak zorunda kaldik ve ev bulamadigimiz icin mecburi eski bi daire kiraladik

Idare ediyorum bi sekilde

Ama mutfak canımı sıkan olay iste bu
Dolaplar eski dogru durust bi muslugu yok

Ve ben bu dolaplari kullanmiyorum kucuk bi plastik dolabim vardi gunluk kullandiklarimi oraya koyuyorum ama boyle yeni mutfak dolaplari duzenleri gorunce cok agliyorum :KK43:

Allahim insallah herkese ev sahibi olmayi nasip eder ve banada hayirli bi sekilde....
Musluk dediğiniz 100 lira bir şey. Dolapları neden kullanmıyorsunuz?

dolaplar kendı ımkanlarınızla boyanabılır, ev sahıbı o kadar kotu bır dolabın boyanmasına memnun bıle olur, ıstersenız sıze bu konuda boya tavsıyesı de verebılırım.
fotograf olsa daha rahat tavsıyeler de olurdu, ama siz tavsıye mı ıstıyorsunuz, yoksa sıkıntınızı mı paylasıyorsunuz? Umarım daha guzellerı sizin olur.

Ev sahibiyle konusun onunda isine gelir,dolabi kullanmiyorum dedigine gore,o kadar berbat halde demekki,senden once ev sahibinin derdine dusmesi lazmdi halbuki.konus,kira oder gibi sen yaptir dolaplari..dort bes ay neyse artik kira vermzsin dolabin olur.sen cikincada dolap ev sahibine kalir merak etmesin..musluk dediginde ayrica nedir ki,millet lux icin,yeni model olsun diye degisiyor,seninki arizaliymis,e daha ne duruyorsun arkadasim.

Kendinize dert yaratıyorsunuz

Mutfak dolabı nedir ya yenmez içilmez

Çeşit çeşit kaplamalar vs var

İçimi dışını kapla olsun bitsin

Mutfağı eski ise banyo tuvalet de eskidir

Çişini de mi tutuyorsun

Dolaba tabak tencere bardak koyuluyor kapla her yerini oldun bitsin sıkma canını ağlama

Yine olmaz dersen dışını kapaklarını da kapatacak şekilde kapla açılmasın görme eşyaları da o plastik dolabına koy maddi olarak ferah olunca da bir plastik dolap daha al

Nefis bu istiyor.
Bende sifir eve gelin geldim.ama mutfagim biraz kucuk.esyalarim sigmayinca ekstra dolaplar yaptitdik.ve cok uyguna geldi esimin tanidigi sayesinde.minnacikta bi masa aldi sadece iki kisi oturabiliyor:)
Evim 90 metrekare ufak tefek ama gonlumce imkan dahilinde dizdim.
Mutfagimda yemek pasta borek yapmak sonra misafir agirlamak iskence.
Bende genis ferah mutfaklar gordukce imreniyorum.onumuzde bi dort yil var sabretmemiz gereken.
Ama soyle ben o mutfagi oyle sirin bi hale getirdimki herkes bayiliyor.
Arkadaslarim gelir bazen mutfaga gecmek isterler.huzur dolu derler.
Sifir ev ama dolaplari beyaz sunta lake falan degil:)
Demem o ki eger uzun sure kalacaksaniz sizde benim gibi ufak ufak yaptirirsaniz daha mutlu olursunuz.
Bende kiraciyim.ama yinede gayret ettim mutfagi hos bi hale sokabildim.
Ev sahibiyle konusup mutfak dolaplarini yeniletmeyi dusundunuz mu?

Kendinize dert yaratıyorsunuz

Mutfak dolabı nedir ya yenmez içilmez

Çeşit çeşit kaplamalar vs var

İçimi dışını kapla olsun bitsin

Mutfağı eski ise banyo tuvalet de eskidir

Çişini de mi tutuyorsun

Dolaba tabak tencere bardak koyuluyor kapla her yerini oldun bitsin sıkma canını ağlama

Yine olmaz dersen dışını kapaklarını da kapatacak şekilde kapla açılmasın görme eşyaları da o plastik dolabına koy maddi olarak ferah olunca da bir plastik dolap daha al

Aslinda dogru... wc mi tutmayida dusunmustum ama basarili olamadim

Dolaplar eski diye mi ?
Yapışkanlı kağıtla kaplayın olmazsa. Yeni gibi görünürler. Musluğu da değiştirin 50 tl ye yapı marketlerde var. En kalitelisini almanıza gerek yok ne de olsa kiradasınız.

Nefis bu istiyor.
Bende sifir eve gelin geldim.ama mutfagim biraz kucuk.esyalarim sigmayinca ekstra dolaplar yaptitdik.ve cok uyguna geldi esimin tanidigi sayesinde.minnacikta bi masa aldi sadece iki kisi oturabiliyor:)
Evim 90 metrekare ufak tefek ama gonlumce imkan dahilinde dizdim.
Mutfagimda yemek pasta borek yapmak sonra misafir agirlamak iskence.
Bende genis ferah mutfaklar gordukce imreniyorum.onumuzde bi dort yil var sabretmemiz gereken.
Ama soyle ben o mutfagi oyle sirin bi hale getirdimki herkes bayiliyor.
Arkadaslarim gelir bazen mutfaga gecmek isterler.huzur dolu derler.
Sifir ev ama dolaplari beyaz sunta lake falan degil:)
Demem o ki eger uzun sure kalacaksaniz sizde benim gibi ufak ufak yaptirirsaniz daha mutlu olursunuz.
Bende kiraciyim.ama yinede gayret ettim mutfagi hos bi hale sokabildim.
Ev sahibiyle konusup mutfak dolaplarini yeniletmeyi dusundunuz mu?

Insallah cok uzun sure kalmica oyuzden ev sahibine bisey solemek istemedim

Dolaplar eski diye mi ?
Yapışkanlı kağıtla kaplayın olmazsa. Yeni gibi görünürler. Musluğu da değiştirin 50 tl ye yapı marketlerde var. En kalitelisini almanıza gerek yok ne de olsa kiradasınız.

Eski fakat pis halini gordugumden sanirim baya bi icim tuhaf oluyor

Tesekkurler onerileriniz icin

Eski fakat pis halini gordugumden sanirim baya bi icim tuhaf oluyor

Tesekkurler onerileriniz icin
ev sahibiyle konuşup dolapları yaptırsanz ve bunu kiradan düşsek diye bir sorsanız? belki tamam der hiç sıkıntı çekip uğraşmamış olursunuz.

X