evim

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
arkadaşlar benim bir sorunum var evim :( az önce lavaboyu temizledim ama benim yıllardır sinir eden bi durum var usta bu seramikleri yaparken seramik arasına sürülenleri hep fayanslara bulaştırmıştı fayanslar beyazdı ilk başlarda rahatsız edici bir durum yoktu. fakat bugün iyice sinir oldum kurumuş olan bu derzmidir nedir fayanslardan çıkartamıyorum sarı sarı leke gibi duruyor nasıl temizlenir bu. denedim ovalamaktan kolup koptu bir yol bir çare fikirlerinizi bekliyorum :(

arkadaşlar benim bir sorunum var evim :KK43: az önce lavaboyu temizledim ama benim yıllardır sinir eden bi durum var usta bu seramikleri yaparken seramik arasına sürülenleri hep fayanslara bulaştırmıştı fayanslar beyazdı ilk başlarda rahatsız edici bir durum yoktu. fakat bugün iyice sinir oldum kurumuş olan bu derzmidir nedir fayanslardan çıkartamıyorum sarı sarı leke gibi duruyor nasıl temizlenir bu. denedim ovalamaktan kolup koptu bir yol bir çare fikirlerinizi bekliyorum :KK43:
Yanlış anlamadıysam eğer, cam jiletiyle çıkar gibi geldi bana.

İster şöyle
İster böyle
61395fb5a1764d04b4c2877c5217fcdb.webp
455.webp

O derzler cok kolay cikar normalde.baska biseydir o bezle bile ovalasan dokulur yani yumusak bi telle cok bastirmadan ovalasan cizilmesin diye cikar belki.silikon felandir ama oda cikar yani kolayca.

öğrenciyim . annemler ile beraber oturuyorum fayans üstü sıcak suyla ovaladım ama çok çok az gidiyo bunu yapmam için en az beş gün gerek kolay bir çıkartıcı vs bilan var mıdır diye yazdım
Kalemli olan yöntemi denesen
Annen bilmiyo mu bi el atsa olaya

Derzin yıllar içinde sararmasından başka bir şey değil bence açıkladığın olay. Duvarda ise yeni derz yapmaktan başka çaren yok. Yerde ise bir şeyler ört derim ben. Nasıl olsa öğrenciymişsin ve başka bir yere çıkmak gibi bir şansın var.
Ona vereceğin zamanı ders çalış.

ilk başlarda bizim bunu umursamamız dolayısıyla oldu fayanslar beyazdı ve hiç belli olmuyodu zamanla sararmaya başlayınca .. bildiğiniz derz ama yeni yapılmadığı iiçin o orda kurumuş :(

O yöntem derz yeni atılmışsa işe yarıyor.Kalem derz kalemi zaten,hemen peşinden silince geçiyor.Ama üstünden uzun vakit geçmişse ancak sirke temizler.
Bende tam bilmiyorum
Eskiden annem yapardı kalemlisinden değil harçlı olandan, ey gidi

Derzin yıllar içinde sararmasından başka bir şey değil bence açıkladığın olay. Duvarda ise yeni derz yapmaktan başka çaren yok. Yerde ise bir şeyler ört derim ben. Nasıl olsa öğrenciymişsin ve başka bir yere çıkmak gibi bir şansın var.
Ona vereceğin zamanı ders çalış.
ben ailemle bu evde yaşıyorum yeni eve çıkma şansım yok evden taşınma gibi bir durumda söz konusu değil:( bununla yaşamak istemiyorum misafir vs gelince terteiz olsun istiyorum

Back
X