- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Durdurmaya calisirim biraz buyuyunce degistirim kumasini zaten sevmiyorun
aynen öyle boşver dikkat et ,yapmaya devam ederse de elden ne gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durdurmaya calisirim biraz buyuyunce degistirim kumasini zaten sevmiyorun
Bende duymamistim ama oluyor isreKoltuk kemiren çocuk ilk kez duyuyorum.
Kolay gelsin...
Oyy yerim onu o zarar veremex benimku kopariyor vallaBizdeki minnie mouse da tek dişiyle saldırıyor heryere
Kalemlerim yok ortada ders calisip kaldiriyorum kumaslarim var oyle yapayim aklim gelmemisti cirkin duracak ama yiryiktan iyidirKoltukların uzerlerıne polar tarzı veya herhangi bı kumastan ortu ort..ıyıce kapla heryerını sıkıstır..
Gecıcı bı surectır..gercı sonrasında kalemle cızık atma donemı baslıyor
evet ısırıyor ama koparamıyor tek zararı göğsüme o minicik tek diş nasılda geçiyor etimeOyy yerim onu o zarar veremex benimku kopariyor valla
Koltuklari neyaptin peki biberin terlik neysede koltuk olunca degismekte zor dogru buyuyunce inanmayacakdemekki sadece bende yokmus bu farelerden benim oglumda 2 yasinda deri koltugu disini gecirmis orayi gunden gune disiyle koparmis koltugun kenarlarini maf etmisdi eve aldigim domatesleri isirir isirik yerlerini ters cevirirdi birde annem anlamasinkucuk kizimda silicon yastiklari ne bulursa isirir koparirdi hele birgun denize gidecegiz cantami hazirladim sahile geldik uzerimi degistim parmak arasi sunger terligimin onu kopmus
sokaaaa girmisdim kimin yaptiginida bulamamisdim takiii birgun minik faremede parmak arasi terlik aldigimda terliklerinin onunun kopuk kopuk oldugunu gorunce onun yaptigini anladim
hatta sadece onunlada sinirli degildi biberon emzigi normal emziklerini birgunde yirtiyordu disiyle tisortlerinin suslerini 3 yasa kadar millet suslu puslu gezer bizimki sade duz tisortler giydi simdi tam bir cadi geciyor canim biraz daha sabir annesi buyudukce gececek dedigindede inanmaz kafa tutar sana tipki benimkiler gibi
![]()
Ay cokta acir beninki emmedi emse koparirdi eminimevet ısırıyor ama koparamıyor tek zararı göğsüme o minicik tek diş nasılda geçiyor etime
koltuklari oylece kullandim canim ustlerine polar orttum simdi buyudulerde yeni aldim onlardan kiymetlimi kiKoltuklari neyaptin peki biberin terlik neysede koltuk olunca degismekte zor dogru buyuyunce inanmayacak
Emmedi ondan mi yani ama asla parmak emmesini engellemedim ben hala emiyor bende surekli su cay kahve icerim ama sigaram tirnak yemem yok bilmiyorum ya duzelmezse doktora sorarimbütün çocukluğum boyunca yorganları, pikeleri kemirdim
ben de fareydim...
şimdi tırnaklarımı ısırıyor ve sigara içiyorum
ve sıvı tüketmeden duramıyorum, bütün günüm süt, kahve, çay ile geçiyor
oral dönemle ilgili sıkıntılar yaşamış olduğumu düşünüyorum..
belki sizin miniğin tek sorunu diş çıkarıyor olmasıdır
ancak yine de önemsemenizi tavsiye ederim
Ayni seyleri yasamis bi anneyle konusmak rahatlatti beni sagol tesekkur ederim hemen bende orteyimkoltuklari oylece kullandim canim ustlerine polar orttum simdi buyudulerde yeni aldim onlardan kiymetlimi ki![]()
hemde nasıl acıyorAy cokta acir beninki emmedi emse koparirdi eminim
diş çıkarıyordur o :)Vallahi fareden beter bu oglan fare olsa tuzak koyar yakalarim ben bununla bas edemiyorum butun deri koltuk ve sandalyelerimi yirtti isirdi hayir diyorun duruyo gizlice yine yapiyo yokmu caresi yeni koltuk alamam cok uzgunum