• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde fosile benzeyen bir sey buldum!

Buradan bir arkadas ziraat fakultesi ya da veteriner fakultesine goturmeni soyledi. Hafta ici arastirip goturecegim.
ben iki konuda da eğitim aldım ama çözemedim :S
böcek değil o kesin gördüğüm hiç bir zararlıya benzemiyor..
hayvan olarak ise belki zoolog biri yardımcı olabilir. çünkü evcil bir ırk olmadığından tanımlaması zor.veteriner fakültesini bir deneyin isterseniz ama zor.

ben iki konuda da eğitim aldım ama çözemedim :S
böcek değil o kesin gördüğüm hiç bir zararlıya benzemiyor..
hayvan olarak ise belki zoolog biri yardımcı olabilir. çünkü evcil bir ırk olmadığından tanımlaması zor.veteriner fakültesini bir deneyin isterseniz ama zor.
Oyle mi? Simdi daha da merak ettim o zaman.

Oyle mi? Simdi daha da merak ettim o zaman.
bitki biliminde ki böceklerden zararlılardan değil ona garanti verebilirim.hayvan bu ama işte resimde çok net değil .parmakları var diyorsanız balık da olamaz. kertenkele yavrusu kurusu gibi bir şey olabilir.

17.jpg

buna çok benziyor değil mi bencede süleymancık

1.kertenkele
2.süleymancık
3.ilamen
4.elöpen
5.köygöçüren
.....yok mu artıran
VAR,kızboğan diye duydum bende birgün evde kertenkele benzeri birşey gördüm ilk kez gördüm ki evimiz 15.kat zeminle balkondan gelmiş,anneme anne kertenkele gelmiş gördün mü diyorum,evde komşumuzda vardı kertenkele değil o kızboğan dedi tabi ilk defa duydum ben,sonra geldiği yerden gitti.:KK70::KK70:

VAR,kızboğan diye duydum bende birgün evde kertenkele benzeri birşey gördüm ilk kez gördüm ki evimiz 15.kat zeminle balkondan gelmiş,anneme anne kertenkele gelmiş gördün mü diyorum,evde komşumuzda vardı kertenkele değil o kızboğan dedi tabi ilk defa duydum ben,sonra geldiği yerden gitti.:KK70::KK70:
6 oldu her yöre kendi kafasına göre bi isim vermiş....isimlerde perfect ama kız boğan el öpen köy göçüren
10 parmağın 10 marifet......maşallah:nazar:

Back
X