• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde fosile benzeyen bir sey buldum!

kuduzfare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.428
1.616
168
Merhabalar, bugun evimde salonda konsolun uzerinde balik, kertenkele fosiline benzeyen bir sey buldum. Hic kimse bir anlam veremedi. Bayagi gozleri var. 2 - 3 santimetre boyunda. Fotografini da paylasiyorum. Bir fikri olan varsa yazabilir mi lutfen? Endiselendim.

Eklentiler

• 1410539946701.webp
    1410539946701.webp
    108,2 KB · Görüntüleme: 1.467
cam pencere açıksa ve rüzgar estiyse dışarıdan gelmiş olabilir çöptür, yapraktır öyle bir şeylerdir amaaan at gitsin canım takma kafana :KK49:

konsol cam kenarında falansa dışarıdan gelmiştir. yanmış gibi sanki.

Her zaman duzelttigim temizledigim konsolun uzerinde. Salonda yani. Konsolun uzerinde olmasi da ilginc zaten.

Arkadaslar tek tek alinti yapamayacagim hizli yazmak adina. Konsol pencereden cok uzakta. Baliga daha cok benziyor kuyrugundan oturu. Gozleri kocaman. Tabii oyuk var goz yerine. Ben bunun ne oldugunu kesin olarak ogrenmek icin ne yapabilirim?

Ama yok ya bu balik olamaz. Tek kolu var cunku. O tek kolun eli ve 3 de parmagi var.

Endişelenecek bir şey yok. İnsan beyni yüz tanımaya programlıdır. İki tane oyuk olması yüzünden yüze benzetmek daha mantıklı geliyor şu an beyninize (dolayısıyla hepimize) , 3 tane oyuk olsaydı umrunuzda bile olmayacaktı ne olduğu. : )

kokusu vs. yok mu? benim teorim doğru değilse bile bir şeyin ölüsüyse belli olur.

Son düzenleme:
Ben şok oldum :KK57:Bu bildiğiniz balık fosili :KK57: Açıkçası aklıma gelen ihtimalleri mantığım çürütüp atsa da direk yazıyorum. Önce evinizde balık beslediğinizi düşündüm. Ben de besliyorum bazen akvaryumdan zıplıyorlar . Böyle bir hadise yaşayıp, balığınız çürümüştür diye düşündüm ama; o ev hiç temizlenmese haftada bir temizleniyordur herhalde ,muhakkak görürdünüz :KK57:Eşin dostun cebinden de eve balık fosili düşmeyeceğine göre . Hiç âdetim değil ama aklıma çok enteresan bir şey geliyor onu da direk söylemek yasak efsunlu, uhrevi şeyler diyeyim siz anlayın :KK57:

Konsolun üzerindeyse bir kedi filan içeri girip bırakmış olamaz mı balığa benziyor sanki.

Ben balik beslemiyorum evde, hic beslemedim. Konsol benim her gun temizledigim bir yer. Gormememin imkani yok. Gece temizledim, sabah gordum. Bir de yenmis balik gibi degil ki oleli asir olmus gibi duruyor. Ve balik degil bu. Kolu var bir tane. Belki digeri kopmustur. Ve kolunda bir el ve o elde 3 parmak var.

Bana da yanmış bir kertenkele gibi geldi. Fosil olması mümkün değil yalnız :KK66: Fosillesme için binlerce yıl gerekiyor. Ve tabii ki hiç bir şekilde de zarar görmemesi. Bu büsbütün duruyor. Şehir hayatında fosile rastlamak için birkac kilometre derinlikte kazı yapmanız lazım :KK69:

Ben şok oldum :KK57:Bu bildiğiniz balık fosili :KK57: Açıkçası aklıma gelen ihtimalleri mantığım çürütüp atsa da direk yazıyorum. Önce evinizde balık beslediğinizi düşündüm. Ben de besliyorum bazen akvaryumdan zıplıyorlar . Böyle bir hadise yaşayıp, balığınız çürümüştür diye düşündüm ama; o ev hiç temizlenmese haftada bir temizleniyordur herhalde ,muhakkak görürdünüz :KK57:Eşin dostun cebinden de eve balık fosili düşmeyeceğine göre . Hiç âdetim değil ama aklıma çok enteresan bir şey geliyor onu da direk söylemek yasak efsunlu, uhrevi şeyler diyeyim siz anlayın :KK57:
Baligin kolu yoktur ki bunun kolu var 3 de parmagi var. Ben de hic balik beslemedim. Esim de soylediginiz seylerden korktu ama bu kadar aciga konulmaz herhalde. :) eline bile alamadi.

Konsolun üstünde mi??? :KK57: Yalnız konu sahibesi arkadaşım ben buradan inanılmaz tırstım , Allah sana yardımcı olsun. Pencereye de uzakmış, rüzgar getiremez. Hadi kedi girdi, hiç mi tıkırtı yapmadı ?Gitti konsola çıktı, bunu bıraktı ve geri mi gitti ? :KK57: Şu an kurgularım tükenmiş durumda...

Bana da yanmış bir kertenkele gibi geldi. Fosil olması mümkün değil yalnız :KK66: Fosillesme için binlerce yıl gerekiyor. Ve tabii ki hiç bir şekilde de zarar görmemesi. Bu büsbütün duruyor. Şehir hayatında fosile rastlamak için birkac kilometre derinlikte kazı yapmanız lazım :KK69:
Fosil olsun ya :) korkutuyor beni. Kafa kertenkele kafasi. Kuyruk bakik kuyrugu, el kertenkele eli.

Merhabalar, bugun evimde salonda konsolun uzerinde balik, kertenkele fosiline benzeyen bir sey buldum. Hic kimse bir anlam veremedi. Bayagi gozleri var. 2 - 3 santimetre boyunda. Fotografini da paylasiyorum. Bir fikri olan varsa yazabilir mi lutfen? Endiselendim.
Hiç huyum değildir ama söyle duydum 3 perşembe balık tutsuluyorsun büyü bozmak için evliysen annesi büyü yapıldığını düşünüp yada ailenden biri senin böyle bir durumun içinde olduğuunu farkedip bunu yapmış olabilir

Konsolun üstünde mi??? :KK57: Yalnız konu sahibesi arkadaşım ben buradan inanılmaz tırstım , Allah sana yardımcı olsun. Pencereye de uzakmış, rüzgar getiremez. Hadi kedi girdi, hiç mi tıkırtı yapmadı ?Gitti konsola çıktı, bunu bıraktı ve geri mi gitti ? :KK57: Şu an kurgularım tükenmiş durumda...
Evet canim, konsol pencereye uzak. Kedi de giremez pencereler kapaliydi. Ben de korktum. Bir arkadasin dedigi gibi ziraat fakultesine filan goturecegim. Uzayliya da benziyor. :)

Back
X