EVİMDE GARİP BÖCEKLER VAR

Kızlar eşime sordum ilacın adını İCON diye bir ilaç umarım bulursunuz.. Ben burda bulamadım ama aynı etkiyi veren başka bir ilaç sipariş ettim inşallah işe yarar da kurtulurum şu börtü bocekten

Kuşlarla alakalı bir böcek değil o canım ki zaten kuş denilen canlı bortu böcek dusmani yer hani ... Kırsal kesimlerde zaten maalesef bu gibi durumlarla karşı karşıya kalınabiliyor .. Rahmetli babam da zamanında güvercin besledi kapı önünde ama böcek nedir bilmiyorduk böcek istilası başka bisey takılma canım boşver dolunaysolmaz dolunaysolmaz

Canım eşimin amcasının dediğine göre her türlü örümcek böcek vs uzak duruyormus,kendisi yazlık yerde kaldığı dönemlerde o ilaçtan kullanmış bahar ve yaz boyu rahat etmis.. Akşam gelince sorucam eşime şimdi arasam acamaz maalesef çünkü gemide.. O yüzden biraz sabırlı olun :)))) o orumcekten bende çok korkuyorum dün akşam simsiyah bir tane koltuk altına doğru hızla gidiyordu aglamaklı oldum vurup öldüremem de hayvan diye ama uzak olması için elimden geleni yaparım.. sevgili ev sahibeme sordum camlarda sineklik yok sinek böcek vs giriyor mu diye yok demişti 3. Kat olduğu için herhalde kekledi bizi oysaki ben burada büyüdüm ettim biliyorum da neyse ... Şimdi ev sahibine söylüyorum aaa biz varken öyle bisey yoktu diyor zannedersem bu böceklerin sineklerin örümceklerin bize garezi var ki biz oturduk oturali geliyor
Aswen tesekkurler canim,insallah bulurum..orumcekler benim en korktugum hayvan..bu arada muhakkak pencerelerine sineklik yaptir,cok faydasini gorursun..

Aswen tesekkurler canim,insallah bulurum..orumcekler benim en korktugum hayvan..bu arada muhakkak pencerelerine sineklik yaptir,cok faydasini gorursun..
Canım ben kiraciyim nasıl yaptırayım ev sahibine hicbisey yaptiramiyorum evi kiralamadan önce bana bi ton şey söyledi hiçbiri yapılmadı söyledik para yok dendi neyse dedik sağlık olsun ... Yani anlayacağın kimsenin arkasından laf etmem ama ev sahibim evlere şenlik ilk defa böyle insanlarla karşı karşıya kalıyorum.. Bu arada ismini söyleyip bulamazsan bu ilacı zirai ilaç satan yere şunu söyleyin.. 6ay sinek 1 yıl boyunca da bütün hasereler için olan bir ilaç varmış derseniz verirler canım bakalım bende başka buldum bugün inşallah işe yarar

ARKADAŞLAR MERHABA BİZ TERAS KATTA OTURUYORUZ EŞİM TERASTE GÜVERCİN BESLİYOR.HAVALAR ISINMAYA BAŞLADI VE BİR SÜRÜ BÖCEK FARK ETTİM.EVİMDE KARINCA DAHİ GÖRMEDİM AMA GEÇEN GÜN ÜST ÜSTE HAMAM BÖCEKLERİ, HELE BİR TANE VAR MİNİK TOP GİBİ SİMSİYAH BİR BÖCEK SARI İNCE KANATLI BİRŞEY NE ÖLÜYOR NE BİTİYOR.HER YERİ DÖKÜYRM TEMZLİYRM GÖRNMÜYR AMA SAÇMA SAPAN YERLRDEN PAT ÇKYOR.LÜTFEN BİLGNZ VARSA PAYLAŞIN NE YAPAYIM
Bocekler cok fena yaa bizim evde de karincanin kanatli ve iri versiyonu var ucup duruyorlar ilk kez boyle bisey goruyorum :eek::KK45:

İlaçlama yaptırın tek çözüm o gibi bende böcek fobisi vardır düşünsenize karıncadan bile korkarım o derece düşer bayılırdım herhalde görsem o böcekleri çocuğunuzda varsa hele ki hiç ihmal etmeyin eğer buna sebep guvercinler ise de başka çare bulun eşinizle konuşup güvercin pisliğine de böcek gelir bence

Bu sanırım bir arkadaşın aptal böcek dediği böcek.Kıpırdamadan duruyorsa odur:)
Bizde de oluyor ama uçtuğunu bilmiyordum.Şimdi tam mevsimi her bahar çıkıyorlar.

Canım ben kiraciyim nasıl yaptırayım ev sahibine hicbisey yaptiramiyorum evi kiralamadan önce bana bi ton şey söyledi hiçbiri yapılmadı söyledik para yok dendi neyse dedik sağlık olsun ... Yani anlayacağın kimsenin arkasından laf etmem ama ev sahibim evlere şenlik ilk defa böyle insanlarla karşı karşıya kalıyorum.. Bu arada ismini söyleyip bulamazsan bu ilacı zirai ilaç satan yere şunu söyleyin.. 6ay sinek 1 yıl boyunca da bütün hasereler için olan bir ilaç varmış derseniz verirler canım bakalım bende başka buldum bugün inşallah işe yarar
Ev sahibin gercekten ilgincmis,sonucta sineklik senin olmayacak ki pencere de kalacak..hani cok pahali bisey de degil ki yaptirmasin..neyse vardir herhalde bir bildigi..ilac icin tekrar tesekkurler..o dedigim hayvan benden uzak olsunda gerisine raziyim:) insallah senin aldigin ilacta ise yarar da kurtulursun hepsinden..

böceğin tipi boyutu bu susam gibi netten buldm resmi arkadşlar daha yakın açılı çekicem, belki bilen vardır.:110:

Resim net degil tam ama egerki kanatsiz dersen; kus kenesi derim. Kanatli diyince bilemedim. Kus kenesi ablamin evinde turedi. Balkona kus dadanmis uzerindeki kenelerde oda havalanmasindan iceri girmis. Ablam enistem ve 2 yigenim kasinmaya basladi. Ev burosunu aradik ama biz karismiyoruz dediler. Bizim 6 aylik ve 2 bcuk yasinda yigenimle oylesine bi bocek ilaci kullanamadik. 0 4 yas arasi cocuklarda ciger gelisimini geriletiyomus bu tur ilaclar. Sonra arayisa koyuldum. 100% bitkisel bocek ilaclari var. Internette buldum ben, ismini veririm ama yurt disinda yasiyorum bi fayydam olmaz sanirim. Ama o arayista ozel kus kafeslerini temizlemek icin ilaclar gordum. Tamda bortu bocekleri ölduren, ana kuslara zarar vermeyen. Hatta kuslarin banyo suyunada koyuyosun, kuslarin uzerindeki bitler pireler öluyor.

Bence tum sebep, kanatli olsin kanatsiz olsun, hepsi kuslardan dolayi. Yaza dogru daha cok oluyor bu olaylar. Hepsi kuslardan

Edit: burdaki ilac tavsiyelerine uyup ilac almayin. Tavsiye edenlerin buyuk ihtimal bag bahcedeki tum canlilari temizlemek isteyen ilaclardan kullaniyordur. Oysaki o ilaclar sizin kuslarinizida zehirler ve öldurur diger canlilarla birlikte. Bana kus satan dukkanlara gitmem gerektigi soylenildi. Orda bitkisel ilaclar satiliyormus. O ilaci alin ve evin her tarafina sikin sira sira. Evde durabilirsinz o ilaclar sizede zehirli degil normal olarak.Kullanimi hakkinda bilgi edinin saticidan.

Back
X