• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde hiç kimseyi çekmek istemiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Küçücük bir dairede oturuyorum. Bir ev arkadaşım var. Ama ben yalnızlığı seviyorum. Her gün patırtı kütürtüyle uyanmak veya kapı gıcırtıları duymak istemiyorum :gitme: Evimde kafamı dinlemek istiyorum :sinifsinif:
Ben kendime ait evim olsun istiyorum. Evlenmek istiyorum. Evlenemezsem bile bi evim olsun istiyorum. :gitme: Artık hiç kimseleri evimde çekmek istemiyorum. O eskidendi. Artık 25 yaşından sonra insan ev arkadaşına katlanamıyor... mafoldumben

25 yaş çok büyük bir yaş mı ?kaydirigubbakcemile3

İnşallah kafanıza ve kalbinize uygun biriyle en uygun zamanda tanışır ve evlenirsiniz..:Saruboceq:

Küçücük bir dairede oturuyorum. Bir ev arkadaşım var. Ama ben yalnızlığı seviyorum. Her gün patırtı kütürtüyle uyanmak veya kapı gıcırtıları duymak istemiyorum :gitme: Evimde kafamı dinlemek istiyorum :sinifsinif:
Ben kendime ait evim olsun istiyorum. Evlenmek istiyorum. Evlenemezsem bile bi evim olsun istiyorum. :gitme: Artık hiç kimseleri evimde çekmek istemiyorum. O eskidendi. Artık 25 yaşından sonra insan ev arkadaşına katlanamıyor... mafoldumben

zamanında benim yaptığımı yap hepsini evden at sırnaşık şey sırnaşık şey

paran gider ama huzurun gelir şutarafagitti

hıh nasıl fikir sengözlerimebaksanab

tatlım sana kötü bir haber veriim evlenince daha cok kişiyi cekersin koca bazen ailesi
bence yasın daha genc ev arkadasından ayrıl kafanı dinle

ama çok masraflı tek başına eve çıkmak :gitme:
Bu devirde evin olacak evin..Ben kendine ait bi evin değerini çalışma hayatına başladıktan sonra anladım. Evim olmasını ve eşim olmasını çok istiyorum. :gitme:
Varmı benim gibi yalnız kalmayı isteyipte ev arkadaşı çekenler??

Hem yanlızlığı seviyorum diyorsun hem evlenmek istiyorsun... Bence sen tam olarak ne istediğini bilmiyorsun...
1. Evlendin: Bırak yanlız kalmayı yanlız bile yatamayacaksın, sabah kocan kalktı işe yetişme telaşı ikinizde de kahvaltı hazırlama derdi, o sessiz sedasız mı giyinip evden çıkacak sanıyorsunuz.. Ev arkadaşına yemek hazırlamak zorunda değilsiniz, ev arkadaşınızın çamaşırlarını yıkayıp ütülemek zorunda değilsiniz ama evlendiğiniz adam için bunları yapmak zorundasınız....
2.Ev arkadaşlarından ayrılıp tek yaşamaya başladın: Kiranı tek başına karşılarsın, faturalarını ve diğer tüm ev giderlerini tek başına karşılarsın.. Ve yanlızlığın keyfini çıkarırsın...

bence şu an yaşadığın hayatın kıymetini bil... evarkadaşınla anlaşamıyorsan ; daha sessiz sakin birini bul... ama evet evlendiğin zaman başka birini herşeyiyle çekmek zorunda kalacaksın...

kocaya idare etmek daha zor onu nasıl başaracaksın ha bu arada kaynanada var

zoraki kaynana ziyaretleri bence evlendikten sonra şu anki günlerini arayacak gibisin

evlilikte oyuna benzemez ciddi iş ve büyük sorumluluk gerektirir çoğunluğuda bayanın

üstünde doğru düzgün erkek bulmak bu zamanlarda çok zor

çok iyi tanımalısın evleneceğin erkeği araştırman gerek

:kahve:

Hem yanlızlığı seviyorum diyorsun hem evlenmek istiyorsun... Bence sen tam olarak ne istediğini bilmiyorsun...
1. Evlendin: Bırak yanlız kalmayı yanlız bile yatamayacaksın, sabah kocan kalktı işe yetişme telaşı ikinizde de kahvaltı hazırlama derdi, o sessiz sedasız mı giyinip evden çıkacak sanıyorsunuz.. Ev arkadaşına yemek hazırlamak zorunda değilsiniz, ev arkadaşınızın çamaşırlarını yıkayıp ütülemek zorunda değilsiniz ama evlendiğiniz adam için bunları yapmak zorundasınız....
2.Ev arkadaşlarından ayrılıp tek yaşamaya başladın: Kiranı tek başına karşılarsın, faturalarını ve diğer tüm ev giderlerini tek başına karşılarsın.. Ve yanlızlığın keyfini çıkarırsın...

bu yazıya ekleme yapmaya bile gerek duymuyorum
aynen katılıyorum :1hug:

Hee ben de sevmiyim..
Allahtan dulum,Allahtan babam zengin:roflol::roflol:

ya ne olursa olsun yanlızlık Allah' a mahsus
tek başına ne kadar katlanabilirsinki gecelere
şimdi sakinlik istiyorum diyebilirsin ama
ne bilim yanlız çekilmez ya insna sohbet etmeye insan arar..
soğuk duvarlar,,,,,
ben yanlızlığı hiç sevmemyasakkelime

25 yaşındasın, artık hiçkimseleri evinde çekmek istemiyorsun, ve evlenmek istiyorsun daaa, eşini nasıl çekeceksin, sonuçta ömürlük ev arkadaşı o:hulya:

arkadaş haklı herkesi at evden yalnızca yaşa :)

valla bugün sıkıldım diye ev arkadaşını atmak isteyen yarın çok gürültü yapıyor diye kocayı atmak istemesin.
hadi hayırlısı bakalım..
:delphin:

kocayı sıkılınca arkadaş gibi atamazsın ama.....:delphin:

Son düzenleme:
evde tek kalmak kafa dılemek ıcı evlemek yalınşdır yagmurda kacarken doluya tutulmayasınız
evde tek kalmaya sessızlıge hasretsınız ev arkadasınızda ayrılısınız ozaman......
ama suna orası sadece sızın evınız degıldır...
yanı suan kımseyı cekmıyosunuz evınızde...
cunku ortak bı eve sahıpsınız...

"evimde hiç kimseyi çekmek istemiyorum" derken..
ev arkadaşınız sığıntı mı kalıyor ki o evde?
ortak eviniz,size ait,tapusu üzerinize olan ev değil..

vereliniortakvereliniortakvereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende sinirlendigimde kocayi evden atmak istiyom:delphin:
kirli coraplarini sagdan soldan toplamak istemiyom,
kirli biraktiklari dusu,wc, lavaboyu temizlemek istemiyom,
oturma odami sabahlari pazar kurulmus gibi bulmak istemiyorum,
hergün bugün ne yicekler, ne hazirlasam diye düsünmek istemiyorum,
herhafta sonu 3-4 makina camasir yikayip, bide onlari ütü yapmak istemiyom,
ayaklarimi uzatip bütün gün keyif yapmak istiyom ama yok öyle yagma...

sen evdeki kapi gicirtisindan rahatsiz oluyosun, evlen bide yukarda yazdiklarimi yapmak zorunda kalicaksin, haaaa bunlar hemen aklima geliverenler...:delphin:

Back
X