Markasını inanın hatırlamıyorum yeşil kutuydu üstünde siyah fare vardı içten kurutuyordu odaDenedim bir çok ilaç fayda etmedi ilaçlama da fayda etmedi ve son ilaçlamadan sonra evime bakılmadı hiçanında öldüren ilaçlar değildi koyulanlar içten hastalanıp kurutuyormuş benimkiler de sizin kullandığınızın adı nedir acaba benim ki Bayer’in pastası
Moralim çok bozuk fare annemlere de üst katada gelmiş,iki saat önce kardeşimle evde tektik koridorda nasıl ötüyordu kardeşim odasındaydı seslendim duymadı beni kulaklık takılıymış,inanmıyor bana o kadar çaresizim ki annem de yok komşuyu çağırdım beraber yapışkan kurduk deliricem ben kendisini görmedim ama sesini duydum öter mi öyle evdeyken fare ne olur bana Bşr şey söyleyin bu gece burada kalamıcam arkadaşıma gidiyorumMarkasını inanın hatırlamıyorum yeşil kutuydu üstünde siyah fare vardı içten kurutuyordu oda
Çok tatlısınızBenim evime kocaman sıçan girmişti.. mutfak çekmecesini bi açmıştım uyuyordu orda Allah ım kabus gibiydi. Evde kedim de vardı. Kedim bile korkup kaçtı saklandı bi faydası dokunmadı
Ben fareyi kovalayıp bi şekilde banyoya sokup sonra viledayla köşeye sıkıştırdım. Evde küçük yeğenim vardı deli cesareti geldi herhalde bana fare kovalamak nedir?Herhangi bir zarar vermedim. Biraz kovalamacadan sonra Köşeye sıkışınca durdu sakince acayip şaşırdım. Hiç hareket etmedi gözlerime bakıp durdu. Eldivenliydim her yerim de kapalıydı kuyruğundan tutup elimle poşete koydum. Dışarı çıkıp çöpün kenarına saldım pıtı pıtı gitti. Sanki beni anlarmışcasına.
Tabi sizin fare küçük ve yakalaması zordur ki eminim çok korkuyorsunuzdur.
Ama lütfen kapanla da yapışkanla da yakalansa öldürmesinler.. kurtarsınlar, o da bir canlı.
Sizin durumunuzda bir şirketten destek almak en doğrusu gibi.
Lütfen ama Lütfen YAPIŞKANLI TUZAK YAPMAYIN.Ne olur yardım edin 3 haftadır evimde fare var evime adım atamıyorum,her türlü ilaç denendi ilaçlama firması çağırdım evi didik didik yaptık iki bayan tuttum,hiç Bşr yerde yoktu pisliği de yoktu ilaçlama ve temizlik sonrası bir hafta şehir dışına tatile gidecektim denk geldi gittim ve içim rahattı biraz evde o kadar temzilikte hiç bir iz yok diye döndüğüm gün kapıdan içeri girdiğim de beni gördü çamaşır makinasının altına kaçtı küçük fare neden ölmemiş olabilir yapışmamış tuzaklara ve ilaçları yememiş başka ne yapabilirim girebileceği her yeri gitmeden kapatmıştım bilmiyorum girip çıkıyor mu yavrulamış olabilir mi evimde kafayı yemek üzereyim evimden çok soğudum annemde kalıyorum onu gördüğüm zamandan beri evime giremiyorum başka ne yapabilirim başına gelen yardımcı olursa çok sevinirim((
Hanım efendi ben öldürme meraklısı değilim ki içim gitti zaten onu küçücük görünce,kendime korkuyorum diye de çok kızıyorum,eve canlı yakalama bantları konuldu,gelmedi siz hassas olabilirsiniz korkmuyor olabilirsiniz ancak bu korku benim elimde değil hem çok korkuyor hem iğreniyorum,evim diyeceğim Tabiki de çünkü 1 ay olacak evime adım atamıyorum sizin düşündüğünüz gibi vicdansız cani değiliz,ancak evimde bir kızım var ve ne kadar mikrop hastalık taşıyor biliyoruz siz sizin evinize girdiği zaman söylediğiniz şekilde yaparsınız ben sizin kadar cesaretli değilim maalesef ve bir çok insan benim gibi korkuyor buna da saygı duymak gerekir evim evim demem sizi neden bu kadar rahatsız etti bilemiyorumLütfen ama Lütfen YAPIŞKANLI TUZAK YAPMAYIN.
Yapışkanlı tuzaklarda çok fazla acı çekerek ölüyorlar.
Ayaklar yapışıyor, saatlerce değil günlerce ayaklar yapışık halde vücut sapsağlam kalıp çırpınıp aç susuz acı içinde can veriyorlar.
Çöplerden ayakları yapışkanlı tuzağa yapışmış kaç tane farenin yapışkanını çıkarmaya çalıştım. Kimisinde başardım kimisi maalesef.. Çıkarınca da zaten ayaklar birbirine yapışmış oluyor eski hâline asla dönmüyor.
Arka ayaklar yapışmış, ön ayakları yüz ve baş kısmı o kadar sağlıklı masum bağırıp yardım istiyordu ki..
Öldürmeye çok meraklıysanız öldürmek için başka yollar deneyin.
Aslında öldürmeden Uzaklaştırma deneyin diyeceğim ama bunu anlayacak yapacak hassasiyette birisi olmadığınız belli.
İki cümlede 10 defa evim evim evim demişsiniz. O eviniz sizde kalır merak etmeyin, onların hayatı çabuk söner.
Öldürmeden duramayacağınız zaten anlaşılıyor, bunun belli olduğunu yineliyorum.Hanım efendi ben öldürme meraklısı değilim ki içim gitti zaten onu küçücük görünce,kendime korkuyorum diye de çok kızıyorum,eve canlı yakalama bantları konuldu,gelmedi siz hassas olabilirsiniz korkmuyor olabilirsiniz ancak bu korku benim elimde değil hem çok korkuyor hem iğreniyorum,evim diyeceğim Tabiki de çünkü 1 ay olacak evime adım atamıyorum sizin düşündüğünüz gibi vicdansız cani değiliz,ancak evimde bir kızım var ve ne kadar mikrop hastalık taşıyor biliyoruz siz sizin evinize girdiği zaman söylediğiniz şekilde yaparsınız ben sizin kadar cesaretli değilim maalesef ve bir çok insan benim gibi korkuyor buna da saygı duymak gerekir evim evim demem sizi neden bu kadar rahatsız etti bilemiyorum
Ama lagim faresi vs kucuk olmazKapattım klozet kapağını üzerine de 5 kg’lık su doldurup koydum çok küçük zaten gücü yetmez ona
Oldurmeden uzaklastirma yontemleri nelerdir hanfendi, aciklayin bizde aydinlanalim.. bu hayvanlara nasil bir yontem onerirsiniz ajabaa?Lütfen ama Lütfen YAPIŞKANLI TUZAK YAPMAYIN.
Yapışkanlı tuzaklarda çok fazla acı çekerek ölüyorlar.
Ayaklar yapışıyor, saatlerce değil günlerce ayaklar yapışık halde vücut sapsağlam kalıp çırpınıp aç susuz acı içinde can veriyorlar.
Çöplerden ayakları yapışkanlı tuzağa yapışmış kaç tane farenin yapışkanını çıkarmaya çalıştım. Kimisinde başardım kimisi maalesef.. Çıkarınca da zaten ayaklar birbirine yapışmış oluyor eski hâline asla dönmüyor.
Arka ayaklar yapışmış, ön ayakları yüz ve baş kısmı o kadar sağlıklı masum bağırıp yardım istiyordu ki..
Öldürmeye çok meraklıysanız öldürmek için başka yollar deneyin.
Aslında öldürmeden Uzaklaştırma deneyin diyeceğim ama bunu anlayacak yapacak hassasiyette birisi olmadığınız belli.
İki cümlede 10 defa evim evim evim demişsiniz. O eviniz sizde kalır merak etmeyin, onların hayatı çabuk söner.
Başka yol seçmediğimi nerden biliyorsunuz evi 2 defa ilaçlattım canlı yakalama bantları konulduki ilaçlama üstüne basa basa söyledi acı çekmeyeceğini korkmayan birisi dışarıya çıkaracaktı,ancak gelmedi sizin önerilerinizi çok denedik olmadı maalesef,ne yapayım yani aylarca başkalarının evinde mi kalayım, taşınabilsem zaten taşınacağım,hayvana acı verme meraklısı değilim istediğinizi düşünebilirsiniz mecburum Bir şekilde onu uzaklaştırmayaki üst kata annemlerin evine de çıktı benim evimdenÖldürmeden duramayacağınız zaten anlaşılıyor, bunun belli olduğunu yineliyorum.
Yukarda yapışkanlı ölümde nasıl işkence çekerek can verdiklerini , bunu defalarca gördüğümü ve başka yol seçmenizi önerdim.
Seçecek gibi de görünmüyorsunuz.
Tercih ve sonuçları sizin..
Sanıyorum öyle üst kata annemlerin evine de geldi dünAma lagim faresi vs kucuk olmazkucuk olanlar yavrusu torunu filandir
Anca sokak kedileri yapar zaten benim kedim korkuyor kuştan bile. Tekir olmasına rağmenEn son çare sokak kedisi düşünüyorum ama ondada ev pirelenir diye korkuyorum çok çaresizim
Tuttuğunu koparan olması önemliAynısı annemin başına geldi. Bizim bahçedeki kediyi aldım eve koydum. Sabaha kadar fare mare kalmadı. Biz bahçeli evdeyiz ve bahçede tarşa fareleri var. Kediler yakalayıp getiriyor. Yani dışarıdan tuttuğunu koparan bir kedi gözünüze kestirin ve evlat edinin. Bir daha böyle sorunlarınız olmaz.
Nasıl bir sinirse artık terliği tam fareye denk getirmissinizAynı fare değildir.Benim gelin gittiğim evde vardı.İlk gördüğüm an bayılacaktimKaçtı sonra kapana yakalandı.Kurtuldum derken mutfağın ışığını bir açtım tezgahta o sinirle terliği fırlattım düştü öldü.Yinr sevindim derkennn vızır vızir ses duyduk gece bir baktım yapışkanda minik fare.Megerrr yavrulamisss.Ev sıfır gibiydi tadilat temizlik her şey yapılmıştı güyaaaaa.Sonra delik bulundu amaa evden tiksindim taşındım zaten sonrasında
Siz annenizin evine de geldiğine emin misiniz? Görmedim diyorsunuz. Psikolojik olarak duyduğunuzu sanmış olabilir misiniz? Çünkü çok korkuyorsunuz belli. İnanın insan beyni bir şeye takıldı mı onu o an orada olmasa bile varmış gibi algılamakta ustadır.Sanıyorum öyle üst kata annemlerin evine de geldi dün
Fare ölmüş bugün baktılar evime küçükmüş çok, ancak başka da olduğunu söylediler o yüzden bu hafta içi tüm delikler girebileceği yerler kapatılacakMerhaba konu sahibi bir gelişme var mı acaba?
Gelmiş ben dün sesini duydum bildiğiniz vikliyordu koridorda,kardeşimi aradım bugün banyoda pisliğini görmüşler maalesef,çok korkuyorum evet şüphe ettim dün bende kendimden psikolojik olarak mı diye ama inanılmaz ötüyorduSiz annenizin evine de geldiğine emin misiniz? Görmedim diyorsunuz. Psikolojik olarak duyduğunuzu sanmış olabilir misiniz? Çünkü çok korkuyorsunuz belli. İnanın insan beyni bir şeye takıldı mı onu o an orada olmasa bile varmış gibi algılamakta ustadır.
O zaman bina ilaçlanacak. Yapacak bir şey yok.Gelmiş ben dün sesini duydum bildiğiniz vikliyordu koridorda,kardeşimi aradım bugün banyoda pisliğini görmüşler maalesef,çok korkuyorum evet şüphe ettim dün bende kendimden psikolojik olarak mı diye ama inanılmaz ötüyordusanırım binayı sarmışlar komple ilaçlanması gerekiyor binanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?