Evimde kurtulamadığım fare için yardım

Markasını inanın hatırlamıyorum yeşil kutuydu üstünde siyah fare vardı içten kurutuyordu oda

Markasını inanın hatırlamıyorum yeşil kutuydu üstünde siyah fare vardı içten kurutuyordu oda
Moralim çok bozuk fare annemlere de üst katada gelmiş,iki saat önce kardeşimle evde tektik koridorda nasıl ötüyordu kardeşim odasındaydı seslendim duymadı beni kulaklık takılıymış,inanmıyor bana o kadar çaresizim ki annem de yok komşuyu çağırdım beraber yapışkan kurduk deliricem ben kendisini görmedim ama sesini duydum öter mi öyle evdeyken fare ne olur bana Bşr şey söyleyin bu gece burada kalamıcam arkadaşıma gidiyorum

Çok tatlısınız

Lütfen ama Lütfen YAPIŞKANLI TUZAK YAPMAYIN.

Yapışkanlı tuzaklarda çok fazla acı çekerek ölüyorlar.
Ayaklar yapışıyor, saatlerce değil günlerce ayaklar yapışık halde vücut sapsağlam kalıp çırpınıp aç susuz acı içinde can veriyorlar.

Çöplerden ayakları yapışkanlı tuzağa yapışmış kaç tane farenin yapışkanını çıkarmaya çalıştım. Kimisinde başardım kimisi maalesef.. Çıkarınca da zaten ayaklar birbirine yapışmış oluyor eski hâline asla dönmüyor.
Arka ayaklar yapışmış, ön ayakları yüz ve baş kısmı o kadar sağlıklı masum bağırıp yardım istiyordu ki..

Öldürmeye çok meraklıysanız öldürmek için başka yollar deneyin.

Aslında öldürmeden Uzaklaştırma deneyin diyeceğim ama bunu anlayacak yapacak hassasiyette birisi olmadığınız belli.

İki cümlede 10 defa evim evim evim demişsiniz. O eviniz sizde kalır merak etmeyin, onların hayatı çabuk söner.

Hanım efendi ben öldürme meraklısı değilim ki içim gitti zaten onu küçücük görünce,kendime korkuyorum diye de çok kızıyorum,eve canlı yakalama bantları konuldu,gelmedi siz hassas olabilirsiniz korkmuyor olabilirsiniz ancak bu korku benim elimde değil hem çok korkuyor hem iğreniyorum,evim diyeceğim Tabiki de çünkü 1 ay olacak evime adım atamıyorum sizin düşündüğünüz gibi vicdansız cani değiliz,ancak evimde bir kızım var ve ne kadar mikrop hastalık taşıyor biliyoruz siz sizin evinize girdiği zaman söylediğiniz şekilde yaparsınız ben sizin kadar cesaretli değilim maalesef ve bir çok insan benim gibi korkuyor buna da saygı duymak gerekir evim evim demem sizi neden bu kadar rahatsız etti bilemiyorum

Farelerle yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum

İlaçları veya yapışkanları asla eldivensiz hazırlamayın çünkü insanların kokusunu tanıyorlar ve elinizin değdiği ilaçları yemiyorlar, yapışmıyorlar.

Mutlaka eve girdiği bir yer vardır. Ben her yeri kapattım gelemez diye düşünmeyin çünkü fareler iğne deliğinden geçebilecek kadar esneyebiliyorlar.

Benim evime banyonun açık giderinden, tuvaletin asma tavanından ve banyonun asma tavanından giriyorlardı (6. kat). Bütün apartmanı sarmışlardı.

Tuvaletin ve banyonun asma tavanının içine yapışkan koydum, gidere bez tıkadım. Giderdeki bezi çıkarıp içeri girmişti desem herhalde kimse inanmaz

Asla bir tane fare değildir. Çok hızlı üredikleri için daha fazlası vardır. Hele evinizde 3 hafta kalmışsa aile kurmuş demektir.

Tek çözüm geldiği yolu bulmak ve yollarına tuzaklar döşemek. Evin içine zehir dökerdim. Tavana koyduğum yapışkanları da sağa sola kaydırır, yerini değiştirirdim. Yapışkanı aynı yere koyunca ve bir fare ona yapışarak ölünce diğer fareler o bölgeye yaklaşmıyor artık. O yüzden yer değiştirmek lazım

Öldürmeden duramayacağınız zaten anlaşılıyor, bunun belli olduğunu yineliyorum.
Yukarda yapışkanlı ölümde nasıl işkence çekerek can verdiklerini , bunu defalarca gördüğümü ve başka yol seçmenizi önerdim.
Seçecek gibi de görünmüyorsunuz.
Tercih ve sonuçları sizin..

Oldurmeden uzaklastirma yontemleri nelerdir hanfendi, aciklayin bizde aydinlanalim.. bu hayvanlara nasil bir yontem onerirsiniz ajabaa?

Başka yol seçmediğimi nerden biliyorsunuz evi 2 defa ilaçlattım canlı yakalama bantları konulduki ilaçlama üstüne basa basa söyledi acı çekmeyeceğini korkmayan birisi dışarıya çıkaracaktı,ancak gelmedi sizin önerilerinizi çok denedik olmadı maalesef,ne yapayım yani aylarca başkalarının evinde mi kalayım, taşınabilsem zaten taşınacağım,hayvana acı verme meraklısı değilim istediğinizi düşünebilirsiniz mecburum Bir şekilde onu uzaklaştırmayaki üst kata annemlerin evine de çıktı benim evimden

Tuttuğunu koparan olması önemli biraz gözlemlemesi lazım konu sahibinin her kedi olmaz kimisi pisirik oluyor

Nasıl bir sinirse artık terliği tam fareye denk getirmissiniz

Sanıyorum öyle üst kata annemlerin evine de geldi dün
Siz annenizin evine de geldiğine emin misiniz? Görmedim diyorsunuz. Psikolojik olarak duyduğunuzu sanmış olabilir misiniz? Çünkü çok korkuyorsunuz belli. İnanın insan beyni bir şeye takıldı mı onu o an orada olmasa bile varmış gibi algılamakta ustadır.

Gelmiş ben dün sesini duydum bildiğiniz vikliyordu koridorda,kardeşimi aradım bugün banyoda pisliğini görmüşler maalesef,çok korkuyorum evet şüphe ettim dün bende kendimden psikolojik olarak mı diye ama inanılmaz ötüyordusanırım binayı sarmışlar komple ilaçlanması gerekiyor binanın

Babam fare için karton kağıtların üstüne güçlü bi yapışkan sürer kapı girişlerine koyardı bi gün girmezdik eve yakalanırdı muhakkak

O zaman bina ilaçlanacak. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…