Yanındakiler şeytan ve cin demekmiş ayağında yazanlar da cinlerin isimleri imişYaa bir de resimdeki kocan mı üstü de karalanmış eve gelme kış kış mı yazmışlar etrafına da arapça
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanındakiler şeytan ve cin demekmiş ayağında yazanlar da cinlerin isimleri imişYaa bir de resimdeki kocan mı üstü de karalanmış eve gelme kış kış mı yazmışlar etrafına da arapça
Kim bırakmış olabilir sizce az çok evinize giren bellidirÇocuğumun yatağının altından da yanmış kağıt kalıntısı ve domuz yağı buldum eşime yapılmış büyü eşimin en sevdiği bu hayatta 4 yaşındaki oğlum ikisini doğrudan hedef almışlar ne yapacağım inan bilmiyorum rabbim kimsenin başına vermesin
Bilmiyorum isim vermiyor hocalar ama ben kaynanam diyorum eşim maddi açıdan sürekli onları destekliyor ama inanın bize karşı 0 destek ben mesleğimi bile yapamıyorum herşeyi aldı elimden biri 2 biri 4 yaşında 2 çocuğumla hayat mücadelesi veriyorumKim bırakmış olabilir sizce az çok evinize giren bellidir
Eşimin ailesi Arap Alevi’si annesi Arapça konuşur evlendiğim günden beri yanımda dedikodu mı yapacaklar hemen 2. Dile geçerlerdiArapça bilen birine sorsanız ne yazdığını bilir. Çok korkunç yapanları Allah ıslah etsin
Evinize almayınBilmiyorum isim vermiyor hocalar ama ben kaynanam diyorum eşim maddi açıdan sürekli onları destekliyor ama inanın bize karşı 0 destek ben mesleğimi bile yapamıyorum herşeyi aldı elimden biri 2 biri 4 yaşında 2 çocuğumla hayat mücadelesi veriyorum
Muskali konu açmak yasakBu kocayı s..ttir etmen gerekiyor düzelmez artık
Eve gelmeyip kimlere yamanıyorsa onlarda kalsın geri dönüşümsüz bir büyü
Eşim annesine gerçekten aşık yeni değil doğduğu günden beri annesi oğlunu tövbe eşi gibi görüyor anlatamıyorum dinlemiyor beniEvinize almayın
Ay bu ne ya hu böyle.Evimde yatak odamın kapısının eşiğinde büyü buldum kızlar huzurum yok eşim eve gelmiyor başına gelen kurtulan var mı ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 3662512 Eki Görüntüle 3662513
Bildiğim kimse yok çocuklarım ile yalnız yaşamaya çalışıyorum sadece maddi manevi desteksizimAy bu ne ya hu böyle.
Konunuz kapatılacak büyük ihtimalle. Öncelikle eşiniz ile aranızdaki tek sorunun gerçekten bundan kaynakli olup olmadigindan emin olun.
İkinci ve sonraki seçenek etrafınızda bilinen, bu işi para için yapmayan hocalar olur. Gidin bir sorun bakalım. Ancak gidip isim, zaman falan istemeyin.
Büyücü anasını da alsın gitsin o zaman. Nasıl insanlar bunlar yaa. İnsan olan der ki yeter ki gelinimle oğlum anlaşsın biz uzakta da iyiyiz der. Bu büyücü aileden kurtulman belki senin için de hayırlıdır.Eşim annesine gerçekten aşık yeni değil doğduğu günden beri annesi oğlunu tövbe eşi gibi görüyor anlatamıyorum dinlemiyor beni
Eşimin durumu çok iyi açık evleri var ofisi var heryerde kalabilir benim arabamı kendi arabamı bile altımdan aldı sadece trafik cezaları bana gelir hgs borçları gelir durumumum tarif ile açıklanır durumu inanın yok bende meslek sahibi bir insanım üniversite mezunuyum ama az ağzımı açsam çalışanlar orospu olur neyine yetmiyor otur çocuklarına bak der ama ben çocuğumun kreş ücretini bile bileziğimi satarak verdim ödemediEsinizin eve gelesi yok o kagidi bahane etmesin ne buyusu Allah askina yaa eve gelmediginde nerede kaldigini biliyor musunuz acaba
Adam anasina duskun sizinde annesi ile araniz bozuk anasinin aklina uyuyordur buyuye inaniyor musunuz gercekten yaptirmamislardir demiyorum boyle seyler tutmaz diyorum bu kagidi bulana kadar esiniz ayaginizin altinda paspasmiydiEşimin durumu çok iyi açık evleri var ofisi var heryerde kalabilir benim arabamı kendi arabamı bile altımdan aldı sadece trafik cezaları bana gelir hgs borçları gelir durumumum tarif ile açıklanır durumu inanın yok bende meslek sahibi bir insanım üniversite mezunuyum ama az ağzımı açsam çalışanlar orospu olur neyine yetmiyor otur çocuklarına bak der ama ben çocuğumun kreş ücretini bile bileziğimi satarak verdim ödemedi