Evimde mutluyum

Ahahah , söylemesi ayıp bende 3 aydır duldan dönme bekarım 🤣
hemen yeni kriterlerini belirlemeliyiz bebiş...bundan sonraki eş adayın maybach (veya porche :KK72: ) + özel dizayn rezidans (tercihen varaklı) sahibi, 4 yıllık lisans mezunu ( ne olduğu çok da şey değil) olsun, başka bişeye gerek yok zaten, ortamlarda bikaç yıl nazar toplarsın, zaten maybach dayanır mı o kadar nazara? pert olacak illa ki, boşanırken de en son varakları çizer hincını alırsın:rolleyes:bak öyle boş boş evlenme ikinciye kritersiz mritersiz, ezik gibi kiskananın bile olmaz, aman diyim

hemen yeni kriterlerini belirlemeliyiz bebiş...bundan sonraki eş adayın maybach (veya porche :KK72: ) + özel dizayn rezidans (tercihen varaklı) sahibi, 4 yıllık lisans mezunu ( ne olduğu çok da şey değil) olsun, başka bişeye gerek yok zaten, ortamlarda bikaç yıl nazar toplarsın, zaten maybach dayanır mı o kadar nazara? pert olacak illa ki, boşanırken de en son varakları çizer hincını alırsın:rolleyes:bak öyle boş boş evlenme ikinciye kritersiz mritersiz, ezik gibi kiskananın bile olmaz, aman diyim
İyi tamam güzel diyorsun da nerden bulacağım bu kriterdeki erkekleri ? Varmı takıldıkları bir yer , golf klubü, müzayede, Fuar muar ne bilim işte entel dantellerin takıldığı yerler ? Az bi bilgilendiri ver kardeşini 🙈🙈

Yerinde olsam yapardım, sonuçta dünya malı dünyada kalıyor , ömür dediğin kısacık bir kesit, ye iç yasa keyfine bak ☺️
3 milyon nedir ki diyosun? :KK70: hayatin kisa olduğu konusunda katılıyorum ama donsuz da geçmez be hocam...altta phorce var ama don yok !Tam olarak bu değil hayal ettiğim:confused:

İyi tamam güzel diyorsun da nerden bulacağım bu kriterdeki erkekleri ? Varmı takıldıkları bir yer , golf klubü, müzayede, Fuar muar ne bilim işte entel dantellerin takıldığı yerler ? Az bi bilgilendiri ver kardeşini 🙈🙈
ahahaha deliye bak...bi ev bi araba diyoz, kimler bulmuş sen mi bulamiycan :rolleyes: sen yeni boşanmışsın belli daha şaşkınlığın geçmemiş:-)sen evliyken piyasa epey düşmüş farkettiysen, eskisi gibi değil belli ki, uyandırayım:halay:

3 milyon nedir ki diyosun? :KK70: hayatin kisa olduğu konusunda katılıyorum ama donsuz da geçmez be hocam...altta phorce var ama don yok !Tam olarak bu değil hayal ettiğim:confused:
Ayranı yok içmeye tahterevalli ile gider sı.... diyorsun yani 😂😂. Ne napacan hayat bu bir tarafını örteyim derken diğer tarafın açıkta kalıyor 🙈🙈

Sen zaten MaşaAllah Allah daha iyi etsin olumlu düşünüyorsun neyin tavsiyesini istiyorsun ki anlamadim.biz kendi derdimize yanalim😅

ahahaha deliye bak...bi ev bi araba diyoz, kimler bulmuş sen mi bulamiycan :rolleyes: sen yeni boşanmışsın belli daha şaşkınlığın geçmemiş:-)sen evliyken piyasa epey düşmüş farkettiysen, eskisi gibi değil belli ki, uyandırayım:halay:
Öyle deme saçma sapan insanları cekiyorum mıknatıs gibi , kimle tanıştıysam hepsi culsuz. Hayır anlamıyorum nasıl bu kadar bahtsız olabiliyorum 😭

Bu mal varligini satip omur boyu calismama gerek yok demek orta gelir grubunun hayali gibi geliyor bana.

Ise helikopterle gittigi halde dunyanin en iskolik insani olarak tanidigim biri var, butun ailesi de calisir(P.S. Ogluyla ayni evde yasiyorum:))). Hic duymadim agizlarindan ki mal varligini satip calismayalim artik yeter dediklerini...

Bu mal varligini satip omur boyu calismama gerek yok demek orta gelir grubunun hayali gibi geliyor bana.

Ise helikopterle gittigi halde dunyanin en iskolik insani olarak tanidigim biri var, butun ailesi de calisir(P.S. Ogluyla ayni evde yasiyorum:))). Hic duymadim agizlarindan ki mal varligini satip calismayalim artik yeter dediklerini...
Margeret sen burda hiç lafını etmedin ama özelden biliyorum senin beyinin ailesinin uluslararası oteller zinciri vardı , dolar milyoneri bi aileydi di mı? Sen niye hiç buraya konu açmadın beni çekemiyorlar , doğumgünlerine çağırmıyorlar diye? burda da gayet seviliyosun yani, hiç kimse dışlamiyor seni değil mi?neden acaba?

yav haksızlık etmeyin artık kadıncağız zenginim bile dememiş, hemi de zengin de değil zaten...övünmek gibi olmasın benim "gerçekten " zengin arkadaşlarım da var mesela, ordan biliyorum, hiçbirinin eşi çocuğu kamuda çalışmaz, kpss nedir desen bilmezler bile, evleri arabalarıyla hava atmayı bırak, mülklerinin sayısı belli değildir, bilmezler...son olarak da asla kimse beni çekemiyor dediklerini , ima ettiklerini bile duymadım, öyle olsa zaten benim gibi fakirle niye takılsınlar :-)adam zaten uzayda, ben onu çeksem neee, çekmesem ne? konu sahibi kendi cücük malvarlığını zenginlik ibaresi, çekememezlik objesi olarak görmüyordur herhalde yani zaten, umar
Öncelikle belirtmen isterim ki babamda mimar.go
Bu arada sana arabanı sat istifa et diyen kıskanç arkadaşlarını tabiki kaale almıyorsun ama emeğinizi de esirgemeyin öyle ben mesaiye kalmam filan diyip diğerleri ne yaparsa yapsın mantığında olmak bana ters
mesai ücreti istemiyorum

Margeret sen burda hiç lafını etmedin ama özelden biliyorum senin beyinin ailesinin uluslararası oteller zinciri vardı , dolar milyoneri bi aileydi di mı? Sen niye hiç buraya konu açmadın beni çekemiyorlar , doğumgünlerine çağırmıyorlar diye? burda da gayet seviliyosun yani, hiç kimse dışlamiyor seni değil mi?neden acaba?
Ooo Violetto geldi aklıma...
Ne günlerdi,kayınpederinin bir ayagı Kıbrıs bir ayagı Amerika.
Arkadasımızla alakası yok,anılarım canlandı birden:))

Ortada yorum yapacak kadar büyük bir derdiniz yok hatta dert edineceginiz bir durumunuz yok

Back
X