Evimde tuhaf şeyler oluyor:/

melodisnl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
121
36
13
31
merabalar. aklıma takılan birsey var.. konuya giriyorum;
Kurban bayramının 2. günü sabahı eşimle tatile gidecektik.. bayramın 1. günü eşim namaza gitti bende çamaşırları toplayıp ütüleyip valize yerleştirecektim. ama gördüğüm seyler karsısında donup kaldım..
annemin bana 3 gun once aldıgı tsort x markasından aldıgım bayagı pahalı spor tsort ve baska bir tsortün kolları dikiş yerlerinden kesilmiş..2 kolları birden yani 6 adet!! dümdüz bir sekilde öyle muntazam bir sekilde ki 5 dakikada kimse kesemez hemde kısa kollu oldugunu bilmesem askılı diyecegim.. ama sorun şu kızlar 2 gun once yıkadım tsortlerde bsey yoktu ki giymiştim yıkamadan önce.. misafir falanda gelmedi o hafta aksamları işten gelince temizlik yaparım evim temiz gideyim tatile dedim.. bu ne olabilir böyle bseye sahit oldunuz mu hiç. 3 harfliler aklıma geliyor ama Allahım korusun öyle şeylerden.. O gunden sonra hep evde olmasak bile bilgisayardan kuran acık bırakıp gittik.. :KK43: NOT(8 aylık evliyiz)

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

Mune Mune

Kurban bayramindaki olaya neden şimdi taktın?
Ve neden bizi de rahatsız ediyorsun kac aylik olay icin?
Çamaşır makinasi yirtmistir. Uykuda kesmissindir sayin 5 harfli!

Back
X