- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.606
- 598
- Konu Sahibi iyi_biri_06
Her şeyden önce sakin olun.
Kendi eviniz, düzeniniz ne kadar iyi gelecek size.
Herşey mükemmel olmak zorunda değil.
Mama sandalyesi, kullanıyorsanız yürüteç gibi şeyler ev içinde işinizi görecektir. Havalar da ısındı bebek arabasına koyup hava aldırmak uyku sürecini daha kolay geçirmenizi sağlar.
Yemek konusunu abartmadan ilerleyebilirsiniz. Eşiniz geldiğinde akşam bir kaç çeşit yemek yapabilirsiniz yada ilk süreçte ben soğan, biber, domates, salça kavurup dolaba koyuyordum. Yemekleri günlük yapması daha kolay oluyordu
Birlikte kahvaltı yaparsınız bebeklerle, zamanla alışacaklardır onlarda düzene.
Karşılarına büyük resimli kitaplar koyup ayrıntılı bir şekilde konuşabilirsiniz. O gpne ne yemek yaptığınızı, günlük planlarınız vs.. Dil gelişimlerine çok katkı oluyor.
Bie de siz gerilmediğiniz sürece onlarda daha sakin tepkiler verecektir.
Kendi eviniz, düzeniniz ne kadar iyi gelecek size.
Herşey mükemmel olmak zorunda değil.
Mama sandalyesi, kullanıyorsanız yürüteç gibi şeyler ev içinde işinizi görecektir. Havalar da ısındı bebek arabasına koyup hava aldırmak uyku sürecini daha kolay geçirmenizi sağlar.
Yemek konusunu abartmadan ilerleyebilirsiniz. Eşiniz geldiğinde akşam bir kaç çeşit yemek yapabilirsiniz yada ilk süreçte ben soğan, biber, domates, salça kavurup dolaba koyuyordum. Yemekleri günlük yapması daha kolay oluyordu

Birlikte kahvaltı yaparsınız bebeklerle, zamanla alışacaklardır onlarda düzene.
Karşılarına büyük resimli kitaplar koyup ayrıntılı bir şekilde konuşabilirsiniz. O gpne ne yemek yaptığınızı, günlük planlarınız vs.. Dil gelişimlerine çok katkı oluyor.
Bie de siz gerilmediğiniz sürece onlarda daha sakin tepkiler verecektir.