Evime gelen misafir.Ayıp mi ettim???

Misafir geldi bana abim ve eşi.
Abim ile bazı konularda konustuk ve onun soylediği hersey bana çok ters geldi ve hep onu elestirdim.
Aslinda elestirme değil.
Düşuncelerinin bana göre yanlış olduğunu savundum eşinin yaninda hata mi ettim sizce.
Ama gercekten düşunceleri asla bana uymayan şeylerde.
Iyi mi yaptim.
Yoksa abim deyip haklisin haklisin deyipp gecmelimiydim.
Belkide buyutülücek bi konu degil ama icime ooturdu.
Ayrica da saygisizlik yapmadim asla fikrimi sunarken
Anladım abi olur böyle şeyler ben bir çay koyayım yenge kek de vardı ister misin demeniz lazımdı, acemi ev sahipliği olmuş sizinki, herkesin kendi düşüncesi var bunları her misafirlikte savunmaya kalksak ne misafir gelir ne biz gideriz gerek Yok gerilime ben çatını tazeleyeyim diyip içeri geçmeniz lazımdı

Abim ile bazı konularda konustuk ve onun soylediği hersey bana çok ters geldi ve hep onu elestirdim.
Aslinda elestirme değil.
Düşuncelerinin bana göre yanlış olduğunu savundum eşinin yaninda hata mi ettim sizce.
Iyi mi yaptim.
herkese haklısın diyeceksen senin aklın neden var? Her zaman çizgini koru karşındaki kim olursa olsun kendini ifade et ve suçluluk hissetme

Aslinda elestirme değil.
Iyi mi yaptim.
Abiniz misafiriniz olmuştur kırmadan üzmeden tepkimi verdim demişsiniz ama siz anlatınca sanki inadına muhalefet olan tipler olur ya öyle biri gibi gözümde canlandınız.
Biraz daha olgun davranabilirdiniz misafirliğı geçtim o canınız abiniz.

Hele yengenizin yanında abinizi yüceltmeliydiniz..

Birbirinize fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmadiktan sonra sıkıntı yok...Herkes aynı şeyleri düşünüp,aynı şeyleri savunamaz.
Saygi ortamında karşılıklı konuşup,sonra da " farklı düşünüyoruz demekki" diyerek konuyu tatlica kapatabilirdiniz...

Back
X