Evime gidemiyorum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Poouh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabiki geçiyor ama ilk hamileliğin bir faciaydı. Etrafındakilerde benden iğrendiler.
İkinciyi haber verdiğimde sevinç Nisa'ları duymamıştım. Hatta annem eyvah ilki gibi olmaz inşallah demişti.
Nedir bu kadınların çektiği anlamadım.
Pekinikinci hamileliktede aynilarini yasadiniz mi?
Bazen farkli oluyor hamilelikte yasananlar.
Cennet annelerin ayaklari altindadir gercekten.Cok zor Allah yarfim etsin hamile ve cocuklari olanlara.

merhaba bayanlar

Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile ya evden gidersin camı açık bırak yada kabıdan girmeden tülbentle ağzını burnunu sar öyle gir bir süre sonra o kokuya alışıyotsun ben çözümü bunlarla aşmıştımdüşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Bence evime giremiyordum aşırı derecede midem bulanıyordu

Canım bebişn hayırlı olsun öncelikle, bulantılar bir kaç haftaya geçer merak etme; ayrıca oda spreyi bulantı yapabilir ; hoş koku olması farketmez deodoran sprey türevleri bazen dokunur insana böyle

merhaba bayanlar

Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
ağzını burnunu tülbentle sar öyle eve gir bilirsin zaman sonra alışıyosun

Duymuştum bunu
Zor gerçekten

Ben de evimden degil ama mutfagimdan igrenmistim. Kendi evimde bir lokma yiyemiyordum baska evlerde herseyi silip supuruyordum. Agzima burnuma tulbent baglayip esime oyle yemek yapiyordum. Sogan kavurup kaciyordum biraz dinlenip diger malzemeleri ekleyip kaciyordum filan. Kendimi bir seyler atip kacan holiganlar gibi hissediyordum o sekilde yemek yaparken. Cesit cesit yemekler yapip sofralar kurdugum o zamanlari ozluyordum ama 5. Ayda hepsi gecti hersey eskisi gibi oldu merak etmeyin sizin de gecer insallah.Yine eskisi gibi evinizi seversiniz. Ama bazi seyler kaliyor mesela ben hala okyanus kokulu el sabununu bir yerde yanlislikla kullandigimda midem agzima gelir.

4 hafta sonra herşey normale dönecek.düşünsenize ben üç yaşındaki kızıma sarılamıyordum.kızımın kokusundan midem bulanıyordu :KK43: şükür hepsi geçici

:ruh:uhh,yıkıldım şuan.Allah korusuuuuun
Bicok sey duymustum ama hicbirini düsünmek bu kadar kötü değildi

Seni cok iyi anliyorum 4.5 ay basimi yerden kaldiramamistim evim,oglum,kocam hepsi midemi bulandiriyordu..poset gormek bile yetiyordu cok zor gunlerdi..soylenilen herseyi denemistim ama fayda etmemisti..baska yerde bulantin olmuyorsa eve gitme orda kal..

Pekinikinci hamileliktede aynilarini yasadiniz mi?
Bazen farkli oluyor hamilelikte yasananlar.
Cennet annelerin ayaklari altindadir gercekten.Cok zor Allah yarfim etsin hamile ve cocuklari olanlara.
İkincide çok az iyiydim yani %5 daha iyiydim.

Yaa gecene kadar annenglde kalmaya devam et en kotu 4.ayda gecer zaten ve asla oda spreyi filan skma onlar bulanti yapar asil ben hamileyken bi kere kullanmstm da nasi midem.bulandiydi su an ayni kokuyu alinca hala kusasim gelir

İnsana zaten kendı evı mutfagı kokuyor cok fena. Taşınmana gerek YOk 1 aya rahatlarsın

Canim senin yaşadığın sorunun aynısını benim kardeşim de yaşadı ve oo kendi mutfağını geç baba evine gelince de mutfağa giremedi yemek yaparken bile başka odalara kosar cam kenarlarında otururdu yemek yapana kadar ama çok şükür bebgini kucağına alınca yavaş yavaş geçti inşallah sende yavrunu kucağına alınca geçer tabi senin avantajlı tarafın hem kp hemde baba evinde böyle bir sorun yasamiyon bunlar hem aci hem tatli rahatsızlıklar allah yardımcın olsun

Aynı durumdayım arkadaşım. Annemdeyim ve haftalardır ilk defa boğazımdan sulu yemek geçti.

Evim kokuyo eşyalarım kokuyo eşim çocuğum hepsi kokuyo.. temiz koku pis koku hiçbi kokuya gelemiyorum. Açım bitkinim :(

Şu bulantı bilekliğinden sipariş ettim eczaneye epey faydasını gören olmuş. Bende o ağır bulantı ilaçlarını içmektense bunu kullanayım dedim. Hem zararlı değil hem daha uyguna geliyo. Bi araştırın sizde olmazsa..

Gececek merak etme. Bir ay kadar sabret :)

Evimi çok severek tuttum çok ferah gerçekten tam benim evim ama neden böyle anlamıyorum
Kız kardeşim de bende kalmıştı. Sizin gibi herşeyden midesi bulanıyordu. Tabi ilk aylarda, sonra normale döndü.

merhaba bayanlar

evde yemek pişmiyor
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Canimm merhaba 2018 ağustos anneleri topigine bekliyorum seni ben de oradayim;)

Canimm merhaba 2018 ağustos anneleri topigine bekliyorum seni ben de oradayim:KK66:
Canım topige üyeyim ancak kanamam vardı sürekli düşük hikayeleri gördükçe daha sa üzüldüm ondan bi süre giremedim şimdi daha iyiyiz bakıcam inşallah

Canım topige üyeyim ancak kanamam vardı sürekli düşük hikayeleri gördükçe daha sa üzüldüm ondan bi süre giremedim şimdi daha iyiyiz bakıcam inşallah
Anladım canim nasilsin iyisin dimi simdi? Beni tanidin mi bu arada ;)

Oda kokusu da kötü yapmaz mı ya? Ben tiksinmiş çöpe atmıştım mesela hem evdekini hem de işyerimdekini..
Ablam da koltuklarını silip duruyordu :)

Bunun için taşınmak komik olur. Geçer biraz daha sabret. Benim 13. haftada bitmişti mesela. Ortalama 16 hafta kabul edilir. Geçince gidersin evine..

Anladım canim nasilsin iyisin dimi simdi? Beni tanidin mi bu arada :KK66:
Yaaa iki saattir düşünüyorum tanıdım ya :halay:benim gibi yollardan geçmiş birini hamile olunca daha mutlu oluyorum inan ki sanki o günler hiç yaşanmamış gibi şimdi ne acılarla mücadele ediyoruz :) senin kaç haftalık canım

Back
X