- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Bana herfrstta laf sokuyo.aileme beni geciyo ailem bna saldryo ve evime girip cikiyo,mesafe koydum yuzne bakmyom ama ailem surekli baski yapiyo onla konusmam evine gtmm icin filan,kadin iyi niyetli gbi gozukup ailevi islerme karisiyo nisanimi nerde yapicagma kadar,ve gozumun onunde bna meydan okuyo,ailenle arani acarim diye soylemyo ama hareketleryle,lutfen kimse komsu hakldr demesin arkdslar burda yaziyomki samimiyetme inanin,ailem zaten bna inanmiyo cok kotu yasamayan bilemez
şu dediklerini ailenin hunharca yapması için zihnsel engelli falan olması lazım komple.yok değiller diyosan bu kadar sana cephe alındıysa sende bir problem var demekki?
senin bütün konuların ailenle ilgili, bu kadın bahane bence.
ailenle kendi aranda problemlerin var bence bırak başkasını suçlamayı bunun üzerine git
Ailem onu cok iyi bi melek ve beni ona kotuluk dusunmekle sucluyo nankormusum fesatmisim daha neler neler ama goruyolar kadin surekli bna saldryo ve alttan aliyom almzsam ailem le kotu oluyom biraz disimi gosternce artik daha da kudurdu
Bence ya çok kuruntulusunuz
ya da aileniz size değil de ona inanıyorsa veailenizle sıkıntılarınız sürekli varsa gerçekten sorun size olabilir