Evime giren kediler

sımdı anladım ozaman baska tabı
ozaman sineklıklerı elden gecırmek gerek sıkı olsun kı acamasın ya da pımapenlerı ustden acılıra cevırmek lazım metal bır aparat takıyorlar mevcut klasık pencereye hop oluyor ustden acılan pencere basıt yanı ozaman gıremezler
bizim komşumuzun başına geldi.kendi kedisine oldu hem de.Evde kimse yokken kedicik o üstten açılan cama her nasıl yaptıysa sıkışıyor ve boynu kırılıp ölüyor.Eve gelince buluyorlar.

Bence çok haklısınız
Bizim Kedimiz var evimiz yüksek girişte. Pencereyi açınca kedi geliyor. Ama allahtan evdeki kedimiz sokmuyor onu eve. Benim de bebeğim var küçük, aşısız hayvanla temas etmesini istemem. Bir dr huyunu bilmiyorum yani
Evdeki tırmalamaz temizdir dışarının kedisini ne bileyim

Bir arkadaş yazmış ya kedi fileleri bence de mantıklı

Kuş filesi diye birşey yapıyorlar ondan demirlere yapın kışın sokersiniz olmadı.
Çok pahalı birşey değildir bence.

ayyy ben gorsem kalpten giderdim kesin.kedi fobim var cok korkuyorum kedilerden.acikcasi onlarda beni hic sevmez nerde gorseler kovalarlar beni;) normalde kedilerin boyle huyu yoktur ama beni kovalarlar hep ;)

Perde??? Çok değerliler herhalde
Allahın sessiz kulları hanımefendi korkutmayın yem su verin çocuğunuz içinde iyi olur kediyle büyümek

Ah canım ya yemek su varsa onların tek derdi uyuyup gitmek.Bizim balkonda baktığımız sokak kedisi var adını Maya koydum daha ufak bir kız olmasına rağmen bebişi oldu cadının.Konu sahibi hanımın alerjisi varmış.Pencerelerinizi gözden geçirin.Sineklikleri de hallediyor cadılar patileriyle.

Bizim yazlıktada sineklikler var ama akıllı bıdıklar açmayı öğrenmişler. Bir gece uyku sersemi tuvalete kalktım bir baktım kapkara kedi gözleri yeşil yeşil parlıyor uyku sersemi fena bagırmışım hayvanıda evdekileride çok korkutmuştum. Ondan sonra kapı sinekliklerini yatıcagım zaman iple dolaba bagladım bırdaha giremediler.

Bu cokta hayvan sevip sevmemekle ilgili bi durum degil bence. Ne kadar sevsem de sevmesem de sürekli evimin içinde farklı farklı kedilerin dolanmasını asla istemezdim. ve evet evin icindeki herhangi bi esyaya da zarar verebilir , kırabilirler vs vs.. esyada önemli tabi.. Never never never diyorum yani :işsiz:

Perde??? Çok değerliler herhalde
Allahın sessiz kulları hanımefendi korkutmayın yem su verin çocuğunuz içinde iyi olur kediyle büyümek
Korkutmuyorum cani degilim merak etmeyin. Beni gorunce panikliyorlar. Benim alerjim var tuylerine ayrica cocugum disarda seviyor ama evde gorunce korkuyor. Hayvan sevgisini ogrettik yani sadece evimizde istemiyoruz

Back
X