- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 187.935
- 1.123
- 44
Benim dediğim gibi yaptırın dıştan demire tel gerdirin sineklik kullanmanızada gerek olmazPencerelerimde demir oldugu icin sabit gergin sineklik olmuyor. Oluru bu sekildeydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dediğim gibi yaptırın dıştan demire tel gerdirin sineklik kullanmanızada gerek olmazPencerelerimde demir oldugu icin sabit gergin sineklik olmuyor. Oluru bu sekildeydi
Evet bu mantikli ama mutfakta isim olunca oglumu cama koyuyorum o disariya su sıkıyor su tabancasiyla. Ve birseyler silkeliyorum bazen. Ama baska cozum bulamazsam mecbur yaptiricamBenim dediğim gibi yaptırın dıştan demire tel gerdirin sineklik kullanmanızada gerek olmaz![]()
Benim sinekligim takıp çıkartılabilir ama esnek olduğu için fare girdi 2 sefer çok dikkatli alın kedi de olsa evimde istemem ben çok haklısınızKizlar herkesi alinti yapamadim. Ac kalmiyorlar biz surekli yiyecek ve su koyuyoruz. Benim evim ormana son ev ve malesef ki buraya surekli kopek birakiyorlar. Elimizden geldigince hepsine su ve yiyecek vermeye calisiyoruz. Camlarimda demir oldugu icin mecbur surgulu yaptirdik ama sabit takilip cikarilabilir birsey olabilir dediginiz gibi
Sineklikler yandan sürgülü anladığım kadarıyla. Kediler tırnaklarıyla sürgüyü falan çekerek mi giriyor? Eğer öyleyse çivi çakın hemen yandaki duvara ve sinekliğin bi tarafını küçücük delerek ip geçirin ve iple sağlamca bağlayın çivilere. Basit bir kilit gibi...Pencerelerimde demir oldugu icin sabit gergin sineklik olmuyor. Oluru bu sekildeydi
Oglum disarida seviyor ama evde korkuyor 27 aylik daha. Ustelik 2.5 aylik kizim var panikleyip de pati falan da atar diye korkuyorum cunku kizimin aşilari bitmedi onlar da aşisiz sokak hayvani bi anne olarak endiseleniyorum isteBenim sinekligim takıp çıkartılabilir ama esnek olduğu için fare girdi 2 sefer çok dikkatli alın kedi de olsa evimde istemem ben çok haklısınız
Sinekligim uste dogru surgulu yan taraflarindan iterekSineklikler yandan sürgülü anladığım kadarıyla. Kediler tırnaklarıyla sürgüyü falan çekerek mi giriyor? Eğer öyleyse çivi çakın hemen yandaki duvara ve sinekliğin bi tarafını küçücük delerek ip geçirin ve iple sağlamca bağlayın çivilere. Basit bir kilit gibi...
Eki Görüntüle 2296375
Bunun gibi bahsettiğim şey tabi pencere yerine sinekliği bu şekilde yapacaksınız. İpi de kısa tutun...
Ama sineklikler yıpranmış ve ne yaparsanız yapın o kediler girecek gibiyse yeni sineklik taktırmanız lazım.
Pencerenizde boşluk var dıştan teli gererseniz beyaz özellikle oğlunuz gene oraya çıkar dısarı doğru suyunu sıkarSinekligim uste dogru surgulu yan taraflarindan iterekEki Görüntüle 2296382 giriyor
Oyy yerim onları keske benim evimede girselerKizlar mrb. Ben bahce katinda oturuyorum aile apartmaninda. Aslinda camlarimda sineklik var ama surgululer ve gergin olmadiklari icin kenarlarindan kedi giriyor. Camlari acmaya korkuyorum artik. Dun aksam oglumu uyutmaya calisirken girmeye calisti oglum cok korktu. Genellikle mutfaktan (ön cepheye bakiyor) ve yatak odasindan (arka cepheye bakiyor) giriyorlar ustelik tek kedi de degil farkli kediler. Ben odaya girince kedi de korkuyo bende korkuyorum cikmak isteyip ya perdeye takiliyo ya da sineklige takilip cikamiyor hizlica perdelerimi de yirtiyor. Ne yapacagimi bilemedim. Basina boyle birsey gelip de cozum bulan var mi?
Haklisiniz sokak kedisi arkadasimin bebegini tirmaladi mecburen kuduz asisi yaptirildi bende severim kedileri ama birden evde karsima ciksa korkarim ayni sekilde cocuklarda korkarOglum disarida seviyor ama evde korkuyor 27 aylik daha. Ustelik 2.5 aylik kizim var panikleyip de pati falan da atar diye korkuyorum cunku kizimin aşilari bitmedi onlar da aşisiz sokak hayvani bi anne olarak endiseleniyorum iste
Ac degiller dusarida surekli veriyoruz yiyecek. Genelde girip yatiyorlar ama beni gorunce panikliyorlar bende korkmasinlar diye kapiyi kapatiyorum hemen ama o panikle cikmaya calisirken cikamiyorlar zarar veriyorlarDaha saglam bir sineklik yaptirabilirsiniz. Baska ne cozum olabilir? Hayvanlar da keyfinden girmiyor, aç kaliyorlar.
Yani yine de sineklikten baska yapacak birsey yok. Kedileri toplatmayi dusunmuyorsaniz...Ac degiller dusarida surekli veriyoruz yiyecek. Genelde girip yatiyorlar ama beni gorunce panikliyorlar bende korkmasinlar diye kapiyi kapatiyorum hemen ama o panikle cikmaya calisirken cikamiyorlar zarar veriyorlar
Bu sineklikler kedileri durdurmaz. Aralık olmaması lazım kedi için olanlarda. Bir de tırnakla zarar veremeyeceği bir malzeme lazım. Çok pahalı olur sizin için. En iyisi demirlerden feragat edip orayı telle kapatmakSinekligim uste dogru surgulu yan taraflarindan iterekEki Görüntüle 2296382 giriyor
Hayir oyle birsey dusunmuyoruz. Sonucta barinaklarin hali ortada. Derdim dogal yasamlarindan koparmak yada zarar verecek birsey yapmak degil, kendime cozum bulmakYani yine de sineklikten baska yapacak birsey yok. Kedileri toplatmayi dusunmuyorsaniz...
Sonucta ormanlik yermiş, daha nerede yasayacaklar.
Kizlar evet kedileri de diger hayvanlari da bende cok severim ama benim alerjim var tuylerine bilek ve dirsek iclerim kizarip kabariyor malesef dokunamiyorum ve boyle de olunca herseyi yikamam gerekiyor. Yani her ne kadar cok sevsem de bir sekilde engellemem gerekiyor eve girmelerini
Ama yaklasmiyorlar aksine panikleyip asabilesiyorlar karsilasinca. Ustelik bi 27 aylik bi de 2.5 aylik bebegim var asabiyken onlara zarar verebilir oglum da korkuyo evde gorunce zaten. Birde benim hayvan tuylerine olan alerjimi eklersek bu ruya biraz kabus tadinda oluyorAllahım ruya gibi. Keşke benim evime de kedi girse. Sarılır sarılır öperim kii. Sokakta buraya gel sevicem seni diye kedi peşinde koşmaktan bıktım.![]()
Büyük ihtimal yiyecek bisey arıyorlar.Ama yaklasmiyorlar aksine panikleyip asabilesiyorlar karsilasinca. Ustelik bi 27 aylik bi de 2.5 aylik bebegim var asabiyken onlara zarar verebilir oglum da korkuyo evde gorunce zaten. Birde benim hayvan tuylerine olan alerjimi eklersek bu ruya biraz kabus tadinda oluyor
Disariya yiyecek ve su koyuyoruz ac degiller girip yatiyorlarBüyük ihtimal yiyecek bisey arıyorlar.![]()