Evıme hosgeldınız arkadaslar

ay ay aşkitomun evi kendi gibi çok tatlı ve zevkli güle güzel günlerde eşinle ve yavrunla otur canım..çok güzel..bu arad mutfaktaki yeşil elmalarıda gördümmsen anladın dimi oni...

Güle güle ağız tadıyla otur canım.

cok tesekkürler cnm

ay ay aşkitomun evi kendi gibi çok tatlı ve zevkli güle güzel günlerde eşinle ve yavrunla otur canım..çok güzel..bu arad mutfaktaki yeşil elmalarıda gördümmsen anladın dimi oni...

ayy koptum gülmekden ya anladim ben onii sen merak etme emii lülülülülülükaydirigubbakcemile3
ay cok sevorum seni yaaa begenmene cok sevindim aksiroo

evinizin en güzel şeyi salonda hani o salıncakta yatan melek varya o işte maşallah çok tatlı birde mutfak camında ki ay-yıldız varya çok duygulandım benimde teyzem Almanyada

bunun haricinde eviniz çok sade göz yormuyor eşya seçimleri çok güzel güle güle oturun arkadaşım ağız tadı ile inşallah

eşyaların çok güzel, güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah.

Evin çok güzelmiş canım. Güle güle otur.. Yavrunu da Allah bağışlasın pek tatlı.. Maşallah.

herşeyy çook güzelll
allahım sağlık sıhatle ii günlerde ağız tadıyla oturmak nasip etsin balımmmopuyorumnanaktan
ayrıcana da uyuyan o masum oğluşunu da öp benm yerime maşallah pek tatlı

bence cok hos bı evın var

eşyaların çok güzel, güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah.

Evin çok güzelmiş canım. Güle güle otur.. Yavrunu da Allah bağışlasın pek tatlı.. Maşallah.

herşeyy çook güzelll
allahım sağlık sıhatle ii günlerde ağız tadıyla oturmak nasip etsin balımmmopuyorumnanaktan
ayrıcana da uyuyan o masum oğluşunu da öp benm yerime maşallah pek tatlı

hepinize cokk cokk tesekürler cok saolun cok güzel yorumlar yapmisniz ins daha güzel ve daha iyileri sizlerin olsun bebgime yaptiginiz yorum icinde cok saolunn oda sizlerii öpüyoo

çok supper bi ev gule gule oturun oğlunuzun odası bile koskocaman mukemmel..

eviniz eşyalarınız çok güzel çok beğendim bebiş de ayrı yakışmış eve...sağlıklı günlerde sevdiklerinizle mutlulukla oturun inşallah...

canim yeni gördüm cok begendim evini oglunun odasina ne güzel ferah ferah Allah agiz tadiyla oturmayi nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…