Evime Hoşgeldiniz:)

o zaman bende bi soru sorim bari:)
salon halısına bayıldım bayıldım beyamı kremmi markası ne fiyatı ne kada rbide sanırım shagy halı kullanışlımı oluyomu teşekkürler:)

merhaba, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim:)
salon halısı MERİNOS FASHION SHAGGY'nin kar beyazı. Annemler hediye aldığı için fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 300 civarı olmalı.
Normalde shagy halılar hiç kullanışlı olmuyor. Ama bu biraz farklı bir ip, çok ince ipek gibi. Sanki peluşun üzerinde yürüyormuş hissi veriyor. O yüzden temizliği çok rahat. İçine herhangi birşey kaçmıyor.
Kaçarsa da temizliği çok basit. Tavsiye ederim. Tek sorun karbeyaz oluşu:) Onuda koltuklarım beyaz olduğu için mecburen açık renk aldım ama sanıyorum bu halının pembe dahil her rengi var.

Sevgiler.

Herşey çok güzel maşallah ama duvar ünitesi neden boş oraya acil cıvıl cıvıl aksesuarlar almalısın bence böyleleikle 4 4 lük bi evin olur

Herşey çok güzel maşallah ama duvar ünitesi neden boş oraya acil cıvıl cıvıl aksesuarlar almalısın bence böyleleikle 4 4 lük bi evin olur

Teşekkürler canım:) duvar ünitesi yeniydi o zaman daha almamıştım aksesuarlarını, şimdi dolu cıvıl cıvıl:) Önerin için teşekkürler:)

Canım bişey sorabilirmiyim mutafak dolaplarının kapaları parlak mebran kapak mı?Bende yeni ev yaptırıyorum parlak memran krem yaptırdım ama herkes güneş alınca sararıyor diyor senin bilgin var mı?

Canım bişey sorabilirmiyim mutafak dolaplarının kapaları parlak mebran kapak mı?Bende yeni ev yaptırıyorum parlak memran krem yaptırdım ama herkes güneş alınca sararıyor diyor senin bilgin var mı?

Benim mutfak dolapları siyah beyaz lake. mobilyacımız onu önerdi. Gerçekten kullandıkça bende farkediyorum. Sanki rengi hiç değişmeyecekmiş gibi. İnşallah doğrudur:) Tavsiye ederim. Benim tek hatam alt dolapları siyah yaptırmak oldu. Sürekli tozlanıyor. Elimden bez düşmüyor. Beyaz dolaplarda öyle bir sorun yok. Bilseydim bembeyaz yapardım bütün dolapları:)

Sevgiler.

Çok teşekkür ederim:) Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah!

Sevgiler.

Merhabalar öncelikle eviniz çok zevkli döşenmiş biz de yeni evimizin detayları ile uğraşıyoruz siteye göz gezdirirken sizin tezgah arkası fayanslar gözüme çarptı gerçekten çok hoş ve değişik .tam aradığım gibi bir model aslında.bilginiz varsa hangi marka ve model olduğunu söylerseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…