limonata fikrine bayıldımhiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim yogurtlu pancar yada havuç kavurma olduğundan haydariyi düşünememiştim. bide corbadada yogurt olucağı için çok fazla yogurt üst üste olmaz diye acaba pancar ve havucu haydari ilemi değiştirsem
hani ben gelsem misafir olarak haydari isterim:))) servisinden öncede bide ona bi parça buz birazda üzerine zeytinyağı ile ımmmm :))
bende gelemmi:))))
canım nacizane bir tavsiye nohut varken salataya meksika fasülyesi koyma
biraz ağır olur
arkadaşlar evime ilk defa çok samimi olmadığım ama çok sevdiğim bir aile dostumuz yemeğe gelicek. Hafif ama güzel bir yaz menüsü tasarladım sizde fikirlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
buğdaylı mısırlı nohutlu ayran aşı çorbası
zeytinyağlı fasülye
zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
meksika fasülyeli salata
yoğurtlu pancar salatası yada havuç salatası
güveçte kaşarlı tavuk
pirinç pilavı
limonlu ve vişneli sakızlı muhallebi
düşündüğüm menüüü
rus salatası patatesi ezip üstüne koyuyorum kumpirgibi
ıspanaklı krepsarma
su böreği bu hazırrr tabi
şehzade lokumu
çocuklar için köfte patatesss
nasıl yetermi yoksa direk yemekmi yapsam bunu 4 gibi falan yeriz tabi meyvesi falanda olur sonra bişeylerde yaparımmm
düşündüğüm menüüü
ıspanaklı krepsarma
şehzade lokumu
nasıl yetermi yoksa direk yemekmi yapsam bunu 4 gibi falan yeriz tabi meyvesi falanda olur sonra bişeylerde yaparımmm
düşündüğüm menüüü
ıspanaklı krepsarma
şehzade lokumu
Merhaba
Canım menün güzel fakat riskli gördüm ben.
ilk defa ve çok samimi olmadığınız bir aile dostu gelecekmiş.
Zeytinyağlı kuru patlıcan dolmasını ve çorbayı herkes sevmeyebilir.
Bence çorba için herkesin seveceği bir seçim yapmalısınız.
Patlıcan dolması yerinede başka bir zeytinyağlı
çorba konusunu bende düşünmüştüm ama yazın sıcakta en uygunu bunun olacağını düşünmüştüm mercimek çorbasıda düşündüm ama hem güzel yapamam hemde eşimde bende hiç sevmeyiz mercimeği çorba konusuna biraz daha kafa yorayım. Patlıcan dolmasına gelince zeytinyağlı olarak alternatifi var onun hem taze fasulye alternatifi hemde bu akşam bir arkadaşımın önerisi ile yaprak sarıcam yanına ve biber doldurucam kim hangisinden yemek isterseumarım alnımın akıyla cumartesi akşamını kazasız belasız atlatırım fikirleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki konu açmışım buraya
düşündüğüm menüüü
ıspanaklı krepsarma
şehzade lokumu
Zeytinyağlıu sarma ve biberide ekleyecek olman iyi olmuş.Şimdi geriye birtek çorbayı değiştirmek kalıyor bence riskli bir çorba ama tadını bilmiyorum siz beğeniyorsanız misafirlerinizde beğenebilir inşallah.Ama ben olsam yemzdim o çorbadan o yüzden riskli dedim bence çorba için bir kaç arkadaş daha fikir yazsın netleştirin Şimdiden kolay gelsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?