Arkadaşlar geçenlerde mini uydu siparişi verdik tv. den.Ardından annem büyük bir alışveriş merkezine gidip ordan beni aradı hiç iyi değilmiş,hemen arıza yapıyormuş v.s. neyse. Kargoda bikaç sorun oldu biraz gecikmeli geldi ürün.Neyse eşim annemi aramış işte redbutterfly beni çok bunaltıyor durmadan birşeyler istiyor bilmem ne demiş güya.Dün evde oturuyorum annem aradı işte seninki böyle böyle diyor diye.Benimkide sakın redbutterflye söyle demiş. Madem söyleme demiş ne diye arayıp moralimi bozuyorsun.Eşimde sadece ben anneni arayıp bizim kargoda sorun oldu sen orda bulursan al ben sana eve gelince ödeme yaparım demiş.Bende dedim ki ben ne istiyormuşum anne nezaman birşey alsak oturup beraber karar veriyoruz dedim.Ama madem ben istemeden böyle diyor bundan sonra görür o dedim.Telefonu kaparkende oh canıma değsin ne güzel sinirlendirdim seni diyerek kapadı teli.Neyse eşim eve geldi tartıştık.Yemek masası ve baza alıcam itiraz istemiyorum dedim kabul etti.Madem ben seni sıkboğaz ediyormuşum edeyimde arkamdan boş konuşmuş olma dedim.Gittim 1500 liralık ürün beğenip aldım yarın gelecek.Derdime gelecek olursak tamam annem sıkılmayalım bunalmayalım diye öyle söylemiş olabilir bana ama dün ne dese beğenirsiniz. Eğer o yemek masası ve bazayı alırsan ne senin annen var nede benim kızım var dedi şok oldum. Sonuçta o benim ihtiyacım ödeyecek olanda benim.Bu arada annem geçen yıl memleketimizden bir daire aldı bana üzerime yaptı evi.Bizde memleketimize devamlı gidip geldiğimiz için içine eşya düzüp biraz kendi evimizde kalmak, kimseye yük olmak istemiyoruz gittiğimiz dönemlerde.Şimdide beni sıkboğaz ediyor o ev orda öyle boş duruyor, senede iki üç defa gidiyonuz yazık günah.Kaç kere anne durumumuz iyi çok şükür biraz evimizden hevesimizi alalım ileride kiraya veririz dedim.Ama anlamak istemiyor durmadan konuyu açıp duruyor iyice bunaldım. Geçen kışta koşu bandı almak istedim anne koşu bandı alacağım dedim 700 lira verilirmide işte şöylede böylede alırsan yüzüne bakmam deyip yine ağlattı beni.Şimdi yemek masası ve baza alıyorum diye telefonlarıma bakmıyor meşgule alıyor durmadan.İnsanın sevinmesi lazım kızı birşey alınca.Ama ben ne zaman birşey almaya kalksam göz yaşı dökerek alıyorum off çok ama çok bunaldım arkadaşlar. Annem beni arayana kadar aramama kararı aldım ne yapayım sizce