sende cok ustune dusme iyice nazlandiriyorsun canim boyle yapma tavrini ortaya koy
Bir şey söyleyince hemen hastanelik oluyor o yüzden işte kalbini kırmak istemiyorum canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende cok ustune dusme iyice nazlandiriyorsun canim boyle yapma tavrini ortaya koy
Evet öyle dedi sabahtan beri telefonlarıma bakmıyor. Demin cep telefonunu aradım meşgule aldı:2:
Canım birşey alırken büyüğüm olarak onunda fikri alma istiyorum.Anne şu modelimi alsam bu modelimi diye![]()
Bir şey söyleyince hemen hastanelik oluyor o yüzden işte kalbini kırmak istemiyorum canım..
Garip, siz ikinci arabayı 1000 lira krediyle alabilen bir ailesiniz anneniz baza için evlatlıktan reddecek neredeyse ?
Ya eksik anlatıyorsunuz yada annenizin ruh sağlığı iyi değil.
Her şeyi tam tamına anlatıyorum canım.Bana bu şekilde tepkiler vermesi dışında hiç bir anormal durumu yok yani.Ruh sağlığı gayet yerinde.
Hmm savurgan biri misiniz? Geleceği düşünmeyen bugün ne varsa yiyen,parasının hesabını bilmeyen ?
Ya da annenize maddi olarak yardım etseniz mutlu olur mu ihtiyacı var mı ?
Kendine de cimri midir,kendi içinde birşeyler alırken zorlanır mı ?
İşte bunu bir anlasam:26:Anlamadığım durum; neden herşeyi annenizle paylaşıyorsunuz ?
Tamam fikir almak için yapıyormuşsunuz ama bu konuda sizi üzüyorsa paylaşmayacaksınız hepsi bu.
Aramamak çare değil, hatır sormak gerekir zaten. Siz sadece evinizde olanları paylaşmayın.
Bu kadar inatla ''annen yok'' dedirtecek kadar neden kızıyor acaba ?
Asla savurgan değilimdir canım.Annemim durumuda oldukça iyi.Kendi gidip dün 250 liraya spor ayakkabı almış kendine cimri değildir yani.Birde bana siz ucuz ayakkabı alıp durmadan yenisini alıyorsunuz ben bi kere para verip iyisini alıyorum dedi.Bende ama biz bu sayede değişik modeller giyiyoruz dedim konuyu kapattım.Kendi birşey alınca arayıp ballandırara ballandıra anlatır yani.