Evimi ayirmak istiyorum

Kocanızla mutluysanız ve "tek sorun" ailesi ise iş bulup çalışıp kiraya çıkabilirsiniz mesela. Nasıl bir taktik olabilir başka?
Not: Konu şakaysa kötü, gerçekse çok kötü...

Selamünaleyküm öncelikle 1,5 yıldır evliyim kocamın ailesiyle birlikte 11 kişi yaşıyoruz evimi nasil ayırabilirim nasil ayri eve geçebilirim taktik verirmisiniz lütfen kocam onlara bağlı ama o kadar da seviyor beni daha 17mdeyim gerçekten 1,5 yılda çok çektim madi durumları var ama evimi ayırıyorlar lütfen yardım edin
Şuan 17 yasindamisin

Aynı yaşlarda yeğenim var böyle konularda hep o geliyor aklıma. Evde yalnız kalsa anca yumurta kırıp karnını doyuracak kabiliyette çocuk. Gözünün içine bakıyoruz yesin içsin giyinsin mutlu olsun diye. Bir yerlerde aynı yaşta kız çocukları el oğluna ve ailesine hizmetçi oluyor. Çok üzülüyorum.
Daha da üzücü olanı, öğrenilmiş çaresizlik durumu. Diyor ki Kürt ailelerde hep böyle. Ne ilgisi var, konusuna da yazdım. Kürt ailelerden birinin geliniyim ve hiç de öyle bir şey yok.
Velev ki var, insan akrabalarının evinde yaşanan hayatı bilir. İtiraz eder. Kızı göz göre göre ateşe atan bir aile ve yaşadığı her şeyi normalleştiren küçük bir kız. Kocamla sorunum yok, mutluyum dedikçe benim tansiyonum oynuyor inanın.
Çok iyi dediği kocası da ailesinin sözünden asla çıkmayan biri.
Biz mi fazla izole yaşadık bu kötülüklerden de tuhaf geliyor bilmiyorum. Zihnim kabul etmiyor, edemiyor.

Malesef ne yaparsan yap ikinci erkek çocuk evlenmeden sen o evden çıkamazsın ki zaten bunu biliyorsundur...tanıdığım birçok doğu kökenli aile böyle yapıyor...Ha ayrilsanda görüşmeniz her gün devam edecek onlar gelecek sen gideceksin hep bu curcuna in içinde bulunacaksin...boşan desem ailen büyük ihtimalle kabul etmez etsede seni yine evlendirir ya kuma olarak yada eşi olmayan bir aileye girersin tekrar..sonu yok anlayacağın
Bu şekilde yaşamayı ailenin kabul etmesi zaten bu kültürde doğup büyümüş olduğunun bir göstergesi..ailecek alışık sınız yani..büyük ihtimalle annende senin bu yaşadıklarını yasadi...
Kurtulman zor kaldiki kurtulmak ta istemiyor gibisin evlilikten
Sadece eş ailsinden sıkıntılısın...
Malesef dünya toz pembe olmuyor bazıları için...
Ben bu şekilde yasamadigim halde sadece aile binasından kurtulmak için ki (evimiz işimiz hayatımız apayrı) yıllardır çareler arıyorum ... henüz bulamadım..
Allah yardımcın olsun

Selamünaleyküm öncelikle 1,5 yıldır evliyim kocamın ailesiyle birlikte 11 kişi yaşıyoruz evimi nasil ayırabilirim nasil ayri eve geçebilirim taktik verirmisiniz lütfen kocam onlara bağlı ama o kadar da seviyor beni daha 17mdeyim gerçekten 1,5 yılda çok çektim madi durumları var ama evimi ayırıyorlar lütfen yardım edin
Ah be ya o yaşta niye evlenirsin ,niye bir evin üzerine ev kurmaya tamam dersin. Hadi sen tamam dedin ailen nasıl bu durumlara musade etti . Esin kaç yaşında?

Back
X