evimi bıraktım pişmanım

annesi bebek gibi davranıyor. ben öyle davranmadım onu idare etmedim pohpohlamadım diye böyle oldu. annesi simdi bebek gibi bakıyorduk aramıyordur bizi gözleri. ama hakkım helal değil beni bu hale soktu.
Beni yanlış anlamayın ben giderken çocukları onlara bırakırdım zaten bakamazlardı belki düzeltmek için herşey iyi olsun diye senin ayağına gelirdi.

eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Birde şu şekilde düşün düzenini özlediğini düşünüyorum bu çok normal birşey ama dayanabilecegin noktaya kadar zaten dayanamissin bostan yere çıkmadın ki o evden

Back