evimi bıraktım pişmanım

2 çocuğunuz var çocuklar babalarını secemez ama siz eşinizi seçebilirsiniz eğer eşiniz 15 gün boyunca bir kere bile aramamissa o adam da babalık kapasitesi yok demektir bana göre bu saatten sonra size düşen eğer anne evinde rahat etmiyorsanız size uygun bir iş bulup çalışıp zamanla kendi evinize cikmanizdir olmaz diyorsanız anne evinde kendi alaninizi oluşturmaya ve oraya alışmaya bakın. Orada da kendinize bir düzen oluşturabilirsiniz diye düşünüyorum bir anneden hem baba ve hem anne olur ben biz kadınlarda o gücü görüyorum ve eğer öyle bir eşe sahipsem bırakıp gittiğime hiç pişman olmaz hatta çocuklarım adına özellikle sevinirdim. Ben babaları da olmadan kadınların çocukları iyi bir ahlakla ve düzenle yetistirebilecegine inanıyorum. Neden yapamayasiniz ki?♥️
çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo keşke böyle olmasaydı diyorum ama bana bişeyler de yapmıslar zaten. annesi falcılarla hocalarla haşır neşir. içim daralıyor çok

çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo keşke böyle olmasaydı diyorum ama bana bişeyler de yapmıslar zaten. annesi falcılarla hocalarla haşır neşir. içim daralıyor
Sıkıntı etme çiçeğim bu günlerde elbet gececktir keşke evlilik olmadan önce evlendikten sonra karşı taraf nasıl biri olacak gorebilseydik lakin öyle bir imkanımız yok. Canını sikmamani kimsenin senden daha değerli olmadığını bilmek isterim sen çocukların için dik durmalisin seni çok iyi anlıyorum benim annem ile babam öyleydi mesela biz çocuklar olarak artık usanmis ve neden bosanmiyorlar diyoruz . Bazı kararlar alınmalı bazı ilişkiler bitmeli ve bazı gerçekler görülmeli diye düşünüyorum sen bir annesin ve çocuklarını da göz önünde bulundurmalisin aslında bunu babanın da yapması lazım lakin baba sorumluluk sahibi bir insan değilse o evde kalmaya devam ederek en fazla kendine ve çocuklarına zararın olur adam gamsız çünkü sen çok iyi bir eş ve annesindir eminim ki çocuğunu yetistirememis bir annenin çocuğuyla evlenerek sen buyutemezsin önüne bakmandir önerim 🦋

eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Kendi konfor alaniniz kendi eviniz çünkü o zaman dönün evinize eşinize ayrılmasını teklif edin iki evladınız var düzenleri orada boşanma işini resmiyete dokun evi talep edin iletişime geçin bence esinizle cocuklar var o da yüreği taş bir insan değildir umarim

Kendi konfor alaniniz kendi eviniz çünkü o zaman dönün evinize eşinize ayrılmasını teklif edin iki evladınız var düzenleri orada boşanma işini resmiyete dokun evi talep edin iletişime geçin bence esinizle cocuklar var o da yüreği taş bir insan değildir umarim
yürekleri taş ben hiç bişey demeden geldim ailesiyle iletişim kurmadım ona güceniyorlar halbuki annesine bütün derdimi anlattım beni sucladı hep sımarmısım hepsi aynı seyi söylüyor eşim ve annesi. çok ypruldum neye sımardım evde kalan hiç bir yere gitmeyen ben sımarmısım iki lokmayı rahat yemem batıyordu onlara. o kaynanam bana az cektirmedi ama kimseye yansıtmadı az oyuncu değil herkese ben gelinime iyi davranıyorum seviyorum ayagına yattı. eşimi de hep benim hakkımda doldurdu. kaynanam ne zaman brni elestirse ertesi günü eşimde aynı seyi söylüyordu. bıktım bunlardan yoruldum ama giden hep ben oldum. onlar zengin rahatlarında evlatlarımdan sakındılar herseyi. kaynanam bi kere daha dert yandıgımda bana dediki boşanırsan eşinin üstünde mal varmı zannediyorsun. hepsini kendi üstüne yapmıs ki bize bişey kalmasın. rabbim mallarıyla övüneni mallarıyla sınasın inşallah

Sizi sevmediğinizi düşündüğünüz adama geri dönmek istemeniz tuhaf değil mi? Sırf evimi özledim diye o adama dönülür mü? Çalışın o zaman çalışmıyorsanız kendi düzeninizi kurun. Hadi evinize geri döndünüz aynı şeyleri tekrar yaşayacaksınız ne gerek var.

yürekleri taş ben hiç bişey demeden geldim ailesiyle iletişim kurmadım ona güceniyorlar halbuki annesine bütün derdimi anlattım beni sucladı hep sımarmısım hepsi aynı seyi söylüyor eşim ve annesi. çok ypruldum neye sımardım evde kalan hiç bir yere gitmeyen ben sımarmısım iki lokmayı rahat yemem batıyordu onlara. o kaynanam bana az cektirmedi ama kimseye yansıtmadı az oyuncu değil herkese ben gelinime iyi davranıyorum seviyorum ayagına yattı. eşimi de hep benim hakkımda doldurdu. kaynanam ne zaman brni elestirse ertesi günü eşimde aynı seyi söylüyordu. bıktım bunlardan yoruldum ama giden hep ben oldum. onlar zengin rahatlarında evlatlarımdan sakındılar herseyi. kaynanam bi kere daha dert yandıgımda bana dediki boşanırsan eşinin üstünde mal varmı zannediyorsun. hepsini kendi üstüne yapmıs ki bize bişey kalmasın. rabbim mallarıyla övüneni mallarıyla sınasın inşallah
Allah kahrestsin şu kötü kalpli anneleri ya benim.kv de de berbat bir insan berbat benim eşimde onun etkisinde kalıp abuk subuk çok konuştu bana ama ben de rest çektim evi terketmedim ama çok.ciddiydim artık kimseyi kendime konuşturmuyorum herkes haddini bilecek.Allah size bir yol.gosterir umarım ne demek iki çocukla hiçbir maddiyat elde etmeden ayrilmak

Canim benim hayat malesef böyle.Benim 15 yıllık ex kayinvalide daha ben resmi olarak bosanmadan gidip beni aldattığı o.p yu gümüş tepsilerle istedi.Ex görümcem kadinla kanki olmus daha bizim boşanma durumu olmadan önce.Ki biz evliyken hepsiyle çok iyiydik asla sorun yasamadik.Oturup o o..puya benim hakkimda demediklerini birakmamislar.Ki ben tek torunlarinin annesiyim.Mal mülkleri çok bana da çocuğuma da damlamadi bile.Bosanmadan sonra kızımın doğum gününü bile kutlamadilar.Para mal mülk hepsi kaçırıldı.
O yüzden hic şaşırmayın hatta daha kötülerine hazirlayin kendinizi.Insanlar kötüler hem de çok.

Karısına çocuklarına yuvasına sahip çıkmayandan bişi bekleme arkadaşım boşver ne hali varsa görsün

Çok büyük bir hata yapmışsınız.
Evden eşiniz gidecekti. Siz düzeninizi bozmayacaktınız. Haklıyken haksız konuma siz düştünüz. Evi terk eden kusurlu taraf oldunuz. Evinize geri dönün. O evde sizin hakkınız ve emeğiniz var. Annesine düşkünse anasının evinde otursun.
Sizin ve çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Yok öyle çocuklu adamın bekar hayatı yaşaması.
Anlaşmalı boşanmayın. Davayı o açsın. Mesleğiniz yoksa hemen iş arayışına girin. Çalışma hayatı size sıkıntılarınızı unutturacak.
Zaman her şeyin ilacı. İyileşeceksiniz. Zihninizdeki sesleri susturun. Yoga meditasyon içsel huzurunuza yönelin.

Her rahatsızlığın bir bedeli vardır anne evinde olmak kendi düzenin olmaması
Alışman gerekir aman evlenmeye kalkışma

Çok büyük bir hata yapmışsınız.
Evden eşiniz gidecekti. Siz düzeninizi bozmayacaktınız. Haklıyken haksız konuma siz düştünüz. Evi terk eden kusurlu taraf oldunuz. Evinize geri dönün. O evde sizin hakkınız ve emeğiniz var. Annesine düşkünse anasının evinde otursun.
Sizin ve çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Yok öyle çocuklu adamın bekar hayatı yaşaması.
Anlaşmalı boşanmayın. Davayı o açsın. Mesleğiniz yoksa hemen iş arayışına girin. Çalışma hayatı size sıkıntılarınızı unutturacak.
Zaman her şeyin ilacı. İyileşeceksiniz. Zihninizdeki sesleri susturun. Yoga meditasyon içsel huzurunuza yönelin.
Avukat arkadaşım davayı açan kişi hakimin gözünde daha haklı görünebilir demişti

Sizi sevmediğinizi düşündüğünüz adama geri dönmek istemeniz tuhaf değil mi? Sırf evimi özledim diye o adama dönülür mü? Çalışın o zaman çalışmıyorsanız kendi düzeninizi kurun. Hadi evinize geri döndünüz aynı şeyleri tekrar yaşayacaksınız ne gerek var
evimi özlemedim düzenimi özledim sanırım. şimdiye kadar ses cıkarmıyodum içimde patlıyordu herşey.. sanırım o güvenli alandan cıkmak korkuttu beni

Canim benim hayat malesef böyle.Benim 15 yıllık ex kayinvalide daha ben resmi olarak bosanmadan gidip beni aldattığı o.p yu gümüş tepsilerle istedi.Ex görümcem kadinla kanki olmus daha bizim boşanma durumu olmadan önce.Ki biz evliyken hepsiyle çok iyiydik asla sorun yasamadik.Oturup o o..puya benim hakkimda demediklerini birakmamislar.Ki ben tek torunlarinin annesiyim.Mal mülkleri çok bana da çocuğuma da damlamadi bile.Bosanmadan sonra kızımın doğum gününü bile kutlamadilar.Para mal mülk hepsi kaçırıldı.
O yüzden hic şaşırmayın hatta daha kötülerine hazirlayin kendinizi.Insanlar kötüler hem de çok.
çok korkunc... ama böyle insanlar huzur buluyormu? korkunc insanlar nasıl böyle yaparlar aklım almıyor... bana da bişey vermeyecekler.. abimle görümcem kendi huzurlarını bozmadı abim bana git ayakta dur dedi ben ailemn yanınageldikten sonra aramadı bile. onlat su an kendi düzenleri bozulmasın diye ugrasıyorlar berdel gibi ama onların sorunu oldugunda hep beni kattılar araya

eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Yapmanız gereken şey geri dönmek değil. Eğer öyle bir ortama geri dönerseniz ne kendinize saygınız kalır ne de eşinizin gözünde zerre değeriniz. Yasadiklarinizin daha agirini yaşatır. Yapmanız gereken şey dönmekten daha kolay hayatınıza onsuz devam etmek. Bozanın çocuklara nafaka alın

Madem pismansiniz, neden Geri donmuyorsunuz ki?

Bu kadar kötü bir durumdayken 7 seneye 2 çocuk sigdirmissiniz maşallah...Ben cocuklara üzüldüm. Çocukları bırakıp çalışmaktan başka çareniz yok zaten bu adam ne ev verir ne 5 kuruş para...
Iste bu yüzden kadınlar evlenmeden önce kariyere başlamalı, calisiyor olmalı ve işi bırakmamalı...

çok korkunc... ama böyle insanlar huzur buluyormu? korkunc insanlar nasıl böyle yaparlar aklım almıyor... bana da bişey vermeyecekler.. abimle görümcem kendi huzurlarını bozmadı abim bana git ayakta dur dedi ben ailemn yanınageldikten sonra aramadı bile. onlat su an kendi düzenleri bozulmasın diye ugrasıyorlar berdel gibi ama onların sorunu oldugunda hep beni kattılar araya
43 yıllık hayat 15 yil evlilik sonrasi hayattan öğrendiğim BU HAYATTA TEK BASINASIN
güçlü olup tek başına yapabilirsin.Meslegin var mi bilmiyorum ama çalışırsin kendine bir hayat kurarsin.Evet zor ama yapabilirsin istersen.O eve sana saygi duyulmayan, huzurun olmayan, mutlu olmadığın eve dönmektense sıkıntı çeker ama mutlu olursun.
Allah büyük o pisliklerinde yanina kalmaz senin ve evlatlarinin ahı.

işte düşünemedim.. o ev de ev değildi içinde duramıyordum. taşınıcaktık normalde herseyim koliliydi. öyle bıraktım cıktım.. çok bunalmıstım evi o an gözüm görmedi ama bilmiyorum 15 gün oldu hala aramadı sormadı. annesi izin vermez aramasına ne diye üzülüyoeum bilmiyorum. 7 senelik evlilik iğrenç bir hayat ama sanki böyle olmsaydı herşeyi düzeltebilrdim gibi hissediyorum..
Annesi mi izin vermez:))ya uzuldugunuz adama bakin.annesinin sozunden cikmayan yasli ergenle nasil yasamayi dusunuyosunuz.keske onu kovsaydiniz evden

Görümceniz kardeşinizle evli anladığım kadarıyla. Onların bu durumda bi eşinizle konuşması vs bişey olmadı mı ?

Back
X