- 1 Nisan 2021
- 1.609
- 1.495
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Yakın zamanda hayatımı biri ile birleştirmeyi düşünüyorum.
Benim ailem öyle köklü kalabalık bir aile değil. 4 5 yıldır bu evimde yalnız yaşıyorum evi gönlüme göre sade bir şekilde döşedim Merkezi bi konumda ve en güzeli işime yakın. Ben evlendikten sonrada burada yaşamaya devam etmek hatta mobilyalarımı bile değiştirmek istemiyorum. Çünkü daha 3 4 yıllık
İki kişiye yetiyor.
Fakat erkek arkadaşımın üç ablası yeğenleri kuzenleri vsvs çok kalabalıklar
Benim sorum şu ev iki artı bir mutfağa iki kişilik bir masa sığıyor sandalyeyi 4 yaparsam geçecek yer kalmıyor oturma odasında yemek masası koyacak yer yok.
Gelen insanlar akşam yemeği için nasıl bir çözüm bulabilirim ? Bulabilir miyim?
İki kanepe bir koltuk tv ünitesi kitaplık tam dolduruyor.
Sırf akşam yemeği işi için evi taşımak eziyet geliyor insanlara gelme denmez. Gelseler nasıl çözeceğim bilemedim.
Benim ailem öyle köklü kalabalık bir aile değil. 4 5 yıldır bu evimde yalnız yaşıyorum evi gönlüme göre sade bir şekilde döşedim Merkezi bi konumda ve en güzeli işime yakın. Ben evlendikten sonrada burada yaşamaya devam etmek hatta mobilyalarımı bile değiştirmek istemiyorum. Çünkü daha 3 4 yıllık
İki kişiye yetiyor.
Fakat erkek arkadaşımın üç ablası yeğenleri kuzenleri vsvs çok kalabalıklar
Benim sorum şu ev iki artı bir mutfağa iki kişilik bir masa sığıyor sandalyeyi 4 yaparsam geçecek yer kalmıyor oturma odasında yemek masası koyacak yer yok.
Gelen insanlar akşam yemeği için nasıl bir çözüm bulabilirim ? Bulabilir miyim?
İki kanepe bir koltuk tv ünitesi kitaplık tam dolduruyor.
Sırf akşam yemeği işi için evi taşımak eziyet geliyor insanlara gelme denmez. Gelseler nasıl çözeceğim bilemedim.