Evimi çok seviyorum ama

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.609
1.495
83
Yakın zamanda hayatımı biri ile birleştirmeyi düşünüyorum.
Benim ailem öyle köklü kalabalık bir aile değil. 4 5 yıldır bu evimde yalnız yaşıyorum evi gönlüme göre sade bir şekilde döşedim Merkezi bi konumda ve en güzeli işime yakın. Ben evlendikten sonrada burada yaşamaya devam etmek hatta mobilyalarımı bile değiştirmek istemiyorum. Çünkü daha 3 4 yıllık
İki kişiye yetiyor.

Fakat erkek arkadaşımın üç ablası yeğenleri kuzenleri vsvs çok kalabalıklar

Benim sorum şu ev iki artı bir mutfağa iki kişilik bir masa sığıyor sandalyeyi 4 yaparsam geçecek yer kalmıyor oturma odasında yemek masası koyacak yer yok.

Gelen insanlar akşam yemeği için nasıl bir çözüm bulabilirim ? Bulabilir miyim?

İki kanepe bir koltuk tv ünitesi kitaplık tam dolduruyor.

Sırf akşam yemeği işi için evi taşımak eziyet geliyor insanlara gelme denmez. Gelseler nasıl çözeceğim bilemedim.

Benim ailem öyle köklü kalabalık bir aile değil. 4 5 yıldır bu evimde yalnız yaşıyorum evi gönlüme göre sade bir şekilde döşedim Merkezi bi konumda ve en güzeli işime yakın. Ben evlendikten sonrada burada yaşamaya devam etmek hatta mobilyalarımı bile değiştirmek istemiyorum. Çünkü daha 3 4 yıllık
İki kişiye yetiyor.

Benim sorum şu ev iki artı bir mutfağa iki kişilik bir masa sığıyor sandalyeyi 4 yaparsam geçecek yer kalmıyor oturma odasında yemek masası koyacak yer yok.

Sırf akşam yemeği işi için evi taşımak eziyet geliyor insanlara gelme denmez. Gelseler nasıl çözeceğim bilemedim.
Bence siz çok akıllı bir insansınız. (Herkesin herşey dört dörtlük fazla fazla olduğu günümüzde)
Hiç taşınmaya gerek yok. Emin olun bir çözümü bulunur aile ortamında.

Odaların çok mu dar ? Yaniii bence evini seviyorsan evleneceğin kişi de kabul ediyorsa böyle şeyler sorun olmamalı onlar da parça parça gelsinler ☺️ Kalabalık istiyorlarsa da onların evine gidersiniz olur biter sırf eviniz küçük diye başka eve geçin demezler herhalde. HAyat sizin hayatınız kendinizi mutlu edin öncelikle bence 🌸

Gelme evet denmez. Ama onlar da evin durumuna göre hareket etmeliler. Eve ayda yılda bir gelecek bir misafir için ben de evimi değiştirmek istemezdim.

Böyle kek börek şeyler tabakta yenirse çorba filan onları nasıl yapacağım
Çocuklara yer sofrası, yetişkinlere masa yeter. Olmadı büfe gibi yaparsınız tabaklarına alan geçer oturur bir köşeye yer.

Odaların çok mu dar ? Yaniii bence evini seviyorsan evleneceğin kişi de kabul ediyorsa böyle şeyler sorun olmamalı onlar da parça parça gelsinler ☺️ Kalabalık istiyorlarsa da onların evine gidersiniz olur biter sırf eviniz küçük diye başka eve geçin demezler herhalde. HAyat sizin hayatınız kendinizi mutlu edin öncelikle bence 🌸

Nasıl anlatayımmm mesele iki kanepe karşı karşıya ortada tam kanepelerin ayaklarının altına gelen halım var yemek masasını bir şekilde sığdırsam köşeye kitaplığı kaldırıp nefes alacak yer kalmaz

İki kişiye yetiyor.

Hiç kimse için evinizi değiştirmeyin.Bu sizin eviniz düzeniniz gelen buna uymak zorunda.

Kac m2 evin? katlamali tabure alirsin 4 kisi olunca.. daha fazla kisi gelirse kurarsin bi yer sofrasi mis gibi.. bi kac kiside masada oturur. Gonuller bir olsun.

Portatif katlanır bir masa alıp gerektiğinde odanın ortasına kurabilirsiniz, işi bitincede katlar kaldırırsınız.Ev değiştirmekten daha az masraflı ve kolay olur diye düşünüyorum.Böylece hem kısa süreli ziyaretlere çözüm bulmuş olursunuz, hemde kendi isteklerinizi karşılayan evinizden ayrılmamış olursunuz 😊

Böyle kek börek şeyler tabakta yenirse çorba filan onları nasıl yapacağım
Akşam yemeği için gelmeyi versinler canım. Beş çayı gibi bir şeye çağırabiliyorsan çağır. Teyzemlerin evi küçücüktü kız istemede bir ordu insan eve geldi. Bir şekilde herkes yemeğini yedi. Maksat gönüller bir olsun. Ben düşünce tarzını çok beğendim. Her şeyin bir gösteriş show olduğu günümüzde böyle insanların kaldığını bilmek bana iyi geldi. Benim kendi öğrenci evimden ütüm var. Evlenince onu kullanmaya devam ederim dediğim zaman arkadaşlarım saçmalama onu mu götürüceksin aldırırsın kendine yenisini demişlerdi.

Back
X