• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi daha oturmadan sevemedim

belli ki sorunları var sevmiyor neden hemen şımarıklıkla yaftalanıyor ki. keyif onun ister sever ister sevmez

2 ay sonra eşimle oturacağımız eve ısınamadım oysa ledler spotlar asma tavan mutfak dolapları yapılıyor ..sebebine gelinceeee küçük bir odası güneşi hiç görmüyor evin bir yeri sakatmış gibi hissediyorum oysa ben güneşi ne kadar severim ışıl ışıl ne yapayım ben

küçük odasının güneşi görmemesi çok önemli olamaz sonuçta orada durmucanız genel olarak. Artı o evi aldığınız eşyalarla yaptığınız düzenlemelerle güzelleştirebilirsiniz kendi gözünüzde. İçinde mutlu olun o ev zaten öyle güzel gelir ki isterse her odası karanlık olsun :) :KK36:

gergi tavan uygulamaları ile siz getirin güneşi odanıza... ;)
bn çok seviyorum bu uygulamayı, kendi evim olursa mutlaka kullancam...
mutluluklar dilerim şimdiden

Esyayla evle, ledle, spotla, asma tavanla mutluluk olmaz.
İnsanoglu zamanla her seyden sikilir, esyadan evden... Onemli olan birbirinizden sikilmayin.
Varsin gunes gormesin, senin kalbin gunes gibi olsun, isitsin yuvani.
Ben simdi bi evim olsa diyorum, esyam olmasa da olur, yerde de yatarim inan. Evsahiplerinin tafrasindan biktim.

Konu sahibi çoktan evlenip o evde yaşamaya başlamış olmalı. Evlendikten sonra hiç yorum yazmadığına göre küçük odanın güneş almaması sorun teşkil etmiyor demektir :))

Back
X